2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
آخی عزیزم خیلی ناراحت شدم انشالله که خدا به دلت آرامش بده و اون‌یکی فرشتتو صحیح و سلامت بغل کنی درست ...

میدونی خیلی امید داشتم به هردو اگه از اول یه دونه بود انقدر دلم نمیشکست اونجا که گفت قلبم کنده شد بعد از الان دارم غصه میخورم که من کلا ۱ دونه جنین دیگه دارم  همش خوشحال بودم یه دفعه دوتا شده برا این خیلی ناراحت شدم برا آینده 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم  قسمت این بوده . نمیشه کاریش کرد   عیبی نداره به فکر این یکی یه دونه باش .‌ ان ...

اره واقعا همه چی خواست خداست برا همین خیلی ناراحت شدم راستش چون کلا ۱ دونه جنین دیگه دارم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خداروشکر عدد انتی تون خوب هستش  جنسیتو برات احتمال ندادن

مرسی عزیزم خدا کنه جواب آزمایشمم خوب باشه .نه اصلا چیزی راجع به جنسیت نگفت دکتر خودمم انقدر چون یکیش از بین رفته بود اونجا حالم بد بود که اصلا جنسیت برام مهم نبود و به ذهنمم نیومد 

عزیزم من تازه متوجه شدم انگالی یکی از جنینات رشد نکرده بودن اره ب خدا خیلی ناراحت شدم چرااین طوری شد ...

اره عزیزم رفتم غربالگری گفت یکیش توو ۱۰ هفته ۱ روز متوقف شده 😔 

نه از همین تعجب کردم نه لک نه خون ریزی نه درد هیچی دقیقا همون تایم هم فقط توو خونه داشتم استراحت میکردم نه کاری کردم هیچیه هیچی 

عزیزم گریه نکن فشارت میزنه بالا قصه نخور خدا اون یکیو ۱۲۰ سال برات نگه داره دست خودت که نبوده ن ...

مرسی از همدردیت عزیزم همش به خودم همینارو گفتم چون واقعا هرکاری از دستم برمیومد انجام دادم اما اینجوری شد….

عزیزم میدونم سخته دردناکه غم داره  ولی بزار پای حکمت و صلاح مصلحت خدا شاید توان بارداری دوقلوی ...

مرسی عزیزم حرفات حقه واقعا همینه که میگی بازم خداروشکر واقعا خودم هیچ موقع فکر نمیکردم یه دونشم بشه اما  ادم انگار وابسته میشه بهشون دست خود آدم نیست خیلی سخته واقعا خدا به دل هممون آرامش بده واقعا سخته … 

جای دیگم برو سونو خطا دارها

همون مرکز خودمون رفتم آخه دوبار سونو کرد دفعه اول رفتم دیدم خودمم یکیش کوچیکتره تکونم نمیخورد بعد این یکیم نمیچرخید گفت برو یه چیزی بخور دوباره بیا دفعه دومم رفتم دوباره چک کرد بازم تکون نمیخورد و کوچیک بود حالا باز هفته دیگه باید برم دکتر دوباره به دکتر خودم میگم ببینم چی میگه اما خودمم همون اول دیدم تا دستگاه سونو رو گذاشت تکون نمیخورد و کوچیک بود 

کلا کسی میدونه دلیل توقف رشد جنین بعد از تشکیل قلب چیه ؟؟؟؟ اصلا چرا اینجوری میشه ؟؟؟ وقتی قلبم داره ؟؟؟؟ خیلی ذهنم درگیر شده برا علتش چشمم ترسیده ….

اره عزیزم رفتم غربالگری گفت یکیش توو ۱۰ هفته ۱ روز متوقف شده 😔  نه از همین تعجب کردم نه لک نه ...

عزیزم ناراحت نباش بجاش جای یدونه نی نی ت خیلی بهتر و امن تر شده احتمال سقط و زایمان زودرسش خیلی خیلی کم میشه حتما یه حکمتی بوده که خدا یکیشو ازت گرفت بارداری دوقلویی ای وی اف خیلی پر ریسکه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم میدونم بااین جنین تشکیل میشه  اما برای من مهمه جنین زیاد داشته باشم چون سری قبل فقط سه ت ...

7درصد که عالی عزیزم احتمالا اونسری که جنین کم تشکیل شده عیب از اسپرم و مورفولوژی نبوده احتمالا تخمک خودت بیکیفیت 

7درصد که عالی عزیزم احتمالا اونسری که جنین کم تشکیل شده عیب از اسپرم و مورفولوژی نبوده احتمالا تخمک ...

اون موقع اسپرمش خیلی خوب بود بالای پنجاه درصد بود الان شده ۷درصد 

نمی‌دونم ک 

فعلا دکتر امگا ۳ داده با مولتی ویتامین بهم تا ماه بعد وارد سیکل ای وی اف شم 

مرسی عزیزم😍ای جان‌ والا جونم برات بگه که اینقد داغون حالم هیچی دلم نمیخواد از هیچی خوشم نمیاد فقط م ...

معده خالی که تهوع صد برابر بیشتر میکنم به زورم شده بخور من به زور میخورم