2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان.من امروز غربالگری اول رفتم.سونو شدم ان تی زده ۱.۴  نرماله یعنی؟   اینکه جنسیت ...

عزیزم به سلامتی.... 

من خیلی از سونو سر در نمیارم اما با نظرم خوبه باز دوستانی که اخیرا درگیر جزئیات سونو هستن بهتر میتونن کمکت کنن... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم . اره گفته بود ۱۳ اذر برم که من ۱۴ اذر رفتم.ولی ازمایشگاه گف چرا دیر اومدی انقد اگه دوروز ...

بله سرویکسم خوبه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم وای خدارو هزار مرتبه شکر که خطر دفع شد انشاءالله که بقیه اشم زودی دفع میشه وخیالت راحت م ...

اونقد بی شمارن اونایی ک ریسک رو میزنه بالا و جواب سلفریشون عالی هستش

توکل ب خدای بزرگ

الهی نگاه ویژه ب دل ماها بندازه و بعد این همه سختی لچه هامون رو سلامت دنیا بیاریم

برات خیلییی دعا می کنم عزیزم

بی خبر نذار منو

سلام عزیزدلم خوبی خداروشکر که کوچیکتر شده الهی هر چی میاد کوچیکتر میشه کامل از بین میره🤲🤲

سلام سارا جووون

آره فقط معجزه خدا بود وگرنه دکترا میگفتن دیگه کاری از ما برنمیاد و باید منتظر موند

خیلی سخت بود ولی بازم شکر وضعیتم بهتر شد

ممنون از دعات عزیزم

ندا جون آزمایش سلفری فقط مشکلات مربوط به سندروم داون وکروموزومارو بررسی میکنه یا نه همه چیو همه جور ...

عزیزم سندرم دان تریزومی 13 و 18 و....

دقیق یادم نیست اما چند تا بیشتر نبودن.... 

سلام دوستان.ببخشید واژه رحم اکوژن تو سونوگرافی واژینال یعنی چی؟

اکوژن یعنی بافتی که دارای اکو (بازتاب) است

ععزیزم حالا نمیدونم در مورد رحم چه مفهومی دارا اما حدس می‌زنم یعنی خوبه.... 

سلام دوستان.من امروز غربالگری اول رفتم.سونو شدم ان تی زده ۱.۴  نرماله یعنی؟   اینکه جنسیت ...

عزیزم‌ بسلامتی خیلی عالیه همه چیت انشالا بسلامت زایمان کنی

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
خداکنه چیزه بدی نباشه.نگران شدم.یادم رفت از دکترم بپرسم

عزیزم مثبت فکر کن از معنیش که چیز بدی به نظر نمیاد.....