2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم گاها تلفنی چرت و پرت جواب میدن....  من خودم چند وقت پیش تست ۵لیدن رو باید انجام می‌دادم. ...

وای راست میگی . بخدا بخاطر یه قرص تاموکسیفن گفت اصلا نیا . تازه گفت تا دوهفته نیا با دکتر ائورولوژ مشورت کردم‌گفت ۴۸ ساعت بعد مشکلی نیست

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم من که زنجفیل رو کلا پوردش رو استفاده میکنم اما کلا تو سیکل دمنوش استفاده نمیکردم....  من ...

منم از چایی بیزارم . چون دارم تقویتی میخورم دوست ندارم چایی بخورم که اثرشونو کم‌کنه

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم والا انقد این مدت دچار افسردگی و گریه زاری بودم نشد بیام تاپیک هماتومم رسید به 16 سانت ...

عزیزم خداروشکر بخیر گذشت انشالا بسلامت زایمان کنی و نی نی جون و بغل کنی

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
وای راست میگی . بخدا بخاطر یه قرص تاموکسیفن گفت اصلا نیا . تازه گفت تا دوهفته نیا با دکتر ائورولوژ م ...

۹۹ درصد میتونم بگم ربطی نداره اما خوب علمش رو ندارم اما دو دو تا چهارتا میکنم به نظرم میاد ربطی نداره.... 

کاریوتایپ شکل کرومزومها رو بررسی می‌کنه بعید میدونم تحت تاثیر داروها قرار بگیره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آفرین قربونت برم حالت رو درک میکنم من یه روزی واسه موضوع دیگه ای خیلی حالم بد بود ولی خیلی همسرمو اط ...

الهی آمین🙏🙏🙏

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نیلو جون رازیانه موقع پریودی نباید خورد قبلش میگن خوبه. موقع پریودی خونریزی زیاد می کنه

یلنی خونریزی تموم شد شروع کنم؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بهش گفتی پس با کورتاژ تو این شدم ؟

مگه قبول میکنن

خودش که میگه نیست ولی خودشم میدونه کار خودشه

دیگه گذشته کاش الان یه راهی پیدا کنه

نیلو جان باز خیلی انسان که اینجوری گفته به نظرم اینقدر هستن که گردنم نمیگیرنخودش فهمیده اشتباه کرده

اره عزیزم دقیقا همینطوره

عزیزم انشاالله خیره به فال نیک بگیر مطمئنم مشکل اندومترت حل میشه و به زودی مامان میشی 

خدا از زبونت بشنوه عزیز دلم🙏🙏🙏

منم این دفعه همه رو انجام دادم. ولی بالا نرفت . البته ی خورده بالا رفت دوباره پایی اومد. همش دلم خوش ...

اصلا این فکرارو نکن 

امکان نداره همچین چیزی،بهت قول میدم میره بالا

فقط دست کاری رحم اونم جراحی تهاجمی مثه کورتاژ میتونه این کارو بکنه

ان شاالله ان شاالله        

قربونت برم مهربون دوست داشتنی من

از راه دور میبوسمت😘😘😘

سلام ساک حاملگی کی دیده میشه روز۱۷سونونشون میده

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
سلام خانما خوبید امروز یهویی یاددعای مشلول افتادم به نیت تک تکتون خوندم ودعاکردم به نیت ماشالا جان ا ...

😭😭😭😭ممنونم دوست خوبم