2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ممنون عزیزم ب خاطر دعای خیرت ببخشید اذیت شدی  خداروشکر ک فعلا بچه رشدش خوبه ایشالا مابقی هم ب ...

عزیزم انشالله به سلامتی بغلش میکنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دیشب رفتم دکتر نظرش رو همین سلفری بود به امید خدا همینو میدم شما آزمایشگاه نیلو دادی؟ تو خیابون ولی ...

نه عزیزم من ازمایشگاه به آزما تو خیابون شریعتی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خوب از اثرات داروهاست....  در ضمن علائم بارداری میتونه مشابه پریودی هم باشه....  ا ...

انشاالله خدا دل هممه مامنتظرارو شاد کنه 🤲❤️

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
ان تی چند بود؟

ان تی ۱/۹ نداجون 

به آزما آزمایشگاه خوبیه؟ اونجام همون ۳۷۰۰ میگیره؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
چربي بالا در بارداري نگراني نداره فقط پياده روي كن و اگه سابقه ي قبلي چربي خون داري كمي هم رعايت كن ...

مرسی عزیزم یک دنیا ممنون 

فقط خطرات کراتینین بالا برا جنین هم ممنون میشم بگی بهم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام دوستان.من امروز غربالگری اول رفتم.سونو شدم ان تی زده ۱.۴  نرماله یعنی؟   اینکه جنسیت ...

سلام عزیزم بسلامتی ودل خوش 

آره عددت خیلی خوبه خداروشکر انشاءالله بقیشم سلامت بگذرونی بیاد بغلت

دکترت برا امروز وقت داده بود بری یا خودت الان رفتی؟

آهان پس منم حتما دارم فردا دارم میرم ازمایش و سونو 😑با اینکه سلفری دادم اما بازم استرس دارم من هفت ...

انشاءالله بسلامتی عزیزم شما دیگه خیالت کاملا راحت باشه 

کراتینین شما خوبه عزیزم نگران نباش

سلام عزیزم بسلامتی ودل خوش  آره عددت خیلی خوبه خداروشکر انشاءالله بقیشم سلامت بگذرونی بیاد بغل ...

مرسی عزیزم . اره گفته بود ۱۳ اذر برم که من ۱۴ اذر رفتم.ولی ازمایشگاه گف چرا دیر اومدی انقد اگه دوروز دیگه میگذشت فایده نداشت. طول سرویکسم و ۳۸ زده اینم خوبه؟

ان تی چند بود؟

ندا جون آزمایش سلفری فقط مشکلات مربوط به سندروم داون وکروموزومارو بررسی میکنه یا نه همه چیو همه جور بیماری جنینو بررسی میکنن؟

میخام ببینم اینو بدم یعنی دیگه تا آخر بارداری از لحاظ سلامت جنین خیالم راحت میسه کاملا یا نه امکان داره مشکلات دیگه ای باشه؟

مرسی عزیزم . اره گفته بود ۱۳ اذر برم که من ۱۴ اذر رفتم.ولی ازمایشگاه گف چرا دیر اومدی انقد اگه دوروز ...

باز خداروشکر سروقت رفتی 

آره عزیزم ۳۸ خیلی خوبه خداروشکر هزار ماشاءالله 

باز خداروشکر سروقت رفتی  آره عزیزم ۳۸ خیلی خوبه خداروشکر هزار ماشاءالله

مرسی عزیزم. انشاله جواب ازمایشمم خوب باشه. توکل بخدا. انشاله خودتم صحیح و سالم نی نی تو بغل کنی. برا شما جنسیت و گف؟

مرسی عزیزم. انشاله جواب ازمایشمم خوب باشه. توکل بخدا. انشاله خودتم صحیح و سالم نی نی تو بغل کنی. برا ...

مطمئن باش جواب آزمایشتم خوبه عزیزم 

برامن گفت ۶۰ درصد پسر ولی باز آخرش گفت رو حرفم زیاد حساب نکن