2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

آناشید  @آناشید    

من یه شماره دارم، فرتیل سی ام داره اما متاسفانه وحشتناک گرون میده

من ۱۶۵۰ گرفتم . شماره را به یه خانمی دادم بهش گفته بود ۱۹۵۰

الان نمیدونم چند بگه. اگر خواستی بگو بفرستم برات

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
عزیزم‌گلو دردت بهتر شد ؟

سلام عزیزم بله خداروشکر امروز بلند شدم کامل خوب شده بود خداروشکر 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه نه اینکه دکترا همشون به خاطر پول دروغگو شدن حتی اگه بررسی هم نشه میگن بررسی شده دیگه وجدان ندارن ...

مرکز تخمک میده ؛ اصلا ربطی به دکترت نداره

من هر دو تخمدانم آتروفی شده. بدون دارو پریود نمیشدم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
نه عزیزم فک نکنم موردی باشه واسه من که فقط آزمایشارو دید طول سرویکسم چون کوتاه بود واسه هفته ۱۶ سونو ...

منم طول سرویکسم ۳۰ بود برا هفته ۱۶ یه سونوگرافی نوشت برام

والا از دکترم تا حالا مسافرتو نپرسیدم الانم چون یهویی شد دسترسی ندارم بهش که بپرسم

راستش من نمیدونم بگم خوشبختانه یا متاسفانه همه چیو خیلی راحت میگیرم وریلکس برخورد میکنم الانم با این حال که با بدبختی ودوا درمون باردار شدم 

بنظرت برم دو سه روز مسافرت برگردم مشکلی ایجاد میشه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آها برای انتقال حتما باید پریود بشی؟ینی تو دوران پریودی انتقال میدن؟

نمیدونم گفت روز اول تا سوم پریود بیا

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
آها برای انتقال حتما باید پریود بشی؟ینی تو دوران پریودی انتقال میدن؟

آره عزیزم پریود میشی روز ۲ یا ۳ میری دارو بهت میدن موقعی که ضخامت آندومترت به حد نرمال برسه انتقال میدن برات 

تو روزای پریودی نه انتقال نمیدن 

تو بعضیا که کیست دارن بدون پریودم انتقال میدن 

بچه ها من ۱۳ هفته ام تموم شده بنظرتون یه مسافرت دو سه روزه برم مشکلی داره؟

من چون اکوژن روده گرید یک. دیده شده برا جنینم گفتن تو هفته 24 تا 26 برم سونو انومالی دوم، مرحله اولش ...

مرسی عزیزم ایشالله سونو دومتون هم عالیه به امید خدا😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
عزززم ازمایش کاریوتایپ همون ایمنی منطورتونه فک کنم درسته؟....من این ازمایشها رو بادفترچه تا مین اجتم ...

کاریوتایپ آزمایش ژنتیک گلم ایمنی چیز دیگست. گلم من از بیمه هیچ پولی نگرفتم و کلا آزاد کاریوتایپ رو دادم چون اونموقع که من دادم یسری قوانین و مدارک میخواستن که اگه داشتی شامل بیمه میشد. ولی اینجا انگار دوتا از دوستان بودن که از بیمه گرفتن من اطلاعاتی ندارم راجع به بیمه 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
بله دیگه  دکترم تو مرکز داد

منم به شدت تپش قلب دارم

به دکترم بگم ببینم چی میگه

اکو قلبم رفتم البته نرمال بود

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بچه ها من ۱۳ هفته ام تموم شده بنظرتون یه مسافرت دو سه روزه برم مشکلی داره؟

اگر شرایطتون خوبه چرا نری

اما کاملا مراعات کنید.  تکون ماشین زیاد نباشه، سرعت نرین. بین راه دستشویی نرو. غذای سالم بخورین. تو راه هم ذکر بگو

ان شاالله با روحیه خوب و عالی برمیگردی برای ادامه مسیر بارداری

متاسفانه مردها ناراحت و عصبی میشن زورشون میره به بازوهاشون. واقعا برای اینکار باید آرامش داشت با نار ...

ای خواهر خیلی دلم گرفته ازوضعیت فعلیم خداخودش درهای بسته رو به رومون بازکنه