2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046122 بازدید | 684499 پست
فک کردم فقط خودم خلم 😂😂😂 میدونی چیه  بنظر من یکی از مهمممترین عوارض نازایی خودبیمارپنداری ...

نهههه من که افتضاحم، همه ما کم و بیش دچار این افسردگی ها هستیم، اخه دست خودمون نیست، تو یه راهی افتادیم که هم جسمی، هم روحی، هم مالی داره بهمون فشار میاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نهههه من که افتضاحم، همه ما کم و بیش دچار این افسردگی ها هستیم، اخه دست خودمون نیست، تو یه راهی افتا ...

دقیقا انشاالله نتیجه بخش باشه ادم همه اینارو بجون میخره

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
ان شاالله عزیزم. کی لنفو کردی؟

آخرین لنفو تیر ماه بوده 

حالا هفت روزه بعد جواب میاد ببینم آپکا چقد پایین اومده

تیروئید هم پریروز جواب گرفتم خیلی کم کاری شدید داشتم دوباره نوشت تکرار 

الان زنگ زدم آزمایشگاه گفتن دوباره تکرار میکنیم انگاری بازم کم کاری شدید دارم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
حساس شدی 

آره خیلی چون هی انتقالم عقب میافته برا اونه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم قربونت اونم خوبه😍مرسی عزیزم شما خوبی چخبر

خداروشکر عزیزم😍

منم خوبم گلم .اتفاقی پیمت رو دیدم .اینجا کسیو نمیشناسم نمیدونستم کیو ریپ بزنم و ازش سوالمو بپرسم خوب شد دیدمت😍

عزیزم اینجا کسی بوده شبیه مشکل  من آی وی افش مثبت بشه..منظورم با وجود آزو بودن شوهرش 

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
نه عزیزم فرق داره اون واسه خاموش کردن تخمدانه که بعد که آمپولای سیکل رو شروع میکنی خوب تخمدانت جواب ...

آهان‌مرسی . سارا جان من اینو فولیکم داره تموم میشه . کدومشو بگیرم ساشه اینو فولیک یا کپسول نرم ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
خانوما بخاطر امپول یدونه پروژسترون یه طرف کل باسنم کبود  شده این طبیعیه

اره عزیزم طبیعیه.من پوستم سفیده انتقال اولم ک مثبت شد و سقط شد نزدیک دوماه شد ک روزی دوتامیزدم ک اسفند سقط شد.انتقال دومم ک اردیبهشت بود باز نزدیک ۲۰روز میزدم باورت میشه اگه بگم هنوزم جاامپولا سیاهه

عزیزم لکه بینیت تموم شد؟ جواب پاتولوژی تو گرفتی

سلام عزیزم خوبی؟؟بله شکرخدا تموم شد.جواب پاتولوژی گرفتم ولی هنوز دکتر نبردم آزمایش ایمنی هم دارم انشاءالله هفته دیگه فکرکنم ببرم.شماچی؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
آهان‌مرسی . سارا جان من اینو فولیکم داره تموم میشه . کدومشو بگیرم ساشه اینو فولیک یا کپسول نرم ؟

ساشه اینوفولیک رو بگیر مثل همون که اول گرفتی عزیزم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤