2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه عزیزان.من پنج شنبه انتقال جنین داشتم امروز میشه چهارروز دوسه روز اول ح ...

عزیزم‌اصلا‌به‌علایم‌توجه‌نکن

خیلی‌ازدوستان‌علایم‌‌نداشتن‌بارداربودن

خیلی‌ازدوستان‌هم‌علایم‌داشتن‌وباردارنبودن

اصلا‌به‌علایم‌توجه‌نکن..بدن‌بابدن‌فرق‌داره

انشالله‌که‌بارداری.تامیتونی‌استرس‌نداشته‌باش

توکل‌کن‌برخدا..انشالله‌خاسته‌دلت‌بامصلحت‌خدایکیه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه عزیزان.من پنج شنبه انتقال جنین داشتم امروز میشه چهارروز دوسه روز اول ح ...

علائم واقعی از هفته پنج و شش بارداری شروع میشن عزیزم

الان هرچی هست مال داروووهاست

پس اگه قطع شد یا باز اومد سراغت نگران نشو❤️

ممنون از راهنماییت...چنتا تخمک داشتین و چنتا جنین شد؟؟...خودتون مشکلی نداشتین؟؟ الان چ مرحله ای هستی ...

چرا عزیزم خودمم ذخیرم کمه یکبار سه تا تخمک سه تا جنین شد یکبارم دو تا تخمک دو تا جنین البته انتقالام منفی شد باید بازم پانکچر شم 

عزیزم شما بعداز انتقال ازکی علائمت شروع شد؟

سه یا چهار روز بعد از مثبت شدن آزمایشم .یعنی روز ۱۴ یا ۱۵ انتقال. پفعه های قبل همش علایم داشتم تو دوران انتقال اما منفی میشد. به علایم توجه نکن بیشتر بخاطر داروهاست. من دفعه آخری هیچ علامتی نداشتم و مثبت شدم .

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام‌عزیزم‌خوبی میگم‌شماهم‌آزمایش‌کاریوتایپ‌دادید؟ من‌وهمسرم‌هم‌دادیم‌باوجوداینکه‌یه‌بچه‌داشتیم

سلام‌گلم . ممنونم . والا دیروز اولین جلسه ای بود که میرفتیم‌برامون‌نوشت . شمام‌تعیین‌جنسیتی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 

@tinagoli          

@sangak         

سلام .ببخشید یه سوال دارم ازتون. قبل تعیین جنسیت ، آزمایش کاریو تایپ‌دادین ؟ دکتر برامون نوشته البته سابقه سقط و ... رو اصلا نداریم .   

@رزقرمزرنگ    

دلارام‌جان‌خداروشکرنتیجه‌گرفتید عزیزم‌ازرویان‌راضی‌بودی؟دکترتون‌کی‌بود؟

آره عزیزم .من اگه باز بخوام بیام تهرام مطمئنا انتخابم رویانه.ولی خب با یه بچه سخته بخوام تهران ادامه بدم.دکترم مصطفایی بود اما راستش رو بخوای دکتر محیطی رو تو رویان خیلی قبول دارم خودم. چون انتقال آخرم باهاش ویزیت شدم و خیلی چیزا رو بررسی کرد و دارو داد بهم بخاطر غلظت خون و دستور انتقال دومرحله ای رو هم خودش نوشت تو پروندم. دکتر مصطفایی احساس میکنم زیادی خونسرده البته خیلی مهربونه اما خونسردیش منو کلافه میکرد.یجاهایی خونسردیش خیلی خوبه اما یجاهایی نه . ولی بازم بستگی داره شما با کدوم دکتر راحت تر باشی.شاید شما از محیطی خوشتون نیاد. دکتر قاضی هم خیلی خوب بود که انگار رفته مام

سلام‌عزیزم‌خوبی میگم‌شماهم‌آزمایش‌کاریوتایپ‌دادید؟ من‌وهمسرم‌هم‌دادیم‌باوجوداینکه‌یه‌بچه‌داشتیم

صاحل جون دکترتون کیه ؟ خدایی نکرده سابقه سقط نداری ؟

من جلسه اولم بود دیروز . اولین آزمایش اینو نوشت برامون .آخه پرسید بیماری خاصی ندارین گفتم نه . 

سلام به دوستان عزیز، خانمای باردار یه سوال دارم، هفته 26 هستم، آزمایش قند ناشتا تو رنج بود و 81 بود ...

عزیزم منم همین طور بودم. یعنی قند ناشتام خوب بود ولی قند دو ساعت بعد از خوردن محلول یکی بالانر از رنج بود که دکتر گفت دستگاه سنجش قند بگیرم تو خونه مرتبا قند ناشتا و دو ساعت بعد از صبحانم رو چک کنم که یه وقت بالا نره. و از اونجا که ویارم به شیرینی و بستنی بود سعی کردم کمترش کنم. میوه و سبزی بیشتر بخورم البته میوه ها رو هم همیشه سرچ میکردم ببینم قندشون چقدره و چه میوه هایی برا دیابتی ها خوبه. خدا رو شکر چیزیم نشد تا آخرش و نیازی به انسولین و قرص هم نشد

والا میخوام ivf تعیین جنسیت کنم اگه خدا بخواد . جلسه اول اینارو برامون نوشت . سابقه سقطم ندارم  ...

سلام گلم انشالله موفق باشی کاریوتایپ آزمایش ژنتیکی برای بررسی تعداد کروموزوم هاس، علت اینکه چرا برای شما نوشتن رو نمیدونم چون معمولا برای کسایی که سابقه سقط یا آی وی اف منفی دارن مینویسن چون هزینشم یه کوچولو بالاست و جوابشم یکم طول میکشه.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام گلم انشالله موفق باشی کاریوتایپ آزمایش ژنتیکی برای بررسی تعداد کروموزوم هاس، علت اینکه چرا برای ...

سلانم عزیزم . آره از دیشب خودم‌تعجب کردم .‌ نمیدونم‌انجام بدم یانه ؟ 

آخه جلسه ی اول بود پرسید بیماری خودت ، همسرت ، دخترت ندارین . گفتم‌نه خدارو شکر . 

بعد اینو نوشته موندم