2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684504 پست
آره ال آرژنین رو ادامه بده برای خونرسانی رحم خوبه پردنیزولون که نداشتی؟

اره اتفاقا داشتم . نصف میخوردم و قرار بود این هفته قطع کنم. نمیدونم اینو باید چیکار کنم. ب ماما پیام دادم ولی جواب نداده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آلا جون عزیزم ریسک نکن کنسل کن انشالا ماه بعد خدا توانشو میده با انرژی بیشتر شروع میکنی حیفه جنین ها ...

سلام عزیزم چه خبر چیکار کردی تصمیم گرفتی کجا بری؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قطعا همین طوره. خدا خیر محضه و جز خیر برا بنده هاش نمیخواد. توکل به خودش

سلام جونم خوبی اسم من فاطمه هستش اسم خوشگل تو چیه خواهری

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

راستی بچه ها من پیاده روی که میرم پاهام خییییلی بدجور میگیره. دیروز خیلی اذیت شدم جوری ک مجبور شدم وسط راه بشینم. به نظرتون راه دیگه ای برا افزایش خونرسانی و.. ک جای پیاده روی رو بگیره نیس؟ 

البته تو خونه پیلاتس هم دارم کار می کنم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام جونم خوبی اسم من فاطمه هستش اسم خوشگل تو چیه خواهری

سلام عزیزم. هم اسم هستیم گلم. منم فاطمه ام  

دخترا من چیکار کنم چه جوری به خدا بگم جور کن برم انتقال 

شاید گناهام زیاد شده

امروز رفتم جواب آزمایش تیروئید و گرفتم ۱۴شده😭😭😭😭

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم. هم اسم هستیم گلم. منم فاطمه ام    

شکر خدا فاطمه بخدا دلم گرفته نزدیک یکسال پانکچر کردم هر دفعه یه چی میشه انتقالم کنسل میشه

شرایط روحیم افتضاحه

دخترا من چیکار کنم چه جوری به خدا بگم جور کن برم انتقال  شاید گناهام زیاد شده امروز رفتم جواب ...

نگران نباش عزیزم. با دارو حل میشه

نگران نباش عزیزم. با دارو حل میشه

فک نکنم اینماه هم بتونم برم انتقال میشه یعنی

شکر خدا فاطمه بخدا دلم گرفته نزدیک یکسال پانکچر کردم هر دفعه یه چی میشه انتقالم کنسل میشه

اااای جااان دلم. میفهممت ب خدا.

امروز وقتی با ماما حرف میزدم برا اولین بار اشکام ریخت. ناراحت شد گف چرا عجله می کنی؟ گفتم عجله نمی کنم الان نزدیک یک ساله دارم میرم و میام. من دی پارسال پانکچر شدم. بهمن انتقال دادم و منفی شد . بعد اون هی دارم میرم و میام و هر بار ی مشکلی پیش میاد. 

ولی ب دیده مثبت نگاه کن. من انتقالم اولم همه چی سرییییع پیش میرفت ولی منفی شد اما سر این دومی هر بار ی مساله پیش میاد و من متوجه ی مشکلی میشم و رفعش می کنیم. قطعاااااا خدا بهترین زمان رو میدونه برا ما و داره ما رو می کشونه که به اون برسیم. 

ان شاالله دیگه طولانی نشه و ما هم یکی دو ماهه جواب بگیریم.

فک نکنم اینماه هم بتونم برم انتقال میشه یعنی

توکلت ب خدا باشه. احتمالا این ماه نشه و دارو بخوری تا تیرویید کنترل بشه چون خیلی اثر داره. میدونی این مشکلا ک پیدا میشه بیشتر باید خدارو شکر کنیم که حداقل قبل انتقال رو شدن و میشه حلش کرد. میفهمم خیلی سخته ولی بهتر از انتقال دادن و جواب منفی گرفتنه