2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046202 بازدید | 684503 پست
باشه حتما عزیزم . میگم فرتیل برای همسرم بگیرم‌ یا وایسم جواب کاریو تایپ بیاد ؟

سلام‌عزیزم‌خوبی

میگم‌شماهم‌آزمایش‌کاریوتایپ‌دادید؟

من‌وهمسرم‌هم‌دادیم‌باوجوداینکه‌یه‌بچه‌داشتیم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ان شالله که این عمل برات سبب خیر بشه. من سونو هیسترو دادم خیلی میترسیدم چون عکس رنگی اذیت شدم. ولی س ...

سونوهیسترو یعنی همینه؟؟ منم عکس رنگی رفتم درد نداشت خیلی امااسترسم زیاد بود بعدش خلاص شدم😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سونوهیسترو یعنی همینه؟؟ منم عکس رنگی رفتم درد نداشت خیلی امااسترسم زیاد بود بعدش خلاص شدم😁

این بیهوشی و عمل داره اون بدون بیهوشی یه ماده نمکی وارد رحم می کنن و بعد سونو وارد می کنن

خدایا شکرت

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه عزیزان.من پنج شنبه انتقال جنین داشتم امروز میشه چهارروز دوسه روز اول حالتای پریودی و داشتم دل درد و کمر درد ولی از دیروز بعدازظهر هیچ علائمی ندارم طبیعیه؟علائم ازکی شروع میشن؟میشه یکم راهنمایی کنید دوستانی که تجربه دارن🌹

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
سلام به همه دوستان. خانم هایی که با دارید و خداروشکر سیکل درمان تون موفق بوده لطفا راهنمایی کنید کدو ...

سلام. ببین از نظر من تهران خیلی بهتره. ما شوهرم الیگو اسپرمی بود. یزد بهمون گفتن اصلا نمیتونین بچه خودتون رد داشته باشین و باید جنین اهدایی بگیرین اما تهران گفتن اصلا نباید پیشنهاد اهدایی بهتون میدادن.شکر خدا تهران ۹ تا جنین برامون تشکیل شد که با آخرین جنینام بارادار شدم. من نظرم صد در صد رو تهرانه. مرکز هم بستگی به خودت داره.باید ببینی از کدوم مرکز حس بهتری میگیری. من خودم رویان بودم ولی اینجا از مام و ابن سینا هم خیلی تعریف میکنن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام عزیزدلم نگران نباش قندهای مصنوعی رو حذف کن. ماست و کدوی خام خیلی خوبه رنده کن تو ماست بخور مصرف ...

باشه عزیزم، ممنون چیکای مهربون    

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام. ببین از نظر من تهران خیلی بهتره. ما شوهرم الیگو اسپرمی بود. یزد بهمون گفتن اصلا نمیتونین بچه خ ...

عزیزم شما بعداز انتقال ازکی علائمت شروع شد؟

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
سلام عزیزم خوبی نی نی خوبه منم ازمایش دادم قند ناشتا ۷۸ یه ساعت بعد ۱۴۰ بعد دوساعت ۸۸ که دکتر گفت خو ...

سلام عزیزم، خداروشکر، تو خوبی گلم؟ ممنون از راهنماییت عزیزم، اره دارم رعایت می کنم ببینم چی میشه، اره سونوگرافی وزن برای 28 هفته نوشته.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام. ببین از نظر من تهران خیلی بهتره. ما شوهرم الیگو اسپرمی بود. یزد بهمون گفتن اصلا نمیتونین بچه خ ...

دلارام‌جان‌خداروشکرنتیجه‌گرفتید

عزیزم‌ازرویان‌راضی‌بودی؟دکترتون‌کی‌بود؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻