2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
منم همونجوری بودم گاهی پیرهنم نداشتم ولی خودمو عادت دادم به شلوار

وای چه خوب تونستی من تا حالا شکم نداشتم حالا یکم شکم دارم شلوار کلا اذیتم میکنه ولی منم باید سعی کنم البته من تو طول روز رو کاناپه که دراز میکشم قسمت شکم پهلومو پتو نازک میندازم ولی شبا بعضی وقتا کلا از گرما پتو ممکنه کنار بره از روم.

مرسی گلم تجربتو گفتی تلاش میکنم روی خودم بلکه گرما رو تحمل کنم منم😊🥰

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم

مبارک باشه😍ان شاءالله سالم بغلشون کنی

میشه بگین هزینتون چقد شد؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

سلام ببخشید خانما قیمت آمپول هیدروکسی پروژسترون که باید هفتگی تزریق بشه،،چقدره؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ممنون عزیزم که جواب دادید.ازکجابفهمم مشکل انعقادی دارم؟ازمایش خاصی داره؟

آره بگید دکتر مینویسه براتون. متاسفانه یادم رفته کدوم فاکتور بهش اشاره داره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
راستش میدونی نیلدا جون من اکثرا در حال دراز کشیدنم ولی تو همین حالت یه موقع یه تیری میزنه ولی میگم خ ...

والا منم این دردارو کم و بیش داشتم اما هر سری به دکتر میگفتم ترشحم زیاده میگفت عفونت نیست ترشح طبیعیه

اگه همه چیو چک کردی دیگه نگران چی هستی قربونت برم؟تا بیمارستان بستری شدم برام تشخیص عفونت ادراری دادن که الان دارم سفکسیم 500 روزی 2 تا میخورم احساس میکنم درد پهلوهام خیلی کم شده باز توام میخوای یه بار دیگه آزمایش بده 

نه بابا این چه حرفیه باید از تجربه های هم استفاده کنیم دیگه

دیدی ادامه داره حتما پیگیری کن عزیزم 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ساراجان‌سلام خوبی.نی‌نیمون‌خوبه؟ میگم‌این‌رویان‌چقدرمسخره‌هس اولین‌بارکه‌رفتیم‌نمونه‌دادیم.شوهرم‌ ...

سلام عزیزم خوبه قربونت

راستش من شوهرم ازواسپرم بود کار خاصی نکردیم یبار ویزیت شد و بعد پسا شد و رفتیم واسه میکرو

حالا شرایط شما هم فرق داره دکتر شوهر من دکتر صدیقی گیلانی هست عالیه صحبت کن ببین میتونی دکتر همسرتو عوض کنی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ماشالله .‌ای وروجک 🌸

آره خیلی وروجکه خدا قسمت خودت کنه یکی عین وروجک بابایی من، از همون تو اعلام کرده شدیدا باباییه، حالا من تاصبحم باش حرف بزنم نمیزنه تازه وقتی داره میزنه باهاش حرف میزنم دیگه اصلا حتی یه تکونم نمیخوره

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
والا منم این دردارو کم و بیش داشتم اما هر سری به دکتر میگفتم ترشحم زیاده میگفت عفونت نیست ترشح طبیعی ...

مرسی گلم همین سه روز پیش کشت ادرار رو دادم راستش چون ترشح من خیلی با غلظت نبود شک کردم که شاید آمینوتیک باشه که خوب رفتم بیمارستان و اونجا خداروهزارمرتبه شکر معلوم شد اون نی. الانم یه کرم واژینال دیگه بهم گفته بخرم ولی خوب من چون به اون یکی حساسیت زدم به اینم میترسم یکی هم اینکه از اپلیکاتور زدن میترسم چون جفتم پایینه خلاصه موندم ببین آخه اصلا این لک کرمی که میگم همیشه نی مثلا امروز اصلا ندیدم دیروز یکم راه رفتم رفتم یکم خرید سیسمونی یذره رو پدم دیدم ولی باز دو روز قبلش هیچی.خلاصه درگیرم 

خداروشکر الان دیگه درده دوساعتی هست پیداش نی درد پهلوم.

التماس دعا عزیزم 🥰😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
وای عزیزم راست میگی؟ خدا کنه همین ک میگی باشه شما هم همینجوری بودی؟

من هنوز قرار مامان آینده بشم ..ببین من چند سال این تایپیکم البته این کاربری جدیدم تقریبا نود درصد دخترایی که علایمی مثل شما داشتن مثبت شدن ...یعنی کلا علایم و درد داشتن خوب یعنی یه اتفاقاتی داره میوفته ..من خودم چهار بار انتقال دادم هیچ کدوم کوچکترین علایمی نداشتم و متاسفانه منفی شدم ..شما حتما مثبتی انشاءالله برات آیت الکرسی میخونم انشاالله حرفم فال میشه برات🤩🤩🥰🥰🥰

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
مرسی عزیزم، ایشالله به شمام یه گل پسر خوشگل بده سایت داروکده رو ببین همه چی داره خیلی خوبه فکر کنم ...

من میرم اووابوست و میزنه ناموجود شما کی رفتین

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
من هنوز قرار مامان آینده بشم ..ببین من چند سال این تایپیکم البته این کاربری جدیدم تقریبا نود درصد دخ ...

مرسی عزیزدلم منم خیلی برات دعا میکنم انشالله ب زودی زود دامنت سبز و دلت شاد بشه❤

مبارک باشه😍ان شاءالله سالم بغلشون کنی میشه بگین هزینتون چقد شد؟

عزیزم من خیلی تو این راه هزینه کردم اصلا دیگه حساب کتابشاز دستمون خارج شده

دوبار عمل کردم 

هیسترو کردم

یه انتقال ناموفق داشتم

کلی هزینه دارو و ویزیت و سونو دادم

به جز کرایه های رفت و امدش

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
دوستانی‌که‌میرن‌رویان توروخدامنوراهنمایی‌کنید شوهرم‌ماه‌قبل‌آزمایش‌داد ویزیت‌دکترحسینی‌شد نه‌دار ...

همون موقع باید نوبت میگرفتی. الان بهشون بگو نزدیکترین نوبت بهت بدن

خدایا شکرت