2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم خوبی خداحفظ‌ کنه گل پسرتو ایشالا به سلامتی بدنیا بیاد خداروشکر داری به تک رقمی شدن نزدیک ...

سلام گلم، ممنون عزیزم، تو خوبی خانم گل؟ سلامت باشی عزیزم، اره خداروشکر، خدا پسرای ناز تو رو هم برات حفظ کنه گلم، نه خبری ازش ندارم، خصوصی هم بهش پیام دادم جواب نداد، همش میام تاپیک میگم شاید پیام گذاشته باشه، خدا کمکش کنه انشاءالله.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
مرسی‌گلم‌..‌باشه‌عزیزم دعام‌کن‌‌‌‌فقط

رو چشمم اگه قابل باشم 

الهی یه نینی خوشگل واسه پسرت بیاری دختر باشه که دیگه بهتر😉😉

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی میری دکتر همه کاراتو دکتر خودت انجام میده پانکچر و انتقال و سونو و.... اما وقتی مستقیم میری مر ...

هزینش یکیه؟ 

خب دکتر این کارارو کجا انجام میده؟ تومطب خودش؟ 

و اینکه کدوم بهتره برم مرکز یا خود دکتر

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
خدا مامانا رو حفظ کنه الهی، همشون فقط همین یه نسخه رو میپیچن که شبا بدون پتو میخوابی یا کمرت بیرون م ...

دقیقا مامان من هرجامو بگم درد میکنه میگه سرما دادی لابد. همزمان باهم نی مثلا پنج صبح درد سمت راستم بود الانا سمت چپمه دردی نیست که خیلی اذیت کنه ولی تا حالا نداشتمش چون سابقه سنگ کلیه هم داشتم قبلنا اتفاقا شک به کلیه ها هم کردم ولی چون دو طرف هست گفتم نه . اره سمت پهلو لگنم هست 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
خداکمکت کنه عزیزم خودش بدون دردسردفع بشه گلم یعنی قبل بارداری عفونت داشتی؟ درمان نکردی؟ دکترت کی بو ...

دکتر که میرفتم ولی خوب نمیشدم 

زخم هم شد فریز  کردم بازم عفونت دارم دردهای قسمت دهانه رحمم دارم 

دکترم شهرستان است گلم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
من پیدا نمیکنم .‌کجاها داره ؟

والا شوهرم به یکی از فامیل که باغ خرما داره سپرد برام آورد، از عطاری هم بپرس شاید داشته باشن، بیشتر سمت جنوب دارن، مثل بوشهر و اهواز و اینا که نخل زیاد دارن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم من ی سوال دارم  اگ خدایی نکرده انتقال اول منفی بشه .برای بار دوم هم هزینه ها همونقدره.با ...

اگه جنین داشته باشی نه عزیزم دیگه فقط هزینه انتقال و داروهای مربوط به انتقال رو میدی.

خدا مامانا رو حفظ کنه الهی، همشون فقط همین یه نسخه رو میپیچن که شبا بدون پتو میخوابی یا کمرت بیرون م ...

راستش میدونی نیلدا جون من اکثرا در حال دراز کشیدنم ولی تو همین حالت یه موقع یه تیری میزنه ولی میگم خیلی اذیت کن نیست. بعد میدونی من دیروز غروب به خاطر احتمال شاید عفونت یه شیاف به اسم کلینومایسین که دکترم داده بود استفاده کردم بعد بیست دقیقه سوزش گرفتم رفتم سریع شستم خودمو دکترم گفت احتمالا بهت نمیسازه دیگه استفادش نکن سر این یکم نگران شدم میگم نکنه اون یه کاری کرده. بعد من از علائم عفونت هم هیچی نداشتما نه خارش نه سوزش نه بو فقط به مایع کرم رنگی ازم میومد یوقتایی که مثلا زیادتر راه برم که حتی به مایع آمینوتیکم شک کردم تست آمینوشور دادم خداروسکر منفی بود تست کشت ادرارم دادم اونم خداروشکر منفی دیگه دکترم گفت میخوای برای واژن هم استفاده کن که محکم کاری باشه بعد من چون تا به این سنم عفونت واژن مداشتم هیچ شیاف یا کرم واژینالی استفاده نکردم که به دکترم بگم به فلان چیز حساسیت ندارم خلاصه اینجوری....

ببخش چقد طولانی شد

هزینش یکیه؟  خب دکتر این کارارو کجا انجام میده؟ تومطب خودش؟  و اینکه کدوم بهتره برم مرکز ...

نه دکتر یکم بالاس 

دکتر هم همونجا انجام میده اما میدونی ک کارتو دکتر خودت انجام میده نه هر دکتری ک اونجا هس

من خودم با دکتر شخصی راحتترم

امسال میکوبم 
نه دکتر یکم بالاس  دکتر هم همونجا انجام میده اما میدونی ک کارتو دکتر خودت انجام میده نه هر دکت ...

ممنون عزیزم.

چندسالته؟ 

من الان 33 سالمه، دیر نیست تا کی وقت دارم؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
اگه جنین داشته باشی نه عزیزم دیگه فقط هزینه انتقال و داروهای مربوط به انتقال رو میدی.

آها.ممنونم❤

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
دقیقا مامان من هرجامو بگم درد میکنه میگه سرما دادی لابد. همزمان باهم نی مثلا پنج صبح درد سمت راستم ب ...

من سر همین سرما دادن دل و پهلوم کارم به بیمارستان کشیده شد

اصلا شوخی نیست

من همیشه درد و انقباض داشتم ولی از وقتی گرم نگه میدارم این دردا نیومدسراغم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من سر همین سرما دادن دل و پهلوم کارم به بیمارستان کشیده شد اصلا شوخی نیست من همیشه درد و انقباض دا ...

عزیزم شما دوقلو باردارین؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

سلام.وآروزی موفقیت برای همه دوستان.من یک سؤال داشتم از دوستانی که تجربه انتقال جنین داشتن.من تو سیکل انتقالم و تازه روز سوم پریودی شروع کردم مصرف استرادیول و آسپرین.ازصبح خونریزیم مثله روزاول شده.امکانش هست مشکل انعقاد خون داشته باشم و مصرف آسپرین باعث این شده باشه خونریزی تشدید بشه؟