2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
سلام عه جدا؟بله من کم کاری دارم مرسی که گفتی خدا خیرت بده

آره عزیزم من خودمم انتقال اولم نمیدونستم تند تند میخوردم بعد رفتم آزمایش دادم خیلی اومده بود بالا عددش

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من امروز روز ۶ انتقالم بود از صبح شکم درد پریودی دارم البته مداوم نیست میگیره ول میکنه نگران ...

عزیزم داری مامان میشی انشاءالله بخاطر اون ..علایم بارداری ..داره جاش رو محکم می‌کنه🤩🥰🥰

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزم مثبت شدی ؟واسه تقویت رحم؟

آره عزیزدلم خداروشکر مثبت شدم 

آره عزیزم بچه ها میگفتن اینجا ظاهرا برا پذیرشه رحمه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آره عزیزم فقط یه ساعتی اونجا معطلی داری. هر وقت رفتی بیا خبر بده که راضی بود و چیا گفت دکتر.

سلام عزیزم 

از آزمایش ژنتیک کروموزومی چیزی متوجه میشین؟امروز بردیم دکتر ژنتیک دید گفت کروموزوم ۲۲و ایکس جاب جا هستن 

گف خودمم باید کاریوتایپ بدم اگه منم مورد داشته باشم باید قید بچه دار شدنو بزنیم😔😔

ینی نمیشه پانکچر شم بعد جنینارو بفرستم pgd؟ینی اگه منم مشکل داشته باشم همچی تمامه؟😭😭

دارم دق میکنم چجوری دوهفته صبرکنم جواب بیاد 

کسی اگه جواب سوالمو میدونه راهنماییم کنه۰ممنون 🙏

الحمدلله زنده باشی عزیزم, چه خوب انشالله اینبارکلی نی نی ناز داری ومیشن رفیق گل پسرت واقعا؟؟ یعنی د ...

قربونت

آره‌واللا

اسمش‌بستریه

ولله‌هیچی‌نیس

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام عزیزم  از آزمایش ژنتیک کروموزومی چیزی متوجه میشین؟امروز بردیم دکتر ژنتیک دید گفت کروموزوم ...

سلام گلم نه عزیزم بلد نیستم ولی انشالله به حق علی خیلی زود مامان یه نی نی صحیح و سالم بشی. ولی تا جایی که میدونم با آی وی اف خیلیا نتیجه گرفتن البته نمیدونم اونایی که نتیجه گرفتن کدوم کروموزمشون مشکل داشته ولی احتمال بارداری سالم هم هست نگران نباش. چرا از خود دکترت نپرسیدی که استرست کمتر بشه فدات شم. الان علم خیلی پیشرفت کرده غصه نخور 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم ذخیره خودت چنده؟ اگه ذخیرت خوبه حتما این دوماه اینوفولیک صبحا ناشتا یه ساشه بخور و یه مکمل مثل ...

ممنون‌عزیز

ذخیرم‌۱‌.۹۵‌

من‌خودم‌فعلا‌اسیدفولیک‌میخورم

دکترم‌هیچی‌نداده‌فعلا

به‌شوهرم‌هم‌اسیدفولیک‌میدم

روزی‌یه‌لیوان‌آب‌هویج.آب‌نخود

میوه‌وسبزبجات..

هفته‌ای‌ویتامین‌دی‌وای

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
هیسترو مگه اندازه گیری عمق رحم نیست شما چرا دوبار انجام دادین

نه

هیسترو‌فرق‌داره

بیهوشی‌داره

بایه‌دوربین‌داخل‌رحم‌نگاه‌میکنن

اگه‌مشکلی‌بودحل‌میکنن

سلام گلم نه عزیزم بلد نیستم ولی انشالله به حق علی خیلی زود مامان یه نی نی صحیح و سالم بشی. ولی تا جا ...

قربونت ❤

استرس داشتم نرفتم اتاق دکتر ☹خداکنه خودم چیزیم نباشه اقلا 

ممنون ازت 

آره عزیزم من خودمم انتقال اولم نمیدونستم تند تند میخوردم بعد رفتم آزمایش دادم خیلی اومده بود بالا عد ...

بازم ممنون شما انتقال چندمت باردار شدی؟بعد انتقال من چه چیزایی بخورم بهتره؟

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
آره عزیزم فقط یه ساعتی اونجا معطلی داری. هر وقت رفتی بیا خبر بده که راضی بود و چیا گفت دکتر.

حتما بهت میگم . سارا جان اگه ابن سینا برای بار دوم ازمایش بدیم ، ( سری اولم همونجا آزمایش داده باشیم)،پایین برگه آزمایش نمودار مقایسه رو میکشه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
بازم ممنون شما انتقال چندمت باردار شدی؟بعد انتقال من چه چیزایی بخورم بهتره؟

فدات عزیزم 

من انتقال دومم بود که مثبت شد عزیزم

والا من راستشو بگم هیچ چیز اضافه ای نخوردم همون غذای همیشگی وخورد وخوراک همیشگی رو داشتم