2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
عزیزم تو ivf اینجوری معمولا حساب میشه از تاریخ انتقال تا امروز+14 روز+ سن جنین  نگران نباش قر ...

نیلدا جون خدا نی نی توی دلتو برات حفظ کنه عزیزم ببینید من چرا نگران شدم یکی از دوستان اینجا گفتن توی هفته ششم رفته سونو گفتن رشد جنین متوقف شده منم هر روزی که علائم نداشته باشم نگران میشم میگم خدای نکرده رشدش متوقف نشه حالا امروز یکی دو بار شکمم خیلی شدید تیر کشید کلا نفسم رفت ازین علائم ها هم بدتر میترسم

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
برای منم قبل این دوبارکنسل شده بود خیلی ناراحت بودم قبلا ولی الان خداروشکر میگم دیگه قسمت نبوده. توا ...

آفرییییین ب این رووووحیه   ب این میگن مامان خانوم اساسی  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی فدات بشم انشالله, پنجشنبه رفتی بیخبرنزاریا منو

خدا نکنه.

چشم حتما  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزيزم شما بعد از هيسترو لكه بيني داشتين؟

من  اولش ک خونریزی بود بعد اروم اروم کمتر شد تا 5-6 روز بعدش کلا تموم شد. بعدم سر وقتم پریود اومد

بچه ها سلام وقتتون بخیر.من امروز رفتم دوز اول واکسنمو زدم بعد بخاطر هیسترو آنتی بیوتیک میخورم میخواستم بدونم تداخل نداره باهاش آخه من خوردم نمیشد که نخورم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ساقی جون خیلی بهت تبریک میگم انشاالل حفظش کنه وبسلامت بگذرونی بارداریت مراقب خودت باش عزیزم

الهی قربونت برم عزیز دل خواهر.....ایشالله که بزودی هودتم بیای خبر خوب رو یهم بدی که منم کلی خوشحال شم 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
شما مطبش میرین؟چجور دکتریه من با حضرتی انتقال دادم روز دوازده بی بی زدم منفی شد خودمم روز9 و11لک دید ...

بله مطبشون میرم. خیلی دکتربااخلاق ومهربون هستش تک تک حرفهاتوگوش میده. خواستی بری خوبه جایی که هرباریکی ویزیت کنه قبول ندارم ضربه بدی خوردم مشهد خودم

دورت بگردم .ان شاالله هممون مادرمیشیم شک نکن😘😘😘من خیلی پرانرژی بودم خیلی اما تواین ۳سال ک درگیر ن ...

الهی امین عزیزدلم🤗🤗🤗

هنوزشم شیطونی اصلااا اصلا نگومن افسردگی دارم اصلا این حرفهاچه معنی میده؟! وقتی خدا رو داریم دیگه حله. 

چارمون چیه ناراحتیم ازداخل ولی بایدتحمل کنیم

بله مطبشون میرم. خیلی دکتربااخلاق ومهربون هستش تک تک حرفهاتوگوش میده. خواستی بری خوبه جایی که هرباری ...

نه منم مطب حضرتی میرفتم ولی پانکچر وانتقال اونجا بود حمدی تو مرکز هستن؟

واینکه بنظرت من روز12بی بیم منفی شدروز14 برم آزمایش جای امیدی هست؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
الهی امین عزیزدلم🤗🤗🤗 هنوزشم شیطونی اصلااا اصلا نگومن افسردگی دارم اصلا این حرفهاچه معنی میده؟! و ...

اره دیگه تحمل میکنیم😍😍😍😍😍خدای ماخیلی مهربونه خیلی پریروز داشتم خونه رو گردگیری میکردم یهوچشمم افتاد ب قران نیت کردم و یه صفحه ش رو بازکردم میدونی چی  اومد😭😭😭داستان حضرت موسی ک ب مادرش وحی شده بود ک ب اب بندازش و بازم بهم رسیدن😭😭😭😭اینااگه نشونه خدانیست پس چیه