2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
آهااا رویان بودم یارم رفت وقت بگیرم فردا زنگ میزنم میگیرم مطب ۵ کجا میشه من تاحالا ندیدمش؟

داری میری سمت سونو داپلر که پله داره میری بالا یه ذره عقب ترش یه خانومه نشسته اونجا مطب ۵ هست

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم حتما قسمت این بوده مهربونم، غصه نخوریا ببین دفعه پیشم گفته بود انجام بدی نشد بری شاید قسمت ...

نه بابا چه غصه ای دیگه قسمت هرچیه همونه حسابی پوست کلفت شدم😅😅

عزیزدلم خیلی مواظب تودلیت باش به عشق خاله بگو دعام کنه, چشم بهش میگم اگرلازم شدخراش بده لابدصلاحی توشه دکترگفت شایدچسبندگی داری خودش گفت نمیدونم دیگه

قربونت‌‌برم‌مهربونم خوبم‌.خداروشکر منم‌ازاول‌شروع‌کردم‌دارم‌میرم‌رویان فدات‌بشم‌براچی‌میترسی.ولله ...

الحمدلله زنده باشی عزیزم, چه خوب انشالله اینبارکلی نی نی ناز داری ومیشن رفیق گل پسرت

واقعا؟؟ یعنی دردی نداره؟ خخخ من پلیدم میخوام بعدش نازکنم واسه شوهرم بس اذیت ام کرد😂شنبه میرم بستری شم

عه ب سلامتی😍😍😍چرا یه شب میمونی اینجا مرخص میکنن همه.انتقالمون احتمالا باهم میشه

چه جالب نه انگاری یک شب قبلش بستری می کنند برای ازمایشات و... نمیدونم بعدش رو شایدهمون روزمرخص کنن

شاید احتمالا هرچی خدای بزرگ برامون بخواد قشنگه

انتقال میدیم اینبار ودیگه مامان میشیم😍😍😍

اره خوشگلم.صبح بستری شدم ساعت ۸.فک کنم ۸ونیم بیهوش شدم بعد ساعت ۹وده دیقه ب هوش اومدم اصلا نا درد دا ...

خخخ وای خدا توچقدر ریلکسی دختررر😂😂چقدر قشنگ توصیف میکنی ادم خنده اش میگیره رسما. پس خودمو برای خونریزی جزیی اماده کنم. خوب شدگفتی. چه جالب توروهمون روزش بستری کردن منویک روزقبل اح اح تنها بیمارستان باشم بازفکرالکی... پلاس میشم سایت

وای  چقد سخته منم دوبار تا حالا انتقالم کنسل شده اینماه میرم برای بار سوم ببینم چی میشه

برای منم قبل این دوبارکنسل شده بود خیلی ناراحت بودم قبلا ولی الان خداروشکر میگم دیگه قسمت نبوده. توام به فال نیک بگیر وتلاشتو ادامه بده... انشالله اینبار انتقال میدی ومثبت میشی😘😘😘

عزیزم هیسترو خیلی خوبه حتما انجام بده چون ضخامتت هم بالا نمیره حتما مشکلی هست انجام بده من دکترم راض ...

اره دکترم خودش گفت وقتی همه چیت ازمایش و... خوبه تعجب میکنم چراضخامتت کمه, برای همین بایدبشی ببینم. دیگه گفتم باشه, اره خداوکیلی دکتردلسوز ومهربونیه خداازش راضی باشه

خداکنه دیگه باهیسترو حل بشه فقط

عه چه جالب ک بستری می کنن.  اصلاااا نترس ب خدا خیلی راحته. مث پانکچر فقط زمانش یکم بیشتر از او ...

کاش انشالله برای منم همونطور باشه ودیگه باهمون رفع بشه هرچی هست توکل بخدای مهربان... 

افرین دقیقا همین طوره. اره خییییلی راحته. من فقط بعد بهوش اومدن درد داشتم و خونریزی که برا دردم شیا ...

اهان چقدر خوب. پس منم پد بردارم باخودم, خوب شدگفتین .فقط دعاکنیم باهمین هیسترو حل بشه 

نه هیسترودرمانی برای بررسی رحم و لوله ها و تخمدانا هست گلم عمق رحم فرق داره اونو برای روز انتقال اند ...

سلام. 

ببخشيد يه سوال دارم🙏🏽

من ١٠ روز پيش هيسترو كردم ويك روز لكه بيني داشتم. و خوب شدم. 

الان بعد از ١٠ روز دوباره لكه بيني شروع شده . لكه هاي قهوه اي. 

اين لكه ها پريوديه به نظرتون؟ 

دركل طبيعيه؟؟؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚