2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخاطر شیاف واژینال میگم. منم انتقال چند ماه بعد بود. پروژسترون میدن زودتر پریود بشی

نمیدونم واللا کسی از انتقال چیزی نگفته برا همه که اومده بودن پانکچر نوشته بودن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دوستانی که رویان انتقال جنین  فریز داشتن یکم از تجربه روز انتقال بگین میدونم انتقال جنین راحته ...

تست رو دو سه روز قبل باید بدید دکتر براتون مینویسه تاریخشو

معلوم انتقال صبح رو میگن ۷ و نیم اینجا باشید تا پروندتون بیاد و صداتون کنن حدودا میشه ۸ و نیم انتقال حدودا ساعت ۹ اینا میشه تا مرخص شید حدود ۱۱ و نیم میشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان کسی هماتوم 16 سانتی تا حالا دیده ک سقط نشه من تقریبا همه ساک بارداریم رو گرفته و به لب ...

سلام عزیزم من اصلا از سایز هماتوم و اینا سردرنمیارم ولی انشالله که چیزی نیست استراحت کن دفع میشه 

آره عزیز بتا دادم خدا رو شکر اومده پایین بتام شده بود ۲۰۰ یعنی کی  صفر میشه؟

عزیزم متاسفم انشالله به زودی یه بارداری سالم و خوب داشته باشی. احتمالا تا آخر هفته صفر شده کلا 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
زدم 😭😭😭 این یعنی مثبته؟  کاذب نیست به خاطر هاش سی جی  یعنی دل ببندم بهش 😭😭😭

سلام گلم تبریک میگم بهت

میشه توضیح بدی مشکلت چی بوده

چکارا کردی قبل و بعد انتقال

و چه تقویتی هایی و چه داروهایی خوردی

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
آره عزیز بتا دادم خدا رو شکر اومده پایین بتام شده بود ۲۰۰ یعنی کی  صفر میشه؟

چقد حالتو میفهمم عزیزم  . منم وقتی دومین بار که خارج رحمی شدم با هر بار پایین اومدن بتا خداروشکر می کردم. بقیه اصلا نمیفهمیدن ینی چی. هی میگفتن تو رو خدا خودتو ناراحت نکنیا. میگفتم طبیعیه به هر حال غم داره ولی من نذر کردم خودش بیاد پایین تا مشکل بزرگتری برام پیش نیاد اینم لطف خداست.

این روزا خیلی زود میگذره ان شاالله به زودی نی نی صحیح و سالم و تپل مپل بیاد تو دلت  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون از دل مهربونت. ان شالله امام رضا واسطه ما بشه. من واقعا خسته شدم

ای جانم هممون همینیم با زور خنده الکی سرپا هستیم تاخود خدا رحمی بهمون بکنه چاره نیست بایدبجنگیم برای خواستمون

عه تو بودی فکر کردم داداشم بود حرف ترشی زد انشاالله هردوتون بزودی مامان بشید😍😍😍باورت میشه حتی پ ...

منم یادت مینداختی دیگ قربونت😅😅هفت سال منتظرم آخه با چهار بار انتقال منفی😔😟😟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
اااای جااااااااانم. زیارت قبول عزیزم. آاااااخ دلم لک زده برا سید حمزه. چ خوب شد گفتی اگه شد فردا بع ...

ممنون عزیزمممم... تازشم فهمیدم برادر امام رضایه دیگه خیلی خوشم اومده دوسشون دارم الهی شفیع ماباشن پیش برادرشون امام رضا. حس خوبی داشت واقعا برو عزیزم التماس دعا😍😍😍

ای جونممم من که عاشق حیواناتم گربه هم داشتم وهمیشه بهشون غدامیدم دست ارایشگرتم دردنکنه فقط یک چیزی نذرکردی براشون جای جگر سنگدون بگیر... چون دامپزشک گربم گفت مضرره براشون ویتامینa زیادی باعث رشد اضافی استخوانشون میشه... 

خدا انشالله نذرهمرو قبول کنه الهی بچه بغل بریم زیارت وبعدبریم نازکردن پیشی ها😂

اااای جااااااااانم. زیارت قبول عزیزم. آاااااخ دلم لک زده برا سید حمزه. چ خوب شد گفتی اگه شد فردا بع ...

حتماقبول میشه قربونت برم ازته دل ازخدابخواه... این حیواناتم زبون بسته ان وخیلی ظلم میبینن حتما دعامیکنن برات