2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
سلام خوبی عزیزم  یادمه بهم گفته بودی تو بارداریت خون ریزی کردی حتی لخته ام داشتی ولی خداروشکر ...

سلام عزیزم

نمیدونم هر دکتر یه نظری داره

دکتر من اصلا اجازه قطع انوکسا رو نداد فقط اسپرین رو قطع کرد و دوز پروژسترون رو برد بالا

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم رشدش بخاطر نزدن هپارین من دکترم حتی تو خونریزی خیلی خیلی شدید اجازه قطع هپارین نداد فقط اسپر ...

فردا ساعت 3 وقت دکتر صالح گرفتم

متخصص پریناتولوژی اگه اسمشو درست بگم

بارداری پرخطر

من چون مشکل انعقادی نداشتم اصلا هپارین نزدم

برم این دکتر ب شوهرم میگم بهش بگه

فقط سایز هماتومت چند بود و کی رفع شد؟

من یک ماهه خونریزیم قطع نمیشه

اکثرا هم سیاه و قهوا ای با لخته های کوچیک فکر می کردم هماتومه

اما خوب نبود ...

من هرشب همونقدر خون میاد  استرس نداره یه شی که قطره قطره میچکید مثل اب نگران نباش احتمالا یه ...

واقعا برای شما هم خون میاد؟ مال من تا حالا نیمده بود خیلی ترسیدم بخدا انقد هرروز استرس یچی رو دارم خسته شدم دیشب باز توهم کیسه آب نشتی دادن داشتم دکترم گفت برو بیمارستان تست آمینوشور بده پاشدم رفتم خدا میدونه تا بگن منفیه من و شوهرم چه حالی داشتیم😔 

دست خودم نیست الانم خون اومد میگم نکنه....

مرس گلم التماس دعا الهی زایمان راحتی داشته باشی و فرشته هاتو سالم بغل بگیری😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
فردا ساعت 3 وقت دکتر صالح گرفتم متخصص پریناتولوژی اگه اسمشو درست بگم بارداری پرخطر من چون مشکل ان ...

اولش که لکه بینی داشتم ۱۵ در ۵ میل بود

بعد که اون خونریزی خیلی شدید کردم شد۴۵ در ۲۰

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام خوبی عزیزم  یادمه بهم گفته بودی تو بارداریت خون ریزی کردی حتی لخته ام داشتی ولی خداروشکر ...

عزیزم من هم الان بیست روزه قطع کردن بخاطر دو‌بار خونریزی سشنبه قراره برم سونو اما همش گرانم 

البته من مشکل انعقادی ثابت شده نداشتم چون اصلا ازمایششرو‌ندادم 

واقعا برای شما هم خون میاد؟ مال من تا حالا نیمده بود خیلی ترسیدم بخدا انقد هرروز استرس یچی رو دارم خ ...

اره بخدا

بهت میگم یه شب چکه چکه میکرد 

خون بخاطر دارو رقیقه دیگه

احتمالا هم یه مویرگ رو پاره کردی

بچه ها من امروز با سردرد از خواب بیدار شدم و تا الانم خوب نشدم  سردرد نشونه ی چیزی نیست ایا ؟؟

نه عزیزم سر درد تو بارداری شایع هست منم دارم نگران نباش 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
نه عزیزم داروهام پرولوتون و 8 تا دوفاستون و یک شیاف چون خونریزی دارم و خون زیادی ازم رفته اصلا ضدا ...

آخی عزیزم چه زود تکوناش رو حس میکنی یا تو سونو دیدی؟ 

خوب کاری کردی تحت نظر پریناتولوژی باش حتما درست میشه 

گلم اصلا حرف از ناامیدی نزن و به بدنت استرس نده البته که همه ما یه روزهایی این شرایط بد و ناامیدی ر ...

قربونت برم، این ناامبدی شاید دلیلش اینه که دارم خودمو آماده می کنم اگر بازم نشد برم سمت راههای دیگه. مثلا یه مدت مجددا طبیعی اقدام کنم.

کاش این معجزه سراغ هممون بیاد زودتر...

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
آخی عزیزم چه زود تکوناش رو حس میکنی یا تو سونو دیدی؟  خوب کاری کردی تحت نظر پریناتولوژی ب ...

تکوناش رو کم احساس می کنم

اما بیشتر تو سونو مشخصه

دکتر سونو گفت یک لحظه واینمیسته که بگم سفالیک یا بریچ یا چی