2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

سلام دوستان.لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره بهم بگه چرا من طبق اخرین پریودم باید دیروز هفت هفت و یک روز باشم ولی دکترم بعد از سونو گفت شش هفته و یک روز خیلی نگرانم اون موقع هم حواسم نبود بپرسم😣اخرین پریودم ۹ مهر و انتقالم هم ۲۴ مهر هستش لطفا جواب بدین

عزیییزم مبارکت باشه😍😍😍😍 گفتم استرس دست از سرت بر نمیداره😁 ببین دکتر معمولا از اندازه جنین میگ ...

وای ممنون عزیزم که جواب دادی واقعا اینجوریه پس خدا رو شکر خدا نی نیتو برات حفظ کنه گلم😚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جنین زیاد دارم تا دلت بخاد😁😁 ماشالا ۳۰ تا بیشتر هستن .  من کلا مشکلی نداشتم فقط تنبلی تخمدان ...

شرایط من هم تقریبا مثل شماست ۴ سال قبل خارج رحم شدم یک لولم برداشتند قبل از خارج رحم و بعدش طبیعی اقدام کردم باردار نشدم اومدم توی پروسه  ای وی اف 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
من کاربر قدیمی هستم قبلا هم تو این تاپیک بودم . یه بار ای وی اف انجام دادم خداروشکر بار اول مثبت شدم ...

بله عزیرم من البته هنوز انتقال ندادم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

سلام خانما من فردا دومین جلسه لنفوسیتمه 12روزه علایم کرونا دارم سرفه و از دست دادن بویایی به نظرتون برم یا بزارم هفته اینده لطفا راهنمایی کنین

@alaae    

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام دوستان.لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره بهم بگه چرا من طبق اخرین پریودم باید دیروز هفت هفت و یک روز ب ...

عزیزم توی میکرو طبق تاریخ انتقال و سن جنین محاسبه میکنن و کاری به تاریخ پریود ندارن

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
عزیزم هنوزم میخوای یا پیدا کردی؟

فعلانه قربونت برم اگر بخوام بهت میگم 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
فدات عزیزم، می دونم آره، ولی ایندفعه خیلی ناامیدم. همه ش فقط منتظرم برم این دوتارم انتقال بدم تموم ب ...

گلم اصلا حرف از ناامیدی نزن و به بدنت استرس نده

البته که همه ما یه روزهایی این شرایط بد و ناامیدی رو تجربه میکنیم ولی 

ببین هر یک دونه از این جنین ها که تشکیل میشه واقعا معجزه خداست اصلا موضوعه ساده ایی نیست  

الهی که خدا کائنات بدنت دست به دست هم میدن و اینبار حتما مامان میشی 🌹🌹

سلام دوستان.لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره بهم بگه چرا من طبق اخرین پریودم باید دیروز هفت هفت و یک روز ب ...

عزیزم طبیعیه. حتی اونایی که بارداری طبیعی دارن هم این اختلاف سن بارداری و سن پریودی رو دارن و چیز طبیعیه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام دوستان من امروز سوم پریودی رفتم تو سیکل..همسرم الیگو هستن راهنمایی برا بهبود اوضاع تخمک و اسپ ...

عزیزم منم همسرم الیگو اسپرمی شدید بود. تو دوره ای که تو سیکل لانگ بودم شوهرم اورتومول فرتیل پلاس و اسید فولیک مصرف کرد و مرتب خودشو با آب سرد میشست. فست فود خیلی محدود کرد. روغن هم فقط کنجد و زیتون. مصرف روزانه سبزیجات بخار پز.ورزش روزانه.شلوار تنگ ممنوع بود فقط اینا رو یادم مونده. با اینا برا اولین بار موقع پانکچرم تعداد ۵ میلیون بود با تحرک ۳ درصد و مورفو بین صفر و یک که از ۱۱ تا تخمک ۹ جنین برامون تشکیل شد

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم طبیعیه. حتی اونایی که بارداری طبیعی دارن هم این اختلاف سن بارداری و سن پریودی رو دارن و چیز طب ...

ممنوناز جوابت عزیزم.من دیروز بعد گفت شش هفته و یک روز هستی قلب هم خدا رو شکر تشکیل شده بود ولی فرگمین رو برام قطع کرد حالا همش نگرانم که چرا اینقدر زود قطع کرد