2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

سلام دوستان

خواهرای گلم اونایی که باردارن یه سوال دارم، من مینورم دکتر بهم قرص آهن داده تو بارداری می خورم، اینایی که مینور هستن اشکالی نداره تو بارداری آهن استفاده شه؟ چون آزمایش دادم کم خونی آهن هم نداشتم، حالا تو نت خوندم اگه مینور باشی و زیاد آهن مصرف کنی باعث آسیب به کبد میشه، هرکی می دونه ممنون میشم راهنمایی کنه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اها حواسم به دیابتت نبود اگه خواستی بخوری حتما از دکترت بپرس ولی فکر کنم قندش بالا باشه

سلام ندا جون یه سوال شما میدونی سیسمونی سرویس تخت و کمد نوزادی تو یافت آباد دقیقا کجاشه؟ بعد زباده مغازه هاش برای نوزادی یا نه؟ من دیروز عبدل آباد رفتم ولی متاسفانه اصلا از سبکشون خوشم نیمد یعنی داخل یه مغازه هم نرفتم حالا گفتم برم یافت آباد ولی من بیشتر سرویس مبل و بزرگسال دیدم یافت آباد مثلا مبلمان خودمو از کاسپین خریده بودم ولی اصلا نوزادی نمیدونم کجای یافت آباده

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم این آب آوردن شکم چجوریه از می شروع میشه.من دیروز پانکچر شدم.می بخشید یبوست هم شدم نمیدونم چرا. ...

من شکمم آب آورده بود، خیلی گنده شد، تهوع هم داشتم، ادرارم خیلی خیلی کم دفع می شد، سونو رفتم گفت آب آورده، بستری شدم و آبشو کشیدن، اگه دیدی شکمت بزرگ شده یه سونو برو، دکتر بهت میگه وضعیتت چطوره، تا می تونی رژیم سفیده تخم مرغ رو رعایت کن، انشاءالله که آب نمیاره. 

دوستان میدونید این چ ازمایشیه

سلام، آزمایشت خوبه خداروشکر،این ازمایش ها مربوط ب سرخجه و چند بیماری انگلی هستش ک برای جنین خطرناکن،ولی بدن شما نسبت ب اونا ایمنه در گذشته این میکروبا وارد بدنتون شدن و الان انتی بادیشو دارین و برای جنین مشکلی ندارن

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام دوستان خواهرای گلم اونایی که باردارن یه سوال دارم، من مینورم دکتر بهم قرص آهن داده تو بارداری ...

منم مشکل شما رو دارم فقط فولیک اسید ۵ میلی میخورم البته هنوز دکترم چیزی نگفته،ماها آهن اضافه ای ک میخوریم جذب نمیشه و تو کبد رسوب میکنه، بازم از دکترت بپرس

منم مشکل شما رو دارم فقط فولیک اسید ۵ میلی میخورم البته هنوز دکترم چیزی نگفته،ماها آهن اضافه ای ک می ...

دکتر گفت فولیک 5 رو تا آخر بارداری ادامه بدی؟ منم 5 می خوردم تا 16 هفتگی، بعدش گفت 1 بخور، و آهن هم بخور، میگم نکنه اشتباه کرده، چون تو نت خوندم به کبد ضرر می زنه برای تالاسمی.

دکتر گفت فولیک 5 رو تا آخر بارداری ادامه بدی؟ منم 5 می خوردم تا 16 هفتگی، بعدش گفت 1 بخور، و آهن هم ...

من تو بارداری اولم فولیک ۵ رو تا اخر میخوردم  ب خاطر کم خونی اهن هم  خوردم، ولی این بارداری رو هنوز دکترم چیزی نگفته اگر اهنم اوکی باشه دیگه اهن نمیخورم چون قبلا با یه متخصص ک صحبت کردم گفت شما مشکل اهن ندارین اهن زیادی براتون خوب نیست

امروز  تماس می گیرم راهم دوره و گرنه می رفتم‌مطب دمیترون هم اثر نکرد برام

اخه نصفش فایده نداره 

من هفته شش دیگه از حالت تهوع به تهوع تبدیل شدم و هیچ قرصی کنترلم نمیکرد همین الانشم امپولشم رووم اثر نداره تازه یکم تووو این هفته که فککنم شدت تهوع خودم اصلا کم شده یکم داره تاثیر میزاره برا همین اصلا فک نکن این داروها معجزه میکنه برات متاسفانه باید تحمل کرد خیلی هم بده

من تمام گلوم زخم شده اوضاع داغوون یعنی