2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلی کیوتن روزی چندتامیخوری؟ منم دکترم داده مال منم گل‌بهی رنگ هست قرصش روزی یکی میخورم

روزی یه دونه برا منم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

دوستان من از وقتی داروهای انتقال رو شروع کردم خییییلی تند تند گشنم میشه جوری ک قشنگ از تو  لرز می گیرم و حالت تهوع شدید طوری ک کوچیکترین بو حالمو بد می کنه. چرا اینجوریه؟ طبیعیه حالتم؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
یه سوال هم‌داشتم اینکه قبل عمل پانکچر ازمایش بتا که مینویسن اون جوابش چقدر طول میکشه اماده بشه مال م ...

ازمایش بتا ؟من فقط تست خونی کرونا دادم همچین چیزی نداشتم 

میگم نیلدا جون من الان ۱۲ هفته ام اصلا این قضیه کیسه آب که اتفاق نمیفته نه؟ خیلی زوده از الان؟

قربونت برم فقط حواستون به عفونت باشه 

چیزی که بیشترین احتمال پارگی رو خدایی ناکرده ایجاد میکنه عفونته، بعدشم خیلی زوده از الان بخوای ذهنتو بذاری واسه این موضوع این استرس و بذار از هفته های 28 به بالا😂😂

بعدا اون موقع دیگه چیزی واسه استرس دادن به خودت و اون طفل معصوم نداریا😂😉

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
حرص نخور قندت بدتر میشه استراحت کن انشالله همون ۳۸ هفته دنیا بیاد تپلی مپلی

آره تو بیمارستان هی قندم بالاتر میرفت خودم میدونستم واسه اعصابمه اما دیگه زدم به بیخیالی چاره ای ندارم

دیروزم سونوم کردن اونجا طول سرویکسم باز شده 29 وزنشم 1 هفته کم شده نسبت به هفته ام دکتر میگفت همش به خاطر استرسه چیزی نیست رژیم و رعایت کن وزن میگیره 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم چرا از ۱۷ تا تخمک فقط ۲تا جنین شد.

من متاسفانه خودم آندومتریوز لگنی دارم، بدون هیچ مکملی رفتم تو سیکل، همسرم مورفولوژیش صفر بود، همه اینا متاسفانه تاثیر گذاشت

تشنه میشم ولی نه زیاد،،شما ازمایش دادید بعداز تشنگیتون؟قندت چند بود ؟خیلی میترسم یکی از قند بالا یکی ...

من قندم 180 بود عزیزم، من مرکز بهداشت که رفتم اونا اصرار کردن که تو هفته 30 هم حتما تست قند بدم وگرنه که دکتر خودم هیچی به هیچی تست دادم دیدن بالاس دیگه الان با انسولین ناشتا 130 میشه، نگران نباش میتونی با دستگاه های خونگی هم اگه کسی داره صبح ناشتا چک کنی باید زیر 95 باشه

خانوما ۲۵ روز از عمل پانکچرم میگذره دل درد بدی دارم تخمدان هام دردمیکنه هایپر نشدم ۲۲ تا تخمک داشتم ...

پریود شدید بعد پانکچر؟ 22 تا تخمک یعنی هایپر دیگه عزیزم، بعد پانکچر رژیم پروتئین رو رعایت کردید؟ ممکنه تخمدان ها هنوز ملتهب باشن و به سایز نرمالشون برنگشته باشن، کار سنگین نکن مایعات زیاد بخور 

بچه ها الان قندم گرفتم ناشتا ۹۳ بود خوبه؟ یا زیاده؟

زیر 95 خوبه عزیزم اما بیشتر رعایت کن به من گفت سیب زمینی و ماکارونی رو تا اخر بارداری کامل حذف کن شمام سعی کن اینارو رعایت کنی 

خانما کسی میدونه نزدیکی‌ محافظت شده قبل عمل پانکچر برای چیه ؟ اینجوری اسپرم ‌کم ‌نمیشه برای تشکیل جن ...

عزیزم کیفیت اسپرم رو بالا میبره اینکار حتی اونایی که مشکل dfi دارن بهشون میگن روز پانکچر دوبار نمونه بدن نگران نباش