2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
من دکترم گفته تا آخرش کلا باید ۵ کیلو اضافه کنم بخاطر وزن بالایی که دارم همشم دغدغه وزنمو دارم که نر ...

خب چیکار میکنی؟

غذا کم میخوری؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خدا پدرتونو رحمت کنه منم کلا زود گریه میکنم ولی از وقتی باردار شدم خیلی سعی میکنم الکی گریه نکنم ال ...

خدا رحمت کنه رفتگانتو 

واقعا راسته بچه لجباز میشه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چیکار میکنی؟ غذا کم میخوری؟

والا فعلا هیچ تغییری تو غذام ندادم ولی خب از این به بعد باید کمش کنم دیگه که زیاد وزن اضافه نکنم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم، تو همین تاپیک دو نفر مشکل تورو داشتن یکیش لاله سرخ بود که تحت نظر دکتر بود و ماه آخر شدی ...

سلام عزیزم

میتونم بپرسم قندت چند بود ک تشخیص دیابت بارداری دادن؟

سلام دوستان من دیروز رفتم سونو جنین 5 هفته بود و قلبش هم ضربان داشت ولی دکتر واژینال سونو کرد من اول ...

من با وجود هماتوم تو هفته 6 واژینال هم سونو شدم

و اصلا مشکلی پیش نیومد

ممنونم عزیزم ایشالا که به سلامتی بغل بگیریش 🤲🏻❤️  برا من از همون اول دوتاشونو دید قلبشونم با ...

ببین از آدم خوبی داری نمیپرسی، چون من خودم عشق سونو دارم🙈 والا اگر از دستم برمیامد یه سونو میخریدم میذاشتم خونه🤣

فقط شانس آوردم دکتر خودم دو هفته یه بار سونو میکنه!

ببین یه چیزی بهت بگم، من اگر هر روز هم سونو میشدم و دقیق میفهمیدم قل دومم کی قلبش وایساده یا دیگه رشد نمیکنه، بازم کاری از دستم برنمیامد! یعنی این اتفاقا دیگه کار طبیعی بدنه و با دارو و استراحت و .... نمیشه جلوشو گرفت! مثلا مثل هماتوم یا انقباض نیست که با دارو استراحت خوب بشه، خارج از کنترل ماست.

بنابراین واقعا تا علائمی نیست سونو اضافه کمکی نمیکنه

فقط خوبیش اینه که استرس آدمو کم میکنه که این خودش البته برای ماها که استرسی هستیم چیز بزرگیه😅

سلام ایا درد رحم اونم حالت تیرکشیدن میتونه علامت بارداری باشه؟از روز شش انتقال شروع شد الان روز نهم ...

الان بی بی بزن 😍😍😍

تیر کشیدن علامت مثبتیه🤩

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
خدا پدرتونو رحمت کنه منم کلا زود گریه میکنم ولی از وقتی باردار شدم خیلی سعی میکنم الکی گریه نکنم ال ...

منم الکی گریه میکنم 

انقدر دل نازک شدم که نگو...🥺🥺🥺

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
سلام ایا درد رحم اونم حالت تیرکشیدن میتونه علامت بارداری باشه؟از روز شش انتقال شروع شد الان روز نهم ...

عزیزم انشالله بحق مادرامام زمان که مامان شدی ومیریرقلبشم میبینی ،،ایشالله شرمنده مادرتم نمیشی واقعا پیامتو خوندم اشکام سرازیر شدن اخه مامان خودم رو میدیدم چقد التماس خدا رو میکرد ودعا ونذر ونیازی میکرد،اگه لایق باشم واست ایت الکرسی وصلوات میگم 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
مرسی آنا جانم که هستی واقعا❤️🥰😘😍  آنا جون راجع به واکسن کرونا نظرت چیه؟؟؟؟ که بزنیم بعد ۱۲ ...

عزیزم فدات... 

والا من کلا توصیه میکنم واکسن زده بشه.... 

حتی اگه برا بچه ها بزنن من ترجیح میدم برا بچه هامم بزنم.... 

خوب ترستون طبیعیه..... 

به هر حال یه واکسن جدیدیه اما خوب به هر حال الان تو این شرایط هستیم و مجبوریم خودمون رو با شرایط وفق بدیم.... 

من خودم مثلا واکسنم رو زدم اما خوب با مشورت با دکترم ترجیحا ده روزم انوکساپارین زدم به خاطر ژن غلظت خون که دارم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی آنا جون از جوابت و خیلی هم عالی، ایشالا منم قصدم همینه که با ورزش و تغذیه سالم وزن خیلی زیاد نک ...

عالیه عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پروانه جان منم همین مشکل رو داشتم اول شهریور سقط شد برای منم بعد انتقال و مثبت شدن بتا خوب بالا نمی ...

کار خوبی کردین که بقایا رو دادین بررسی کردن لااقل فهمیدین مشکل چی بوده..... 

عزیزم واقعا منم همین حالو داشتم میگم شما چه جوری سقط کردی ببخشید میدونم خاطره ی بدیه ولی واقعا کمی ن ...

عزیزم کاش شمام بقایا رو بدین بررسی بشه..... 

لااقل تا حدی میفهمین مشکل چی بوده..... 

خدا رحمت کنه رفتگانتو  واقعا راسته بچه لجباز میشه؟

اره راسته 

الان جاریم تو دوران بارداریش اینقدر حرص میخورد و گریه میکرد بچش با اینکه الان پنج سالشه اینقدر لجبازه و گریه میکنه اابته لوسشم کردن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍