2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
دوستان کسی یوگا بارداری شروع کرده به انجام دادن؟ و سوال بعدی از دوستانی هست که یکبار زایمان کردن، چق ...

عزیزم من کلا تو بارداریم 7-8 کیلو وزن اضافه کردم.... 

اولی 2700 بود دومی 3100...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان کسی یوگا بارداری شروع کرده به انجام دادن؟ و سوال بعدی از دوستانی هست که یکبار زایمان کردن، چق ...

یعنی ربطی به اضافه وزن خودت نداره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها  ابوست اگه روزی دوتا ۴ ماه بخوریم صرر نداره ؟

عزیزم برای سیکل پانکچر شما ابووست میخورین میشه بپرسم از کجا پیدا کردین

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
نه عزیزم اصلا نگران نشو ببین من این قلم که رفت هم کوچیکتر بود هم جاش بد بود، انقدری که سونو اول اصل ...

ممنونم عزیزم ایشالا که به سلامتی بغل بگیریش 🤲🏻❤️ 

برا من از همون اول دوتاشونو دید قلبشونم باهم تشکیل شد و اینکه دکتر گفت جاشونم خیلی خوبه ممکنه خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد؟ به من ۱۵ آذر وقت غربالگری اول و داده اما دل توو دلم نیست زودتر برم سونو ببینم اون توو چه خبره ؟؟؟ به نظرت برم یا صبر کنم یه دفعه برا غربالگری برم ؟؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ممنونم عزیزم ایشالا که به سلامتی بغل بگیریش 🤲🏻❤️  برا من از همون اول دوتاشونو دید قلبشونم با ...

عزیزم عجله نکن..... 

بذار برا غربال..... 

انرژی + بفرست براشون عزیزم..... 

عزیزم عجله نکن.....  بذار برا غربال.....  انرژی + بفرست براشون عزیزم.....

مرسی آنا جانم که هستی واقعا❤️🥰😘😍 

آنا جون راجع به واکسن کرونا نظرت چیه؟؟؟؟ که بزنیم بعد ۱۲ هفته یا نه رعایت کنم نمیدونم یه سری میگن ریسکه یه سری میگن اگه بگیری عوارض بیشتر از واکسنه !؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم من کلا تو بارداریم 7-8 کیلو وزن اضافه کردم....  اولی 2700 بود دومی 3100...

مرسی آنا جون از جوابت و خیلی هم عالی، ایشالا منم قصدم همینه که با ورزش و تغذیه سالم وزن خیلی زیاد نکنم

و خدایی که در این نزدیکیست
نه عزیزم اندازه ی ساکمم رشد نداشته هیچ جنینیم توش نبود

پروانه جان منم همین مشکل رو داشتم اول شهریور سقط شد برای منم بعد انتقال و مثبت شدن بتا خوب بالا نمی رفت قلب تشکیل شد و تو هفت هفته و دو روز ایستاد خیلی سخته بقایا رو دادم برای تست ژنتیک و خودم و همسرم هم تست ژنتیک دادیم معلوم شد جنین تریزومی ۹ داشته حتما حکمتی تو کار بوده مرکز ابن سینا میرم دفعه اول پیش دکتر اکبری بودم و متخصص ژنتیک گفت برو پیش  انصاری پور . یه بار پیشش ویزیت شدم و گفت وزنتو بیار پایین دو ماه دیگه بیا منم سنم بالاست ولی سپردم دست خود خدا . خیلی سخته شاید تک تک ما که اینجاییم درکت کنیم ولی من با تمام وجود حالتو میفهمم سونو که رفتم تو راه برگشت یه دستم رو شکمم بودو یه دستم برگه جواب که قلب تپش نداره فقط گریه میکردم که چرا تنهام گذاشته . امیدت به خدا باشه و اینو مطمئن باش که بهترین ها برات اتفاق می افته .

پروانه جان منم همین مشکل رو داشتم اول شهریور سقط شد برای منم بعد انتقال و مثبت شدن بتا خوب بالا نمی ...

عزیزم واقعا منم همین حالو داشتم میگم شما چه جوری سقط کردی ببخشید میدونم خاطره ی بدیه ولی واقعا کمی نگران سقطشم چه کارایی کردی دارویی چیزی خوردی