2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست

سلام دوستان من دیروز رفتم سونو جنین 5 هفته بود و قلبش هم ضربان داشت ولی دکتر واژینال سونو کرد من اولش به ماما گفتم خطر داره گفت تو نگران نباش دکتر کارش همینه خیلی نگرانم کسی بوده سونو واژینال شده باشه ؟

درضمن برام قرص ویتامین د3 دوز 1000 و یدوفولیک و شیاف پروژسترون روزانه داد

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من دیروز رفتم سونو جنین 5 هفته بود و قلبش هم ضربان داشت ولی دکتر واژینال سونو کرد من اول ...

سلام عزیزم بسلامتی مبارکهههه قدمش خیر انشالا 

منم شش هفته سونو واژینال شدم دکتر خودم انجام داد نگران نباش وقتی جنین خیلی کوچیکه شکمی جواب نمیده معمولا

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
سلام عزیزم بسلامتی مبارکهههه قدمش خیر انشالا  منم شش هفته سونو واژینال شدم دکتر خودم انجام داد ...

ممنون خیالم راحت شد 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .

سلام ایا درد رحم اونم حالت تیرکشیدن میتونه علامت بارداری باشه؟از روز شش انتقال شروع شد الان روز نهم هستم...اگه مثبت نشه شرمنده مامانم میشه الان داره نذری میپزه براحضرت معصومه که من مثبت شم😭

سلام دوستان  بعد از پانکچر (وقتی انتقال فریز باشه)، باز هم پروژسترون  و استرادیول تجوی ...

بعله عزیزم معمولا از اول پری استرادیول میدن تازمانی ک مثبت بشی بعدشم ادامه داره.پروژسترونم ازچندروز قبل انتقال شروع میشه و تاچندماهگی ادامه داره

@nilda71   نیلدا جون و مامانای باردار که تقریبا هم ماهیم من تو تموم بدنم خارش دارم طبیعیه؟امش ...

عزیزچندهفته ای؟من ۲۴هفته و۶روزم.منم خارش تو کل بدنم دارم.زیردنده راستمم دردمیکنه.هرچندی هفته پیش ادرار۲۴ساعته دادم ومشکلی نداشتم ولی بازم نگرانم

نیلداجونم نگران نباش قربونت برم امپول ریه بزنی خیالت راحته دکترم بهم میگفت ۳۴ هفته رو رد کنی دیگه خط ...

مرسی چیکای عزیزم، انسولین میزنم عزیزم قندم خیلی بالاس متاسفانه 😔😔

آره دکتر خودمم میگه تا 34 بمونه خطر و رفع میکنه نمیدونم چرا انقد دیر داد آمپول ریه رو

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
برای من دارومو قطع کردم جنین فرداش سقط شد یک هفته بهم وقط دادن برای سقط خود به خودی ولی جفت حدود ۴ س ...

سلام عزیزم

من اتفاقی نوشته تون رو دیدم

چیکار کردین چسبندگی از بین رفت؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
قربونت برم انشالله به سلامتی میری و برمیگردی مراقب خودت باش نگران نباش انشالله پسری عجله نمیکنه و ...

مرسی نیلوفر مهربونم الهی با همین انتقالت خدا بهت یه دوقلوی ناز بده ، دعا کن پسرم به موقع بیاد 

اصلا فکر نمیکردم با این همه رعایت انسولینی بشم 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مرسی نیلوفر مهربونم الهی با همین انتقالت خدا بهت یه دوقلوی ناز بده ، دعا کن پسرم به موقع بیاد  ...

اصلا اشکالی نداره این همه آدمم انسولینی میشن

حتما به موقع میاد و سالم 

بهت قول میدم ❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
افزایش ناگهانی وزن خطرناکه.ورم ناگهانی بعد بیست هفته هم باید به پزشک گزارش بشه

عزیزم افزایش وزنم ناگهانی نبوده تو این چهارماه اضافه کردم ورمم ندارم

ممنون از راهنماییت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
والا سارا جون من کلا اشکم دم مشکمه ولی الان انگار حساسترم شدم غروبی زلزله هرمزگانو نشون میداد به حال ...

خدا پدرتونو رحمت کنه

منم کلا زود گریه میکنم ولی از وقتی باردار شدم خیلی سعی میکنم الکی گریه نکنم الکی گریه کنی بچت لجباز میشه ها

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اصلا اشکالی نداره این همه آدمم انسولینی میشن حتما به موقع میاد و سالم  بهت قول میدم ❤❤❤

آره واقعا منم چون خانواده مادریم دیابتین همشون احتمالشو میدادم بشم واسه این از اول هیچی شیرینی نخوردم، دیگه پناه برخدا مرسی عزیزدلم، ایشالله