2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام عزیزم نه بنظرم زود نیست من روز ۱۴ انتقالم رفتم سونو ساک بارداری بودش 

جنین چن روزه ؟چن روز بعد انتقال قلب و دیدین ؟من یک ابان انتقال دادم ۲۲رفتم فقط ساک بود گفت برو ۱۷اذر بیا ...

نه سونو نکرد گفت پری شد بیا ولی همین که حرف رحم اجاره‌ای زد من دلم ازش شکست آخه تو‌ ویزیت اول هنوز ن ...

عزیزم مرکز مام میری؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم برا من فقط همینو داده بود که خوردم صددرصد بی تاثیر نیست

ممنون عزیزم انشاءالله خدا حافظ ونگهدار فسقلت باشه عزیزم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
جنین چن روزه ؟چن روز بعد انتقال قلب و دیدین ؟من یک ابان انتقال دادم ۲۲رفتم فقط ساک بود گفت برو ۱۷اذر ...

جنین ۵ روزه عزیزم روز ۲۸ انتقالم رفتم برا قلبش تشکیل شده بود 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
جنین چن روزه ؟چن روز بعد انتقال قلب و دیدین ؟من یک ابان انتقال دادم ۲۲رفتم فقط ساک بود گفت برو ۱۷اذر ...

دورت بگردم برا شما جنینت ۳روزه بوده بعدم بستگی به زمان لانه گزینیش داره عزیزم 

توروخدا بخاطر این چیزا خودتو ناراحت نکن مطمئنم ۱۷ آذر میری تپش قلب نازشم میبینی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ممنون عزیزم انشاءالله خدا حافظ ونگهدار فسقلت باشه عزیزم

فدات بشم انشاءالله خیلی زووووود خبر نی نی دار شدن شمارو بشنویم خوشحال بشیم🤲🏻🤲🏻😍😍

دورت بگردم برا شما جنینت ۳روزه بوده بعدم بستگی به زمان لانه گزینیش داره عزیزم  توروخدا بخاطر ا ...

الهی امین ...حسابی حالم گرفته به خاطر پروانه‌ جون ...خدایا این راه چقد سخته هر لحظه اش استرس و دلهره 

فدات بشم انشاءالله خیلی زووووود خبر نی نی دار شدن شمارو بشنویم خوشحال بشیم🤲🏻🤲🏻😍😍

ممنون عزیزم انشاءالله با دعای شما

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه های باتجربه  فردا سونو گرافی روز دوم پری برای سیکل انتقال دارم آیا سونو تو این دوران دردناکه 😩😩

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
سلام عزیزم دکترم به من داده بود میخوردم هرشب قبل انتقالم  انتقالمم مثبت شد حالا دیگه نمیدونم ت ...

برا شما ایرانی بود ،کی میخوردین بعد از غذا یا قبلش ؟ برا من نوشته قبل از غذا 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دوستان من رففتم سنو  اصلا جنیننی در کار نبود ساک خالی گفت جنینت از بین رفته خدا نسیب کسی نکنه ف ...

وا یعنی چی مگه میشه رفته بودی قلب رو دیده بودی کع یه جای دیگه هم بروحتماااا ایشالله اشتباه کرده

@sangak     سلام عزیزم خوبی  من دیروز رفتم دکتر واسه ۱۸ هفته تمام انومالی نوشت فرد ...

سلام مرسی عزیزم خداروشکر خوبم

عه خوب پس منم دوشنبه ۱اذر میرم غربالگری یعنی ازمایششو فردابدی سونو ۱۸هفته؟؟

والا عزیزم من آندوم دیگه برنگشته دردی ندارم تو سونوها هم اثری ازش نیست ولی دکتر اسرافیلی میگفت اندو ...

ببین راست میگه حداقل تا زمانی که پریود میشیم، آندو هم هست، مخصوصا برای ماها که شدید بوده و خیلی از جاهای لگن پخش بوده

دکتر اسرافیلی من اینجا ازش خیلی مثبت دیدم، کلا هم دارو دادنش اصول داره، همینجوری نیست

شاید حتی اگر جدی سیکل رو باهاش شروع کنی و بگی که میخوای یه بار دیگه رحم خودت رو اماحان کنی اوکی بده

کلا دکترای ای وی اف جدی ان مخصوصا تو جلسات اول، بعد که مریض خودشون میشی قابل مذاکره تر میشن

به نظرم یکی از این دکترا رو انتخاب کن برو برای پانکچر، بعد با توجه به تعداد و کیفیت جنین هات تصمیم بگیر چیکار کنی

ولی هر دکتری انتخاب کردی کاملا بهش اعتماد کن، اصلا دیگه فکر دیگه ای نکن. آرامش ذهنی هم خیلی تو سیکل ها تاثیر داره

واقعا ممنونم از همدردی همتون ببخشید دونه دونه ریپلای نکردم امروز باز لک دیدم مرکز گفت برو سنو هم واژینال هم شکمی دادم اما متاسفانه با اینکه سری پیش جنینم ۸ میل با ضربان بود اما فقط یه ساک خالی بود و قطعی پایان بارداری دادن اندازه ی ساکمم تو همون ۶ هفته مونده بود فردا برم مرکز ببینم چی دستور میده راضیم به رضای خدا اول خیییلی تو شک بودم ولی دیگه باهاش کنار اومدم امیدوارم سره هیشکی نیاد این جمله ی متاسفانه جنینت از ین رفته از همتون ممنونم