2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
عزیزم منم سونو معمولی میرفتیم هفتمو زیاد میزد  اگه واسه قلب داپلر رفتی اون از همه دقیق تره واس ...

پس باید برم از روی اون حساب کنم ببینم چند هفته میشم 

مررررسی عزیزم 

ببخشید توروخدا اذیتت میکنم با سوالام 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم علت دقیقش رو نمیدونم اما چون هورمون بتاست عملا من حس میکنم به جورایی محیط رو شبیه سازی میکنه.. ...

مرسی آنا جان

ممنونم که باحوصله جواب میدی😘

منم موافقم شرایط رحم و کیفیت جنین حرف اول رو میزنه چون من خودم تا جایی که از دستم بر می اومد همه چی رو کنترل کردم ولی نشد 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس باید برم از روی اون حساب کنم ببینم چند هفته میشم  مررررسی عزیزم  ببخشید توروخدا اذیتت ...

اره عزیزم داپلر دقیقه از رو اون حساب کن

نه عزیزم این چه حرفیه خوشحال میشم😊

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مرسی فدات که جواب دادی،روز چند رفتی برای قلب؟؟

روز ۲۸ انتقالم رفتم برا قلبش که تشکیل شده بود

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اره عزیزم داپلر دقیقه از رو اون حساب کن نه عزیزم این چه حرفیه خوشحال میشم😊

از خانومیته عزیزم 

الهی که دختر گلت صحیح وسلامت بیاد بغلت😍😍😍

[QUOTE=215410807]روز ۲۸ انتقالم رفتم برا قلبش که تشکیل شده بود[/QUOT  خدا حفظش کنه انشالله سلا ...

فدات عزیزم انشاءالله شمام نی نیت صحیح وسلامت بیاد بغلت 

دوستان من رففتم سنو  اصلا جنیننی در کار نبود ساک خالی گفت جنینت از بین رفته خدا نسیب کسی نکنه ف ...

پروانه جان کجا رفتی بیا عزیزم خیلی نگران وناراحتتم 

سلام عزیزم دکترم به من داده بود میخوردم هرشب قبل انتقالم  انتقالمم مثبت شد حالا دیگه نمیدونم ت ...

آهان ممنون عزیزم دکتر برام نوشته گفتم شاید فقط برا پانکچر خوب باشه پس برم بگیرمش

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
دوستان من رففتم سنو  اصلا جنیننی در کار نبود ساک خالی گفت جنینت از بین رفته خدا نسیب کسی نکنه ف ...

آخه چنددفعه رفتی سونو همه چیش نرمال بوده ضربان قلبش طبیعی ونرمال بوده مگه میشه یه دفعه غیب بشه 

چه بد من از بس اونجا نشستم تو نوبت کمر درد گرفتم

ایوای‌ساراجان‌رویان‌خیلی‌شلوغه؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

ای وای عزیز دلم

خدا کمکت کنه😔😔خیلی ناراحت شدن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
آهان ممنون عزیزم دکتر برام نوشته گفتم شاید فقط برا پانکچر خوب باشه پس برم بگیرمش

آره عزیزم برا من فقط همینو داده بود که خوردم صددرصد بی تاثیر نیست