2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046216 بازدید | 684504 پست

[QUOTE=215404792]دوستان من رففتم سنو  اصلا جنیننی در کار نبود ساک خالی گفت جنینت از بین رفته خدا نسیب کسی نکنه ف ...[/QUO 

وای عزیزم متاسفم واقعا یعنی چی؟ جای خوبی رفتی سونو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من رففتم سنو  اصلا جنیننی در کار نبود ساک خالی گفت جنینت از بین رفته خدا نسیب کسی نکنه ف ...

پروانه بیا یه چیزی بگو دارم دق میکنم دیوونه شدم مگه میشه

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
دوستان من رففتم سنو  اصلا جنیننی در کار نبود ساک خالی گفت جنینت از بین رفته خدا نسیب کسی نکنه ف ...

کاش بیای یه چیزی بگی شاید سونویی که رفتی خوب نبوده رفتی ابن سینا سونو😭😭

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ببخشید یه سوال دیگه  دکتر اچ ام جی رو گفته دوتا پودر با یه اب مقطر قاطی کنم بعد یکی از آب مقطر ...

وای نفس جان چقدر سوالات عین مال منه ،دقیقا تو‌یه مرحله هستیم‌ ،منم همون امپولارو دارم اره یکیش اضافه میمونه از اب مقطرا ،یکیم بدون اب مقطره من از تزریقاتی پرسیدم گفت مال همشون اب مقطره اگه پیشش نداشته باشه ما خودمونم میذاریم که من فکر کنم از مال اون اضافه ها میشه استفاده کرد باز توام رفتی تزریقاتی بپرس 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ببین نمیدونم قبل انتقال برای آندومتریوزت چه کردن، ولی آندو حتما باید قبل انتقال خاموش بشه مثلا یوسف ...

والا عزیزم من آندوم دیگه برنگشته دردی ندارم تو سونوها هم اثری ازش نیست ولی دکتر اسرافیلی میگفت اندو هبچوقت کامل از بین نمیره 

قبل انتقالهام هم واریوپپتیل داشتم منم با دوبار پانکچر کلا ۴تا جنین شد که با دو تا انتقال از بین رفتن

وای نفس جان چقدر سوالات عین مال منه ،دقیقا تو‌یه مرحله هستیم‌ ،منم همون امپولارو دارم اره یکیش اضافه ...

اه چقد خوب اتفاقا من دنبال کسی میگشتم با من همزمان باشه 😍😍

انشالله دوتامون نتیجه بگیریم 

اخه من شوهرم تو خونه برام میزنه فردا اولیشو باید بزنم

وای وای وای پروانه جون😭😭😭😭😭😭 باورم نمیشه، مگه میشه همچین چیزی🤦🏻‍♀️ سونو جای مطمئنی بود، مم ...

عزیزم شما چند وقت بعداز انتقال رفتی سونو ببینی داخل رحم هست یا خارج رحم

سلام عزیزم انشالله که مامان میشی به زودی. منم یه سری از خانم دکتر خیلی واسه کیستم پرسیدم گفت اگه من ...

نه سونو نکرد گفت پری شد بیا ولی همین که حرف رحم اجاره‌ای زد من دلم ازش شکست آخه تو‌ ویزیت اول هنوز نه سونو کرده نه چیزی انرژی منفی داد ناراحت شدم یادت دکتر قبلیم افتادم که از روز اول با اینکه گرید جنینا آ بود هی گفت جنینات ضعیفن آخرم نگرفتن

نه سونو نکرد گفت پری شد بیا ولی همین که حرف رحم اجاره‌ای زد من دلم ازش شکست آخه تو‌ ویزیت اول هنوز ن ...

عزیزم آره درکت میکنم آدم ناراحت میشه ولی باز ببین واسه دکتر عجله نکن جایی برو که مریض کیست آندو زیاد داشته باشه. عارفی هم خوبه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم آره درکت میکنم آدم ناراحت میشه ولی باز ببین واسه دکتر عجله نکن جایی برو که مریض کیست آندو زیاد ...

عزیزمی عارفی اول مهر زنگ زدم آخر بهمن وقت داد

باشه دکتر یوسف نژاد رو هم میرم حتما اگر وقت بده

پاکروش هم مریض جدید نمیبینه