2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046208 بازدید | 684504 پست
عزیزم این آمپول یه جورایی محیط رو شبیه سازی میکنه طبق برداشت من.....  یعنی خیلی حساس نباش....& ...

متشکرم از دلگرمیت🙏🌺

روزاش مهمه مثلا یکی روز دوم و ۵ میزنه یکی روز اول و چهارم؟ آخه دکترها به هرکسی یه روزی میگن بزنه.

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
عزیزم رفتم پیش دکترم گفت عفونته ولی چون سرویکسم کوتاه هست گفت نمیشه پماد واژینال بدم فقط انتی بیوتیک ...

@پروانه21    

عزیزم پستمو بخون

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم جوابت رو دادم.....  تورو خدا به خاطر یه هاش سی جی که نقش خیلی کوچیکی تو بارداریت داره به ...

چشم متشکرم 

بله پاسخ های شما رو دیدم 🌺💓

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
متشکرم از دلگرمیت🙏🌺 روزاش مهمه مثلا یکی روز دوم و ۵ میزنه یکی روز اول و چهارم؟ آخه دکترها به هرکس ...

عزیزم شما طبق دستور دکترت بزن اما به نظرم آنقدر حساس نیست که روزای مختلف میگن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم باید نداره اما ترجیحا استفاده کنی بهتره.....  اما خیلیا استفادا نکردن و +م شدن.....  ...

سلام عزیزم اطلاع دارید دیفرلین یا دکاپپتیل ۳.۷۵ از کجا تهیه کنم هیچ جا نداره🥺🥺

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
سلام عزیزم اطلاع دارید دیفرلین یا دکاپپتیل ۳.۷۵ از کجا تهیه کنم هیچ جا نداره🥺🥺

این دوتا که نیست من سه ماه پیش خیلی گشتم نبود میکرورلین گرفتم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
میکرورلین گرفتی یا دکاپتیل اسم امپولتون چی بود عزیزم

والا تو نسخه دکتر نوشت دیفرلین ولی اسم اونیکه داروخانه داد واریوپپتیل بود

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
عزیزم رفتم پیش دکترم گفت عفونته ولی چون سرویکسم کوتاه هست گفت نمیشه پماد واژینال بدم فقط انتی بیوتیک ...

سارا جون بدون خارش و سوزش بود ترشحاتت؟

و خدایی که در این نزدیکیست
ببین عزیزم دیدی الکی به خودت استرس دادی؟؟؟  ببین خودت میدونی که آرامش مهمترین فاکتور برا ماهاس ...

ارهواقعا.

ولی واقعا سخت بود. اخه من فک کردم ک چون رنج شون فرق داره حتما عددم این نیس. ولی اشتباه من این بود که فک میکردم قبلی از 30 بوده و الانی از 2 در اونصورت خیلی فرقی نمیکرد نتیجه و بازم زیر ده بودم برا همین خیلی ناراحت بودم. در حالیکه دکتر گف رنج قبلی از 100 بوده نه 30.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱