2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
دوستان من امروز روز ۳ انتقالم باید هاش سی جی بزنم الان یادم افتاد الان میتونم بزنم یا نه دیره؟  ...

عزیزم بله بزن.... 

ولی فکر کنم بقیش رو باید دور بریزی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آخه اولی رو روز اول ساعت ۹.۳۰ صبح زدم ولی امروز یادم رفت 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ نمیدونم بزنم یا فردا ۹/۳۰ ب ...

نه عزیزم آنقدر حساس نیست بزن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باسه ممنونم عزیزم  اصلا نمیدونم چرا یادم رفت😔😔😔😔😔

عزیزم این آمپول یه جورایی محیط رو شبیه سازی میکنه طبق برداشت من..... 

یعنی خیلی حساس نباش.... 

شما بزن..... 

مثلا برا من اون زمان گفته بودن روز 2-5 بزنم.... 

یعنی آنقدر حساسیت نداره که بخوایی بخاطرش الکی به خودت استرس بدی..... 

@تورک_آنا     سلام آنا جون ممکنه راهنماییم کنی  من روز اول نتقال ساعت۹.۳۰&nbs ...

عزیزم جوابت رو دادم..... 

تورو خدا به خاطر یه هاش سی جی که نقش خیلی کوچیکی تو بارداریت داره به خودت استرس نده.... 

بدو برو بزن و از این لحظات لذت ببر.... 

عزیزم خوب زردی درجات و علت داره.....  وقتی گروه خونی متفاوت باشه خوب شدتش بیشتره.....  ب ...

بله عزیزم زردی خوب نمیشد با اینکه زیاد شیر میداد و گرمی نمیخورد با شیر خشکی که دکتر داد سریع خوب شد

خدایا شکرت
مرسی عزیزم سیلویا جون نیگم من الان ۱۱ هفته ام پنجشنبه رفتم سونو زده بود موقعیت جنین سفالیک از الان ...

عزیزم تا ماه نه کلی پوزیشن عوض میکنه تورو خدا برا خودتون دغدغه درست نکنین.... 

حالا قراره از نردبون بالا برن.... 

ملق بزنن.... 

بندبازی کنن.... 

دكترمو عوض كردم من ٤سال اين سينا بود بعد رفتم دكتر اقصي و اينكه اقصي اصلا با استراحت زياد بعداز انتق ...

حتی استراحت سه روز اول؟ علت میکروتون چی بود؟

من ۲تا انتقال منفی داشتم خیلی ناامیدم. چون از همون اول همه چی رو رعایت کردم وفکر میکنم جنینام خوب نیس ک نمیشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها الان از دکتر اومدم😭 گف من اشتباه متوجه شدم. گف کیت های ازمایشگاه رو عوض کردن در نتیجه رنج آز ...

ببین عزیزم دیدی الکی به خودت استرس دادی؟؟؟ 

ببین خودت میدونی که آرامش مهمترین فاکتور برا ماهاست.... 

پس عزیزم تجربه باشه دیگه آنقدر خودت رو اذیت نکنی.... 

شادی جان منم جنینای آخریم بود اصلا امید نداشتم اما خداروشکر مثبت شد عزیزم نگران نباش انشاالله خدا دل ...

کیفیت جنینای آخرت با جنینای قبلی خیلی فرق داشت؟ اخه همیشه جنینای بهتر رو انتقال میدن من تو فکرم اخریامو انتقال ندم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
کیفیت جنینای آخرت با جنینای قبلی خیلی فرق داشت؟ اخه همیشه جنینای بهتر رو انتقال میدن من تو فکرم اخری ...

نه عزیزم همشون کیفیتشون a بود دفعه اول هم ۲ تا a انتقال دادن 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام دوستان من انشاالله دوهفته دیگه انتقال دارم چیابخورم قبل و بعد انتقال  ممنون میشم راهنماییم ...

عزیزم فقط از من به شما نصیحت از تغذیه کسی تقلید نکن.... 

بر اساس طبع و مزاج خودت تغذیه تو تنظیم کن..... 

اینکه میگن قبل انتقال گرمی و بعدش سردی اصلا درست نیست..... 

هر کسی باید طبق بدنش بخوره.... 

من خودم چون طبعم سرد بود هم قبل انتقال هم بعد انتقال تا ماه سوم بارداریم فقط گرمی خوردم البته غیر از قاعده آورها..... 

پس برا تغذیه کار خاصی نیاز نیست.... 

ببین چیا بهت می‌سازه بخور.... 

سالم.... 

قوی و مناسب طبعت.... 

چیزای عجیب غریب و جدیدم نیاز نیست بخوری.... 

یبوستم نشو.... 

آبم زیا. بخور.... 

به همین سادگی..... 

نه عزیزم آنقدر حساس نیست بزن..... 

آنا جون اچ سی جی رو برا چی میدن؟

من دو بار منفی شدم حتی یه انتقالم دومرحله ای بود بازم منفی شدم

بنظرت شانس مثبت شدنو بالا میبره؟

سلام خانما،،عمق رحم یعنی چی؟ منظورهمون خراش هست؟ بعدچقدرباشه خوبه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید البته فک ...

عزیزم عمق رحم رو اندازه میزنن که موقع انتقال محل درست انتقال رو تشخیص بدن.... 

خصوصا برای انتقال های بدون سونو.... 

عزیزم خراش فرق داره..... 

اون قسمتی که خراش میدن اگه اشتباه نکنم اطرافش التهاب ایجاد میشه و شانس گرفتن جنین تو اون قسمت بالاتر میره.... 

البته این برداشت منه.... 

عزیزم فقط از من به شما نصیحت از تغذیه کسی تقلید نکن....  بر اساس طبع و مزاج خودت تغذیه تو تنظی ...

آنا جون چرا میگن یبوست خوب نیس؟ اگه به خودمون فشار نیاریم ک مشکلی پیش نمیاد

من هر وقت انتقال میدم شکمم دیر ب دیر کار میکنه ولی هیچوقت فشار نمیاوردم

سلام دوستان من‌امروز رفتم سونو روز ۲۲انتقال ام فقط ساک و دید و بهم سیکلوسپورین داد کسی داشته این قرص ...

عزیزم به سلامتی.... 

انشالله جنین و قلبشم میبینی به زودی.... 

من نداشتم این قرص رو انشالله که تو نتیجه +ت تاثیر بذاره....