2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
آهان پس جنین دارین....  به سلامتی عزیزم.....

اره ۱۳تا جنین دارم ولی گریدشون و نمیدونم احتمالا سه تا برام بزارن 

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره من مثلا روزی یدونه خرمالو یا دوسه تا انجیر میخورم مشکلم حل میشه 

اتفاقا میتونی هر روز انجیر خیس کنی هر شب قبل و در طول روز هم آبش رو بخوری هم خودشو.... 

من کلا این کارو میکردم..... 

حتی برای انتقال و پانکچرم با خودم برده بودم از خونه به جای کمپوت و این چیزا..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اتفاقا میتونی هر روز انجیر خیس کنی هر شب قبل و در طول روز هم آبش رو بخوری هم خودشو....  من کلا ...

اره اینکارو میکنم هم انجیر هم الو خیلی کمک کنندس

اتفاقا میتونی هر روز انجیر خیس کنی هر شب قبل و در طول روز هم آبش رو بخوری هم خودشو....  من کلا ...

یسوال حتما باید از توالت فرنگی استفاده کرد ؟

عزیزم من هپارین میزنم با اینکه یواش میزنم گاهی وقتا قلمبه میشه اونجوری میشه اثر داره یا نه چه کار کن ...

عزیزم جذب میشه نگران نباش..... 

میدونم سخته اما انشالله بغلش کنی همه اینا فراموشت میشه.... 

من خودم گاها رو شکمم کم می‌آوردم به روتام میزدم.... 

به هر حال یکی دو روز نیست نه ماه طول میکشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره ۱۳تا جنین دارم ولی گریدشون و نمیدونم احتمالا سه تا برام بزارن 

انشالله با همین انتقال مامانی..... 

به گریدشونم فکر نکن..... 

جنین سالم باشه گرید مرید همش داستانه... 

انشالله یه ماه دیگه خبر بتای تپلت رو میدی..... 

یسوال حتما باید از توالت فرنگی استفاده کرد ؟

عزیزم باید نداره اما ترجیحا استفاده کنی بهتره..... 

اما خیلیا استفادا نکردن و +م شدن..... 

انشالله با همین انتقال مامانی.....  به گریدشونم فکر نکن.....  جنین سالم باشه گرید مرید ه ...

انشاالله اینجارو گم کرده بودم دوباره پیداش کردم خیلی کمک میکنید و دل گرمی میدید باحرفاتون .انشاالله به امید خدا و دعای خیر شما دوستان عزیز همه منتظرا مادر بشن خدا به منم اولاد سالم و صالح بده🤲❤️🌹

انشاالله اینجارو گم کرده بودم دوباره پیداش کردم خیلی کمک میکنید و دل گرمی میدید باحرفاتون .انشاالله ...

انشالله عزیزم..... 

عزیزم باید نداره اما ترجیحا استفاده کنی بهتره.....  اما خیلیا استفادا نکردن و +م شدن.....  ...

اهان اخه جامم کوچیکه گفتن اگه خیلی واجبه بگیرم 

اهان اخه جامم کوچیکه گفتن اگه خیلی واجبه بگیرم 

من جاتون باشم تهیه میکنم از این تاشوها..... 

برای شرایط خاص لااقل باشه دستتون که نیاز شد دربدر دنبالش نگردین..... 

باشه عزیزم ممنون 

عزیزم رفتم پیش دکترم گفت عفونته ولی چون سرویکسم کوتاه هست گفت نمیشه پماد واژینال بدم فقط انتی بیوتیک داد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍