2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

سلام دوستان من انشاالله دوهفته دیگه انتقال دارم چیابخورم قبل و بعد انتقال  ممنون میشم راهنماییم کنین❤️🌹

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من امروز بی بی زدم مثبت شد رفتم آز دادم مثبت شد عدد بتا  1447 بود خاستم بگم در ناام ...

اااااااااااااای جااااااااااااااااااانم خدارووووووشکر.خییییییییلی براتون خوشحالم. مبااااااااارکه   ان شاالله ب سلامتی.

بی بی نزه بودین قبلش؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم عزیزم، والا میترسم شیشه بدم دیگه سینه نگیره.

میگیره عزیزم خیالت راحت من خواهرم برایه دوتاشون تا شیش ماه شیرش نرسید شیشه شیر با شیر خودشو داد بعد شیش ماه قطع کرد همین فکرا باعث میشه بچه سیر نشه واخرم دردسر فقط باید در کنارش حوصله کنی شیر خودتم بدی کلا بشه شیر خشک نمیگیره

خدا رو شکر فدات شم خیلی خوشحال شدم انشالله کارات خوب پیش بره 

قربووونت برم عزیزم. همچنین شما ان شاالله  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام دوستان،  جدیدا کسی elonva خریده؟  

من قبلا ۲میلیون خریدم،  الان نمیدونید قیمتش چقدره؟  

من از امشب رفتم توسیکل پانکچر 

دکتر برام جنین های c و b  انتقال نداد،  گفت به مصرف داروهات نمی ارزه،  چون خیلی ضعیف هستن 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام خانما،،عمق رحم یعنی چی؟ منظورهمون خراش هست؟ بعدچقدرباشه خوبه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید البته فک ...

سلام عزیزم نه عمق رحمو اندازه گیری میکنن که ببینن جنینو کجای رحم بذارن بهتره البته تو رویان فقط اندازه میگیرن بقیه جاها با سونو انتقال میدن دیگه نیازی به اندازه گیری عمق رحم نیست 

اینکه چقدر خوب باشه نمیدونم برامن ۲دفعه گرفتن دکتر گفت فقط خوبه دیگه نپرسیدم چقدره واینا 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
قربووونت برم عزیزم. همچنین شما ان شاالله    

آلا جونم الهی که همیشه خوش خبر باشی واین سری بیای خبر بارداریتو بهمون بدی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍