2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046272 بازدید | 684508 پست
عزیزم باید بریزی بره وسری بعدی یکی دیگه استفاده کنی . سوال اولتو مطمئنم نیستم که بزنی یانه ...انشالل ...

متشکرم که پاسخ دادی
آره یادمه کامل ممنون از دعای خوبت 🌺🙏

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
 باران جان شما تهرانی ؟ اگه تهرانی کجا رفتی سونو شکمی ؟ دستگاهش پیشرفته بود ؟

سلام نه عزیزم پیشرفته نبود یه جای عادی رفتم از این به بعد ابن سینا میرم سونو گرافی

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روزي يك فنجان ميشه خورد 

مرسی عزیزم

سیلویا جون نیگم من الان ۱۱ هفته ام پنجشنبه رفتم سونو زده بود موقعیت جنین سفالیک از الان زود نیست تو این حالته؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها الان از دکتر اومدم😭 گف من اشتباه متوجه شدم. گف کیت های ازمایشگاه رو عوض کردن در نتیجه رنج آزمایشم فرق کرده. در واقع آز قبلی از ۱۰۰ بود و الانی از ۲ برا همین عدد آپکا انقد پایین بوده.

گف در واقع عدد من از ۱۰.۴ شده ۳۸ 😍

واااای هنگم کلا. گفتم بگم شمارم ناراحت کرده بودم اونروز.

@ssseffat    

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها کیا اینجا واکسن کرونا توو بارداری زدن ؟؟؟؟؟ دکتر من گفت ۳ ماهه دوم باید بزنی حالا من نمی ...

به نظرم اولین فرصت بزن 

من اوایل اذر دوز دوممو باید بزنم اما باردار شدم نمیدونم با دو هفته تاخیر باید بزنم ناراحتم اثرش کم شه یه وقت🤕

بچه ها کیا اینجا واکسن کرونا توو بارداری زدن ؟؟؟؟؟ دکتر من گفت ۳ ماهه دوم باید بزنی حالا من نمی ...

عزیزم منم دکتر گفت واکسنتو بزن،،ولی نزدم میترسم برم بزنم، گفتم بذارم بعداززایمانم ایشالله،،نمیدونم چرا اینقد ترس دارم 🤪🤪

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
بچه ها الان از دکتر اومدم😭 گف من اشتباه متوجه شدم. گف کیت های ازمایشگاه رو عوض کردن در نتیجه رنج آز ...

خدا رو شکر فدات شم خیلی خوشحال شدم انشالله کارات خوب پیش بره 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اگه رفتي برو پيش انصاري پور ،٥بار انتقال دادم،به نظرم بخش جنين شناسيش خوب نيست

تهش جواب گرفتی بعد ۵ بار ؟ با کدوم دکتر 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
ممنونم عزیزم، والا میترسم شیشه بدم دیگه سینه نگیره.

ستاره جون قدم نورسیده ات مبارک باشه انشاءالله که زیر سایه پدر ومادرشو وامام زمان بزرگ بشه 

شیر دادنی پسرتو ماروهم دعا کن صحیح وسلامت بیاد بغلمون

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍