2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
عزیزم شما نصف داشتی من کامل داشتم بنظرت همون اندازه جواب بی بی یا آزمایش درست در میاد ؟

اره 4 بار زدم، هربار نصف بود، روز 3،6،9،12 انتقال، حالا 6 روز بعد بی بی چک بزن ضرری که نداره، انشاءالله که دلت شاد شه گلم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نه هیچ کدوم واژینال نبود شکمی بودن هردو

فک کنم واسه ان تی دقیق تره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حتما پیاده روی داشته باش شب قبل وصبح انتقالم اگه مقدور کله پاچه بخور به طرف چپم بخواب من قبل ا ...

ممنون عزیزم. چشم حتما چه روغنی زدی؟ دو تا جنین مونده

خدایا شکرت
بچه ها ببخشید میگم من از هفته ۶ از بوی غذاهاو خود غذا ها گوشت و مرغ خیلی بدم میومد شدید و حالت تهوع ...

عزیزم علائم میان و میرن مثل من این دوران رو بخودت زهر نکن علائمم قطع میشد میشستم کلی گریه میکردم دوباره دو روز بعد علائمم برمیگشت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
شروع کن به نظرم قبلشم هر دو تقویت بشین این دوماهو ، ذخیرتون چند ؟ دی اف ای  باید بیاد پایین &nb ...

ممنون از راهنماییتون عزیز💚

همسرم یک ساله دارو میخوره و کمپرس یخ میذاره اما روی مورفو تاثیری نداشته تحرک البته پایین اومده! ذخیره من بالای ۳ اما دی اف ای ۲۱ بود که دکتر جنتی گفت مرزه و ده تا سینال اف داد که دو هفته قبل سیکل میکرو باید شروع کنن.

خیلی نگرانم که نتونم مشغله‌هامو مدیریت کنم و پروسه میکرو دانشگاه و کارم رو فشل کنه😐

عزیزم شما نصف داشتی من کامل داشتم بنظرت همون اندازه جواب بی بی یا آزمایش درست در میاد ؟

من یدونه کامل روز۳ انتقال زدم و روز ۸ بی بی چک درست بود جوابش 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم فدات.....  خدارو شکر که کاراتون خوب پیش رفتن.....  عزیزم قرار نیست همه استراحت مطل ...

مرسی آنای عزیز

برای مثبت اندیشی و روحیه دادنتون🥰💚

و ممنون که بعد سالها با اینکه این مرحله رو از سر گذروندین

بی چشمداشت راهنمایی می‌کنین🙏

فدای تو. چیکا جان، قفسه سینم خیلی درد میکنه. نفس میکشم درد میکنه، خیلی سختمه، تو اینجوری نیستی؟

احتمالا بعد از اینکه بهوش اومدی سر و گردنتو تکون دادی

اره؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام دوستان من امروز بی بی زدم مثبت شد رفتم آز دادم مثبت شد عدد بتا  1447 بود خاستم بگم در ناام ...

خداروشکر عزیزم چقدر خوشحال شدم .. انشاالله سالم میگیری بغلت شیرش میدی همون خدایی که غافلگیرت کرده صحیح و سالم میزاره بغلت😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
آره من ۲تا آمپول بود با ۲تا شیاف که فعلا دکترم یه شیافو کم کرد گفت اینارم بعد غربالگری کم میکنم برات ...

والا نمیدونم من اولی که انتقالم یدونه آمپول داشتم و یدونه شیاف بعد شنیدن قلب کم کم آمپولم قطع شد بجاش شد دوتا شیاف بعد قرار بود بشه یدونه شیاف بعد دوازده هفتم که من خودم قطع نکردم تا اینکه خونریزی کردم که دیگه..... 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
بعد یه چیز دیگه که بود نمیدونم از دست سبک دکتر بود یا چی همینکه رفتم پیشش از دوروز بعدش خداروشکر لکه ...

خداروشکر عزیزم ایشالله که دیگه هیچوقتم نبینی عزیزم 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
خداروشکر عزیزم ایشالله که دیگه هیچوقتم نبینی عزیزم 

فدات بشم انشاءالله همگیمون خیلی راحت وبا خوشی این دورانو بگذرونیم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍