2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام آنا جون خوبم عزیزم شما خوبی؟ منم درروز ۲تا شیاف داشتم با ۲تا آمپول که گفت ۳روز اول شیافتو بکن ...

من آمپول ندارم دوتا شیاف دارم و هفته ای یدونه پرولوتون مرکز مام گفتم زیاد کنم شیافو یکی دیگه گفت نه دوتا زیادتر دیگه نمیشه ولی وقتی رفتم دکتر اسرافیلی گفت تا زمانی که لک داری سه تا بعد که کامل دیگه لک ندیدی دیگه همون دوتا. ولی چون شنیده بود زیاد و کم کردن پروژسترون خودش خطرناکه سر این دودل بودم 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام آنا جون خوبم عزیزم شما خوبی؟ منم درروز ۲تا شیاف داشتم با ۲تا آمپول که گفت ۳روز اول شیافتو بکن ...

شما هم پرولوتون رو هفته ای یکی داری و به غیر از اون روزی دوتا آمپول پروژسترون هم میزنی یعنی؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما من روزی دوتا آمپول پروژسترون تو یه سرنگ تزریق میکنم الان لک قهوه‌ای دارم الان شیاف پروژسترون بخوام استفاده کنم مقعدی بذارم یا واژینال؟؟که تا فردا بعداز ظهر برم دکتر 

سلام عزیزم یک دنیا ممنونم ازت که خیالمو راحت کردی من کم کاری تیروئید دارم الانم روزی ۱دونه قرص میخور ...

پس نگران هیچی نباش ، کم کاریت بخاطر هاشیموتو بوجود اومده همین ، وقتی تیروییدت کنترله عالیه

توی دو عکس برات فرستادم بیزحمت یه نگاه بنداز این چند تا برایه چین که نرمال نیستن

عزیزم یه نگاه کردم اینا به کن تفسیرشون سخته چون نسبی تفسیر میشن برا همین رو گفته های من خیلی حساب نکن حتما نظر دکترت رو بپرس..... 

به نظرم میاد یه کم انگار غلظت خون بالاست.... 

البته بازم میگم چون نسبیه تفسیر و بعصی پارامترام کم بودن شاید اینا همدیگرو بپوشونن.....

در کل به نظرم فقط ببین دکترت چی میگه و بیخودی به خودت استرس نده..... 

در کل خوب به نظر میاد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم پروژسترونو زیاد کردنی باید همون روالو ادامه بدی چون کم وزیاد کردنش ضرر داره بالاخره  ...

من ۳تا شیاف بود لک داشتم و نی رفتم سر کار شیاف راحت نبود کردمش ۲تا شیاف و به امپول حالا زیاده ؟دوستان انگار دوتاس ؟نگران شدم

عزیزم یه نگاه کردم اینا به کن تفسیرشون سخته چون نسبی تفسیر میشن برا همین رو گفته های من خیلی حساب نک ...

انا جون من ۳تا شیاف و ۳تا استرادیول دارم هفته ۵ ام زیاده ؟اخه انگار همه ۲تاس ؟نکنه مال من زیاده ؟

@ماشالا   سلام عزیزم من چند روز پیش پس مانده ی شیافم قهوای بود فقط شیافم اونجوری بود بعد زنگ ...

عزیزم الان اگه بذاری اون یکی رو 12 ساعت بعد بذار..... 

یعنی تقسیم کن تو کل روز..... 

اگه احیانا بعدا سه تام شد ۸ ساعت میکنی..... 

روال کار کلا اینطوریه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com