2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ممنون عزیزم همینطور برای گل پسری شما❤️الان نگران دی اف ای شدم داشتم صفحات و میخوندم یهو استرس همه وج ...

ببینین دوستان عزیز از من به شما به توصیه..... 

ببینین اینجا وقتی سوالی پرسیده میشه یا جواب صرفا مختص اون فرده یا کلیه اما دلیل نمیشه با دیدنش استرس بگیرین ون واقعا شرایط هر فرد میتونه متفاوت باشه..... 

مثلا من وقتی رو انجام بعضی تستها تاکید می‌کنم اینا مال کلا قبل شروع سیکله برا به حداقل رسوندن ریسک‌ها..... 

ولی وقتی یکی تونسته باردار بشه یعنی خیلی از موانع رو تونسته پشت سرش بذاره پس خواهشا وقتی اینجا چیزی میبینین قبل اینکه به خودتون استرس بدین بگین این یه جواب کلیه و قرار نیست همه جیش به شرایط من مرتبط باشه..... 

مثلا به نمونش خود من..... 

با اون همه مشکل ایمنی، انعقادی، اسپرم و..... با مورفوی نزدیک صفر با دی اف آی بالا مگه طبیعی باردار نشدم؟؟؟؟؟ 

خوب معلومه اون اسپرم و تخمکی که تونسته اون جنین رو تشکیل بده سالم بوده درسته در متبل اون اعداد و ارقام حکم معجزه رو داره اما تونسته بشه دیگه..... 

پس عزیزای دلم همیشه وقتی تو این محیطها دارین از همدیگه مشورت میگیرین هیچ چیزی 100% درست نیست..... 

اصلا تو همچین مقوله ای هیچ چیز 100% نیست..... 

پس سعی کنین رو اطلاعاتی که بهتون انرژی + میده و میتونه شما رو تو مسیرتون کمک کنه روم کنین و منفیهاش رو ندید بگیرین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانما من روزی دوتا آمپول پروژسترون تو یه سرنگ تزریق میکنم الان لک قهوه‌ای دارم الان شیاف پروژسترون ب ...

عزیزم هر دو میشه..... 

من خودم واژینال میذاشتم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون من ۳تا شیاف و ۳تا استرادیول دارم هفته ۵ ام زیاده ؟اخه انگار همه ۲تاس ؟نکنه مال من زیاده ؟

عزیزم نه شرایط ر کس مختص خودشه..... 

من خودم دو تا آمپول داشتم دو تا شیاف...... 

داروهات رو مقایسه نکن فقط زیر نظر دکترت تغییرش بده..... 

مرسی فدات شم من سابقه ی غلظت خون شدید قبل بارداریم داشتم وبراشم دکتر روزی دوتا هپارین ۵۰۰۰از ده روز ...

پس به خاطر همون فاکتورات بالا بودن اما به نظر میاد کنترل شدن انشالله همتا چی خوب پیش میرن..... 

سلام دوستان 

الان هفته نهم هستم ،امروز بدون هیچ سابقه ای لک بینی داشتم ،رفتم سونو گفت همه چی نرماله ،قلبشم اوکی بود اما گفت هماتوم هم نیست و این موضوع نگرانم کرده 

یعنی را لک بینی داشتم ،یعنی چیشده ،میخوام نگران نباشم اما انگار نمیشه

شیاف و آمپولمو چن ساعت زودتر زدم کمتر شده ،خیلی کم ،اما باز نگرانم 

اخه تقریبا ۴ بود گزاشتم همون موقع لک دیدم نمیتونم ۴ صبح بلند شم حالا نمیشه همون ۱۲ بزارم چون ر‌وزی ی ...

عزیزم خوب ۴ صبح نذار مثلا ۷ صبح بذار.... 

اون یکیم بکن ۷ عصر..... 

تفکیک کنی بهتره..... 

چون پروژسترون توزیع بشه بهتره..... 

بچه ها چه ماهی هایی رو میشه خورد در بارداری؟؟؟؟؟؟

قزل و سالمون.... 

کلا ماهی بدون جیوه..... 

شما تا غربالگری لکه بینی داشتین؟؟  من تو سونو بعد خونریزیم بهم گفتن هماتوم کوچیک ولی چهار ...

عزیزم من تقریبا بعد سونوی قلب تا غربالگری اول لک و خونریزی داشتم به خاطر هماتوم..... 

دیگه برا غربالگری اول بهتر شده بود و هماتوم رفته بود..... 

بعدشم که جفتم پایین بود تا غربالگری دوم استراحت نسبی بهم داد اما تا غربال اول استراحت مطلق بودم..... 

سلام دوستان  الان هفته نهم هستم ،امروز بدون هیچ سابقه ای لک بینی داشتم ،رفتم سونو گفت همه چی ن ...

عزیزم نگران نباش حتی بعضیا هستن تو تایم پریود بدون علت لک بینی دارن.... 

میتونه به تغییرات هورمونی هم مرتبط باشه..... 

هر موقع لک بینی دیدی استراحتت رو بیشتر کن..... 

به خودتم استرس نده..... 

دیگه امثال من خونریزی هم داشتیم اما شکر خدا ختم به خیر شده..... 

پس لطفا استرس رو به حداقل برسونین..... 

فدات من فقط آمپول داشتم شیاف نداشتم اشکال ندارد الان شیاف استفاده کنم

یعنی علاوه بر آمپول؟ 

یا میخوایی جایگزین کنی؟