2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
@ماشالا    سلام گلم خوبی؟ یه سوال شما رفتی پیش دکتر اسرافیلی داروهاتو برات چجوز تنظیم کر ...

عزیزم ایشون دکتر منم هستن و‌ برای منم همینکارو‌کرد فقط خواهرانه بهت میگم بهش اعتماد کن ضرر نمیکنی مطمئن باش.

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم برا شوهرم میسوزه میگه تو سایت نوشته هرکی مثبت شده لکه بینی یا حالت تهوع داره دلم براخودمم میسوزه ...

عزیزم من لکه بینی نداشتم تهوع هم واسه هفته ۶ به بعده الکی استرس نده بخودت ان شاالله که مثبتی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم ایشون دکتر منم هستن و‌ برای منم همینکارو‌کرد فقط خواهرانه بهت میگم بهش اعتماد کن ضرر نمیکنی مط ...

سلام عزیزدلم خوبی چخبر نی نیا خوبن؟چیکار میکنی با بچه داری؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوستان ی سوال تعداد ضربان قلب جنین تو جنسیت راسته ک میگن زیر ۱۴۰ باشه پسره بالای ۱۴۰ باشه دختر

عزیزم فک نکنم همیشه درست باشه

ولی واسه من تو همه سونوها بالای ۱۴۰ بود دختره

عزیزم ایشون دکتر منم هستن و‌ برای منم همینکارو‌کرد فقط خواهرانه بهت میگم بهش اعتماد کن ضرر نمیکنی مط ...

سلام چیکا جون بله اتفاقا به تعریف شما رفتم یه ویزیت پیششون ولی چون لکه بینیم خیلی کمه خداروشکر گفتم نکنه زیاد شه پروژسترون چون شنیده بودم زیادی پروژسترون هم خوب نی و اینکه هی کم و زیاد بشه خوب نی. ولی به هر حال تصمیم گرفتم امروز سه تا رو بزارم انشالله که خیر باشه التماس دعا گلم. روی ماه دوقلوهای جیگرتم ببوس 😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
چی بگم یکم میترسم ولی خب از طرفی هم میگم هفته های بالا وزن بچه بیشتر میشه خطرناکه تا انومالی ببینیم ...

من استراحتم نسبی 

این چندوقت هم که سه چهار روز روزی پنج شش ساعت و بیشتر راه رفتم برا خرید خداروشکر مشکلی نبوده

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
دوستان ی سوال تعداد ضربان قلب جنین تو جنسیت راسته ک میگن زیر ۱۴۰ باشه پسره بالای ۱۴۰ باشه دختر

من ضربان قلب دخترم‌و پسرم همیشه یکی شاید گاهی دو سه تا فرقشون باشه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
دوستان ببخشید من دو س بار گلاب ب روتون بالا اوردم بعد خیلی زیر شکمم درد کرده خیلی ایا استفراغ کردن ض ...

من الان نزدیک سه هفتس کل روز توو دسشویییم و گلاب به روتم اینقد زیر شکمم درد میگیره و فشار میاد بهش اما خداروشکر چیزی نشده

اصلا نگران نباش جاش سفته عزیزم

سلام گلم سوره یس شروع کن وقتی به آیه ای رسیدی که مبین داره یه فوت کن به شکمت ویه گره بزن بعد برو آیه ...

ممنون چشم‌عزیزم

@ماشالا   سلام عزیزم من چند روز پیش پس مانده ی شیافم قهوای بود فقط شیافم اونجوری بود بعد زنگ زدم مرکز گفت اگه فقط شیافه نمیخواد شیافتو اضافه کنی ولی اگه باز لکه بینی داشتی شیافتو دوتا کن الان دستمال کشیدم قشنگ خون بود دیگه قهوه ای نبود الان یه شیافو بزارم بعدساعت ۱۲ من همیشه شیافو میزارم روزی یه دونه داشتم  ساعت ۱۲ بازم شیاف خودمو بزارم؟بعدش باید از روزهای بعد همون دوتا رو استفاده کنم یا نه همین امروز باید دوتا بزارم

@ماشالا   سلام عزیزم من چند روز پیش پس مانده ی شیافم قهوای بود فقط شیافم اونجوری بود بعد زنگ ...

سلام عزیزم پروژسترونو زیاد کردنی باید همون روالو ادامه بدی چون کم وزیاد کردنش ضرر داره بالاخره 

ببین ساعتشو خودت تنظیم کن که اگه آمپولم داری تو شبانه روز هر۸ساعت شیاف یا آمپولتو استفاده کنی 

الان بنظرم خوبه بذاری بعدی هم همون ۱۲ ۱۲ونیم بذاری 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
@ماشالا   سلام عزیزم من چند روز پیش پس مانده ی شیافم قهوای بود فقط شیافم اونجوری بود بعد زنگ ...

اگرم فقط شیاف داری میخای مثلا یکی ۱۲ ظهر بذار یکی ۱۲ شب 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم پروژسترونو زیاد کردنی باید همون روالو ادامه بدی چون کم وزیاد کردنش ضرر داره بالاخره  ...

عزیزم من هر سه روز یه بار امپول دارم با روزی یه دونه شیاف خدا خیرت بده پس روزی دوتاش کنم شمام وقتی لکه بینی داشتی درد داشتی زیر دلم درد پری داره نگرانم