2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم ای اس آر رو بر اساس سن تحلیل میکنن.....  من الان حصور ذهن ندارم برا من کلا بالا بود..... ...

آنا جون الان این آزمایش های که دیدین توشون انعقادی نبود کلا؟؟من آسپرین هم می‌خوردم هر سیکل بعدش این که آمپول انوکساپرین هم داشتم ..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

سلام بچه ها کسی بوده هیچ دردی وهیچ حسی بعد انتقال نداشته باشه اما مثبت شده باشه من روز پنجمم هیچ دردکوچیک یا تیرکشیدنی ندارم فقط همون دوسه ساعت اول انتقال یه مقداردرد تو رحمم بود دیگه الان هیچی....🤕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره گفته بودم که یبار سرم گرفتم بازم منفی شد دوتا انتقال دیگ پردنیزولون که بازم منفی شد

من خودم هر دو رو داشتم یعنی هم پرد داشتم از یکی دو ما قبل تا هفته 17-18 بارداری هم سرم قبل انتقال و تا ماه ۶ بارداری..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره گفته بودم که یبار سرم گرفتم بازم منفی شد دوتا انتقال دیگ پردنیزولون که بازم منفی شد

برگه آخرم که مجدد فرستادین ظاهرا همه ی نرماله... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون الان این آزمایش های که دیدین توشون انعقادی نبود کلا؟؟من آسپرین هم می‌خوردم هر سیکل بعدش این ...

انعقادی ای مربوط بلا جهش ژنی رو ندیدم.... 

Mthfr

Pai1

اینا نبودن..... 

اما میگین آسپرین و آنوکسان هم داشتین..... 

سلام بچه ها کسی بوده هیچ دردی وهیچ حسی بعد انتقال نداشته باشه اما مثبت شده باشه من روز پنجمم هیچ درد ...

بله عزیزم بودن دوستانی که کلا بدون علامت + شدن.... 

دارم دق میکنم اگه نشه تباهم

عزیزم اصلا اینطوری به قضیه نگاه نکن..... 

انشالله بهترینا منتظرته...... 

توروخدا هرکی این پستو میبینه فک کنه خواهرشم برام دعاکنه اسمم هدیه🙏😭

عزیزم اینجا از خوار نزدیکترن به هم مطمئن باش تک تک دوستان برا همدیگه از ته دل دعا میکنن..... 

فقط سعی کن خودت رو سرگرم کنی و آنقدر به خودت استرس ندی..... 

بله عزیزم بودن دوستانی که کلا بدون علامت + شدن.... 

عزیزم این ازمایش ایمنی انعقادی رو ‌باید قبل از پانکچر بنویسن یا قبل انتقال ،بعد اینکه من اولین بار هست ای وی اف انجام میدم  اگه به دکترم بگم مینویسه ؟ چرا دکترا این ازمایش رو به سختی مینویسن باید اصرار کنی تا بنویسن ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم اینجا از خوار نزدیکترن به هم مطمئن باش تک تک دوستان برا همدیگه از ته دل دعا میکنن.....  ...

دلم برا شوهرم میسوزه میگه تو سایت نوشته هرکی مثبت شده لکه بینی یا حالت تهوع داره دلم براخودمم میسوزه انشالله همه جواب بگیرن من که اخرین امیدمه 

توروخدا هرکی این پستو میبینه فک کنه خواهرشم برام دعاکنه اسمم هدیه🙏😭

عزیزم خواهر گلم من برات این الکرسی خوندم انشاءالله حتما مثبت میشی مامان میشی🙏🙏😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم