2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
انعقادی ای مربوط بلا جهش ژنی رو ندیدم....  Mthfr Pai1 اینا نبودن.....  اما میگین آسپری ...

آره دوتا آزمایش رو ندادم نمی‌دونم چیکار کنم بخدا ..مرسی آنا جون ..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان ی سوال تعداد ضربان قلب جنین تو جنسیت راسته ک میگن زیر ۱۴۰ باشه پسره بالای ۱۴۰ باشه دختر

میگن نمیدونم صحت داره یا نه برایه من ۱۴۲بود برایه تینابانو اونم تعیین جنسیت بود اونم ۱۴۲ بود دیگه نمیدونم دو تا مونم پسره برایه شما چند بود

@ماشالا    سلام گلم خوبی؟ یه سوال شما رفتی پیش دکتر اسرافیلی داروهاتو برات چجوز تنظیم کرد الان طبق حرف اون چندتا شیاف و غیره بخاطر هماتومت بهت داد؟

آخه من رفتم یه ویزیت پیشش بخاطر لکه بینی خیلی کمی که دارم گفت یه شیاف دیگه اضافه کنم و شیافم بشه در روز سه تا و آسپرین قطع کنم بعد که لک قطع شد شیاف رو کنم دوتا ولی دکتر خودم میگفت بیشتر از دوتا شیاف دیگه نمیشه داد و زیادیشم خوب نی حالا موندم استفاده کنم یا نه.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
۳۰ به پایین بیشتر سرکلاژ میکنن ولی اگه دکترت محتاط باشه احتمالا پیشنهاد سرکلاژ میده ولی اصلا از سر ...

چی بگم یکم میترسم ولی خب از طرفی هم میگم هفته های بالا وزن بچه بیشتر میشه خطرناکه تا انومالی ببینیم چی میشه

سرکلاژ بعدش باید استراحت مطلق باشیم؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دلم برا شوهرم میسوزه میگه تو سایت نوشته هرکی مثبت شده لکه بینی یا حالت تهوع داره دلم براخودمم میسوزه ...

عزیزم اصلا به اینا نیست من دفعه اول که منفی شدم لکه بینی داشتم برای حالت تهوع هم تازه از ۶ هفته شروع میشه .انقدر خودتو اذیت نکن که کلی برات ضرر داره باید صبر کنی یه چند روز دیگه معلوم میشه اگه بشینی این چند روز باقی مونده رو همش گریه کنی نتیجه همونیه که اگه این چند روز رو بخندی فرقی نمیکنه و انشاالله که خدا به زودیه زود دلتون شاد شاد میکنه در ناامیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است 🤲🏻❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
وای عزیزم چقدر منتظر خبر خوبت بودم بسپر به خدا و راضی باش به رضای خدا اینجا یه نفر تاپیک زد و مغز ...

سلام گلم سوره یس شروع کن وقتی به آیه ای رسیدی که مبین داره یه فوت کن به شکمت ویه گره بزن بعد برو آیه بعد تا دوباره مبین رسیدی فوت کن ویک گره بزن تا اخر سوره بخون وهرجامبین داست فوت کن ویک گره بزن.تا یک هفته قبل زایمان نخ روباز کن  تازایمان راحت وسلامتی داسته باشین من چندتا ازدوستان که سقط داشتن واستراحت مطلق داشتن یا نی نی شون پایین بود انجام دادن خداروشکر صحیح وسالم بدنیا اومد.التماس دعا

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم ب۶ و دیمیترون معمولا تجویز میشه.....  عزیزم نون سنگگ برا من آب معده رو می‌گرفت خصوا قبل ...

ممنون عزیزم منم امتحان میکنم 

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
سلام دوستای عزیزم، من و نی نی اومدیم خونه، لحظه بدنیا اومدن بچم همه رو دعا کردم، انشالله هرکی منتظر ...

مبارک باشه

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
عزیزم این ازمایش ایمنی انعقادی رو ‌باید قبل از پانکچر بنویسن یا قبل انتقال ،بعد اینکه من اولین بار ه ...

عزیزم خوب بهتره قبل شروع سیکل باشه اما خوب توجیه دکترا اینه بار اول نیازی نیست چون ممکنه مشکلی نباشه و هزینه زیادیه..... 

خیلی از دکترا حتی قبل یا چند بار منفی شدن هم نمینویسن... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان ی سوال تعداد ضربان قلب جنین تو جنسیت راسته ک میگن زیر ۱۴۰ باشه پسره بالای ۱۴۰ باشه دختر

والا به نظر من درست نیست چون برا من هر دو تقریبا یکی بودن با جنسیت متفاوت..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون میشه از مایش منم نگاه بندازی 

عزیزم خیلی خوانا نیستن.....