2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
عزیزم باور کن این گرید اصلا مهم نیست همسرت درست میگه اول اینا رو انتقال بده اگه اگه زبونم لال یه وقت ...

نمیدونم به خدا اصلا کلا خودمو باختم روحیم صفره فقط کارم شده گریه.آخه انتظار نداشتم منفی بشه.درسته تا مصلحت خدا نباشه هیچ کاری انجام نمیگیره انشاءالله مصلحت خدا با خواسته دلمون یکی باشه.یه چیزی قبل پانکچر من اصلا مکملارو نخوردم با وجودی که پلی کیستیکم فقط دکتر مولتی ویتامین مینرال بهم داد اصلا هیچیزیو رعایت نکرده بودم که وارد سیکل پانکچرم کرد من فکر میکنم شاید بخاطر اینا باشه جنینام ضعیفه.بهم ال دی هم نداده بود قبلش خیلی از تخمکام هدر رفت بخاطر اینکه اندازه هاشون یکدست نبود

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم به خدا اصلا کلا خودمو باختم روحیم صفره فقط کارم شده گریه.آخه انتظار نداشتم منفی بشه.درسته تا ...

عزیز دلمی میدونم چی میگی من بار اول که منفی شدم قبلش همش فکر میکردم میمیرم ولی همون شب با همسرم کلی گریه کردیم‌ و از فردا دوباره شروع کردیم برای پانکچر مجدد. باز خدا رو شکر باز جنین داری. نا امیدی خودش بدترین چیزه نباید موج منفی بدی ببین باید خودت به خودت کمک کنی بچه های قدیمی میدونن من خودم خیلی استرسی بودم ولی الان اصلا اونجوری نیستم چون هم اطلاعاتم رو خیلی بالا بردم هم توکلمو اون موقعه همش میگفتم خدایا بشه اصلا نمیگفتم هر چی خودت تقدیرم میذاری. واقعا خوب این خیلی بده که صد در صد به خاطر اونم بوده. حالا برای این انتقالت خوب به خودت برس و برو برای انتقال انشالله که مامان میشی با همین جنینا استرس رو از خودت دور کن پیاده روی زیاد برو. منم بار اول پانکچرم بهم ال نداد ولی بار دوم جای دیگه ال دی داد و سینافکت. تازه فکر کنم پلی کیستا رو باید حتما ال دی بدن.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اره گلم من زیاد خوردم نگران نباش اخه منم نمیدونستم نباید بخورم

عزیزم اصلا باید و نباید نداریم تو تغذیه..... 

چیزی که براتون خوبه میتونین بخورین..... 

آنقدر خودتون رو درگیر جزئیات نکنین و استرس ندین..... 

نه کسی با خوردن آناناس + میشه نه منفی..... 

اینا واقعا فاکتورهایی نیستن که تو نتیجه موثر باشن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستی یه سوال آمپول اچ ام جی هم پودر رو تکون ندم ؟  بعد شما برا کشیدن از  ویال وقتی پودر ...

کلا این آمپول های تحریک تخمدان رو نباید حرکت سریع داد به کوچولو میذاری رو میز حرکت دورانی آروم میدی خودش حل میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
زنگ زده گفته احتمالا داری پریود میشی اگه زیاد شد داروت رو قطع کن اگه کن بود ادامه بده بیچاره کلا نا ...

والا چی بگم به این راحتی گفتن پریوده؟ 

در حالی که خیلیا با لک بینی و حتی خونریزی بارداری شون ادامه پیدا کرده..... 

من نمیگم حتما + شده اما لک و خونریزی دلیل قطعی پریود شدن نیست. 

عزیز دلمی میدونم چی میگی من بار اول که منفی شدم قبلش همش فکر میکردم میمیرم ولی همون شب با همسرم کلی ...

اره عزیزم باید ال دی میداد.الان اومدم رژیمو شروع کردم به امید خدا وزن کم کنم بعد مکملارو هم بخورم تا ببینیم خدا چه میخواد انشاءالله همه چی خوب باشه بعد عید شروع کنم برای انتقال مجدد انشاءالله که خدا خودش کمکمون کنه.واقعا انتظار سخته الهی که هیچکس در انتظار بچه نمونه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام به همگی مرسی که به یادم بودین دوستان  من بعد از ام ار ای با چندتا دکتر مشورت کردم از متخص ...

سلام عزیزم..... 

یکی دو سال پیش یادمه یکی از دوستامونم یه تجربه مشابهی داشت..... 

اون بنده خدام بهش گفتن که جنینش مشکل داره و باید سقط کنه..... 

تنها چیزی که اون زمان از دلم گذشت این بود که خدایا اگه سالمه سنگ جلو پاش بذار و اجازه نده سقط کنه..... 

برا تو هم دقیقا همینو از خدا میخوام..... 

انشالله اگه دردونت سالمه یه جورایی برات حفظش کنه و نذاره که اتفاقی براش بیفته..... 

امیدوارم به روز تو هم بیایی و بگی دردونت رو صحیح و سالم بغل کردی.... 

سلام عزیزدلم مرسی که بیادم بودی رفتم سونو سرویکسم ۳۰ شده گفت دوهفته دیگه تکرار کن گفت نی نی دخمله😍

ای جانم خدا پرنسست رو حفظ کنه..... 

عزیز دلم منم همون موقع رفتم فقط ساک خالی بود بعد از دو هفته فقط جنینودید بعد یه هفته بعدشم ضربان قلب ...

آره واقعا ممنون عزیزم نمیرم دیگه تا انشالله همه رو نشون بده خیالم راحت شه 

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
خانم ها  استرادیول میخورم گفتن اب زیاد بخور میشه  دم نوش هم خورد یا حتما باید اب بخورم

عزیزم دمنوش چی؟ 

تو سیکل هستی؟ 

مبارک عزیزم انشاءالله فندوقات رو سالم بگیریشون بغلت شیرشون بدی ..دست راستت رو سر ما منتظرا(سوسکی دار ...

ممنون عزیزم انشالله شما هم هر چه زودتر دامنت سبز  میشه به حق امام جواد (ع)همین طور که حاجت منو داده حاجت شمارو هم میده

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
عزیزم من تخمک اهدایی هستم.حالا یه دونور pco بردم.این اطلاعت رو از شما پرسیدم که اگر اوکی بود همین رو ...

عزیز دلم پلی کیستیک بودن خوبه به شرط اینکه دونرتو تقویت کنی از من به تو نصیحت 1 ماه قبل شروع سیکل روزی 2 تا پودر اینوفولیک بهش بده با یه مولتی ویتامین قبل بارداری با کیوتن 100 روزی یکی و امگا 3 هفته ای 3 روز اینارو بده که تخمکاش پوچ نشه اینارو لطفا رعایت کن یذار این همه هزینه میکنی لااقل جواب بگیری عزیز دلم 

ببخشید دخالت کردم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️