2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046205 بازدید | 684503 پست
انشالله الهی آمین. انشالله نفست حقه 😍😍😍😍😍😍 انشالله خیلیییی زود قسمت خودت فدات شم

انشاءالله عزیزم قسمت همه منتظرا به حق همین اذان مغرب عزیزم🤗

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
انشالله الهی آمین. انشالله نفست حقه 😍😍😍😍😍😍 انشالله خیلیییی زود قسمت خودت فدات شم

سارا جون من واقعا امید چندانی به جنینام ندارم.آخه قبلیا هم ضعیف بودن از هشت تا جنین سه تاش فقط موند که اونم گرید سی ودی بودن به شوهرم میگم بیا یه جای خوب بریم از اول شروع کنیم میگه نه این جنیای که فعلا داریم انتقال بده شاید گرفت نمیدونم چکار کنم😔میترسم این همه پول خرج کنم بعدم هیچی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرکز ما جنین دوروزه فریز میکنه که بنظرم اشتباهه حداقل باید بزارن سه روزه بشه اونموقع آخه اینطور جنین ضعیفم فریز میکنن 

سارا جون من واقعا امید چندانی به جنینام ندارم.آخه قبلیا هم ضعیف بودن از هشت تا جنین سه تاش فقط موند ...

عزیزم باور کن این گرید اصلا مهم نیست همسرت درست میگه اول اینا رو انتقال بده اگه اگه زبونم لال یه وقت نشد اون وقت به فکر پانکچر مجدد باش اون وقت برو شیراز مرکز رستمی یا پیش دکتر البرزی خدا رو چه دیدی. حافظم یاری نمیکنه یکی از بچه ها همین چند وقت پیش گرید c انتقال داد الان هم مامانه. یا یکی دیگه براش فرش انتقال دادن جنینای بی کیفیتش رو چون قابلیت فریز نداشته گفتن بذار انتقال بدیم شاید گرفت که براشم گرفت فقط و فقط توکلت به خدا رو زیاد کن و بسپار به خودش من خودم به شخصه به این نتیجه رسیدم هیچی رو زوری از خدا نخوام. ببین یکی از بچه های همین جا زمانی که بتاش مثبت شد شوهرشون فوت شد البته دور از جون همسر شما و خودم و همه دوستان. ولی همیشه بگو خدایا خودت هر وقت صلاح دونستی بهم یه فرزند سالم و صالح بده. مطمئن باش ما هم مامان میشیم حالا چند ماه دیرتر غصه نخور خواهری

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزدلم الهی هرچه زودتر مشکلت حل شه عزیزم من شوهرم اسپرمش صفر بود چند تا دکتر رفتیم یکی میگفت واریک ...

اخی خداروشکر ، چندتا جنین شد برات ،میشناسم دکتر صدیقی باشه گلم میرم پیشش

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
مرکز ما جنین دوروزه فریز میکنه که بنظرم اشتباهه حداقل باید بزارن سه روزه بشه اونموقع آخه اینطور جنین ...

عزیزم مرکز رستمی هم دو روزه فریز میکنه نگران نباش. با انرژی مثبت برو جلو 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
@داداشمممم   گلم من کیوتن ۳۰ دکترم داده روزی یکی یعنی کمه؟ بیشتربایدبخورم؟

به منم دکتر گفت یکی من بیستر خوردم ولی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سارا جون من واقعا امید چندانی به جنینام ندارم.آخه قبلیا هم ضعیف بودن از هشت تا جنین سه تاش فقط موند ...

شما مشکلتون چیه 

عزیزم کیوتن قرمز بگیریم؟؟

اگه تهرانی برو جمالزاده داره اینو 

بله کمه روزی دوتا حداقل بخور من خودم واسه انتقال روزی سه تا دوز ۱۰۰ میخورم 

انتقال  باز کیوتن میخوری فرتیل سی ام بخوری بهترها

@طوطططیا   جان ولی چرادکترا راه حل درست و حسابی بهت نمیدن چراپادرهواگذاشتن ؟ اینکه آدم توبرزخ ...

مشکل بچه طوطیا چیه عزیز

من ۲۶ بود ماه قبل انتقال هیسترو شدم بعضی هام روز ۱۸ بود همین جا 

نوبت هيسترو منو هم داده واسه روز ١٨ سيكلم. 

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
اخی خداروشکر ، چندتا جنین شد برات ،میشناسم دکتر صدیقی باشه گلم میرم پیشش

۴۳ تا تخمک داشتم ۱۲ تا جنین شد که ۱۰ تاش قابلست فریز داشت فریز کردیم با اخرین جنینام مثبت شدم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍