2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046208 بازدید | 684504 پست
بچه ها من الان ۱۰ هفته و۳ روز هستم هیچ علائمی ندارم یعنی هیچچچچچچ علائمیاااا نه از لحاظ جسمی نه ذائق ...

عزیزم به خودت استرس نده..... 

اما اگه واقعا آرامشت رو گرفته همسرت رو متقاعد کن یه سونو برین..... 

من خودمم وقتی به چیزی میرت رو مخم تا خیالم راحت نمیشد آروم نمیگرفتم..... 

به نظر من همه چی روبراهه اما اگه آروم نمیشی یه سونو برو خیال خودتم راحت کن همسرم و اون دردونه تو دلتم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم چون چهار روزه انوکسا قطع کردم خمش همین نگرانی رو دارم 😭 امروز دارم میرم ببینم سونو میکنه  ...

عزیزم خوب هر چی سونو کمتر باشه بهتره..... 

اما به نظر من اگه نمیتونین استرستون رو مدیریت کنین سونو گزینه خوبی هست که جایگزین استرس بشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثرا لکه بینی تا چند ماه ادامه دار هستش؟

عزیزم برا هر کس میتونه متفاوت باشه..... 

من خودم تا ماه سه..... 

از دوستان میدونم تا ماه ۶ هم داشتن..... 

یعنی دقیق نمیشه گفت..... 

سلام بچه هامن یکم انتقال داشتم امروز رفتم سونو دوتا ساک دیده شدولی جنین دیده نشد گفت دو هفته دیگه بی ...

عزیزم خوب زود بوده انشالله دو هفته دیگه خوش خبر میایی..... 

بچه ها راستی من زمان سونوم تقریبا پنج روز از تایم تنتقالک تا الان جلوتره  خودم طبق انتقال الان ...

خوب سن جنین موقع انتقال + دو هفته + تایم از انتقال تا الان 

اره عزیزم باید ال دی میداد.الان اومدم رژیمو شروع کردم به امید خدا وزن کم کنم بعد مکملارو هم بخورم تا ...

الهی آمین فدات شم. چرا قبل عید انتقال نمیدی؟ 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خوبین بچه ها ، بعد نه سال ناباروری یبار ای وی اف که سقط شد .   بآ مشکل شوهرم مورفولوزی یک درصد ...

عزیزم واریکوسل همسرت مانع ivf نیست. میتونین بعد آی وی اف و تشکیل جنین، برین دنبال درمان واریکوسل. برای آی وی اف ، مهم اینه که دی اف ای رو بیارین پایین همین.

Dfi رو بیارین زیر ۱۵. با دارو و رژیم و سردنگهداشتن میاد پایین تخلیه زود به زود هم خیلی مهمه

دکتر جنتی همه رو الکی میگه خوبه. اصلا حرفی از واریکوسل نمیرنه. اما برای dfi خوب دارو میده

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
مرسی عزیز، اره دکتر ای وی افم اقا حسینی بود ولی متاسفانه راصی نبودم ازش شاید یه اسپرین انوکسا میداد ...

دکتر رزاقی کلا دوبار ویزیت میکنه. بعد داروهای بارداری رو مشخص میکنه بعد بارداری مصرف کنی.

بارداری اولت شیمیایی بوده. باید دقیق ازمایشات ایمنی و انعقادی رو بدی تا دارو دقیق بگیری

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
الهی آمین فدات شم. چرا قبل عید انتقال نمیدی؟ 

عزیزم فعلا دستمون یکم خالیه گذاشتم تا انشاءالله بیمه تکمیلی هم قرداد جدید ببندیم آخه این بیمه سقفش دیگه پره.همون میشه بعد عید انشاءالله.خداکنم عزیزم شماهم مزد زحماتتو ببینی گلم😙

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
۴۳ تا تخمک داشتم ۱۲ تا جنین شد که ۱۰ تاش قابلست فریز داشت فریز کردیم با اخرین جنینام مثبت شدم

عزیزممم خدارو هزلر مرتبه شکررر   پلیکیستیک بودی ؟  امپولای تخمکشیت چیبود که این همه جنین شد مشاالله

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
نه عزیزم تهران نیستم

پستم میکنه برات حالا انشاالله که گیر بیاری شهر خودت ، پلیکیستیکی قشنگ تقویت کن ، ابووست بخور

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم واریکوسل همسرت مانع ivf نیست. میتونین بعد آی وی اف و تشکیل جنین، برین دنبال درمان واریکوسل. بر ...

باشه گلم . دکتراطرج دی اف ای شوهرم نوزده بود بار سینال اف داده با سینال یه چندتام بیاد پایین خوبه . میترسم جنینا بی کیفیت باشه ؟ یا مثلا کم جنین بشه