2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
سلام بچه ها خوبین من فردا میرم واسه اولین سونو از همه تون میخوام برام دعا کنین که همه چی برام خوب ...

ان شاالله خوش خبر میای  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه من هفته ۱۰ بارداری قرص امگا۳ بگیرم بخورم؟ مشکلی نداره؟ 

نه مشکلی نداره، منم گرفتم، ماما بهم گفت هفته ای دوبار بیشتر نخور، چون چاق می کنه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
همه چیش نرمال بود حتی گفت برایه هفت هفتم خوبه ولی نمیدونم چرا اینا فقط بلدن استرس بدن

اره بعضی دکتر ته دله ادمو خالی میکنن تو به جنبه ی مثبتش نگاه کن الکی خودتو نی نی رو اذیت نکن

انشاالله به سلامتی به دنیا بیاریشون ❤

ممنون عزیزم انشالله شماهم همه چی تا اخر واستون عالی پیش بره🥰

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
بچه من هفته ۱۰ بارداری قرص امگا۳ بگیرم بخورم؟ مشکلی نداره؟ 

امگا واسه وزن گیری جنین خوبه ولی باعث چاقیه خودت میشه مواظب باش . من خودم چون تو بارداری اصلا وزنم بالا نمیرفت استفاده میکردم ولی حواست باشه بدونه جیوه رو حتما باید استفاده کنیااااا

عزیزم سلام منم جفتم‌پایینه برای شما رفت بالا؟ اگه آره چند هفته؟ و اینکه خونریزی هم داشتید یا نه؟&nbs ...

اره گلم رفت بالا. ببین من از وقتی فهمیدم استراحت مطلق شدم  و بالشت زیر پاهام گذاشتم که پاهام بالاتر باشه لکه بینیم داشتم که دکتر گفته بود واسه جفتته که اومده پایین. ۱۲ هفته سونو ان تی جفتم یکم بالاتر رفته بود ولی لکه بینی همچنان بود که دکتر گفت به خاطر هماتومه ولی ۱۸ هفته واسه انومالی دیگه جفتم رفته بود سره جاش و پایین نبود

منم شنبه نوبت دکتر دارم گاهی اوقات ترشحات پنیری هم دارم ببخشید ولی خارش اینا ندارم تو اینترنت خوندم ...

نه گلم عفونتتو درمان کن ولی نگران پارگی کیسه اب نباش تو هفته های بالا عفونت خطرناک تره. من خودم چون همش عفونت داشتم همش توهم پارگی کیسه اب داشتم ولی خداروشکر بخیر گذشت. اب کیسه اب سفید نیست که. بیرنگه مثله ادرار

منم شنبه نوبت دکتر دارم گاهی اوقات ترشحات پنیری هم دارم ببخشید ولی خارش اینا ندارم تو اینترنت خوندم ...

منم به ماما حتما میگم که برام نوبت دکتر بگیره

و خدایی که در این نزدیکیست