2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
خیلی خوبه مبارکت خوشحال شدم ان شاءالله به سلامت بغلش کنی جنین ۵روزه بودی ؟

ممنون عزیزم نه دوتا جنین سه روزه به نظرت امکان داره دوقلو باشه ؟

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
فشارم ۳روزپیش گرفتم رو ۹بود

ببین من آزمایشات رو دیدم، به چشم غیر متخصص همه چی تو رنج بود، فشارت هم خوب بوده خداروشکر

ولی هر ورمی تو بارداری پیش بیاد مخصوصا ناگهانی حتما باید بررسی بشه، اگر دکترت هست همین امروز بهش زنگ بزن شرایط رو بگو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم منم عکس رنگی رفته بودم گفت هر دو تا لوله هات بسته شده ..حالا نمی‌دونم هیدرو است یا نه ..س ...

لوله بسته لزوما هیدرو سالپنکس نیست

اگر هیدرو باشه تو عکس کاملا مشخصه، تو گزارش هم باید ذکر بشه

عزیزم به دکترت بگو که نیاز شد دارو بده.... 

عزیزم من واسه شنبه نوبت دکتر دارم دیر میشه بنظرت تا اون موقع؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سارا جون منم همینطور منتظرم ببینیم بقیه چیکار میگن بکنیم من احتمال زیاد با ماما تماس بگیرم

منم شنبه نوبت دکتر دارم گاهی اوقات ترشحات پنیری هم دارم ببخشید ولی خارش اینا ندارم تو اینترنت خوندم ممکنه باعث پارگی کیسه اب شه ترسیدم اخه بعضی اوقات ترشح سفید و ابکی هم دارم میگم نکنه کیسه ابه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
پروانه جان من بعد از تشکیل قلب لکه بینی داشتم رفتم دکترم سونو واژینال کرد گفت جفت پایینه یادم نیست چ ...

عزیزم سلام منم جفتم‌پایینه برای شما رفت بالا؟ اگه آره چند هفته؟ و اینکه خونریزی هم داشتید یا نه؟ 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
ببخشید میشه ببینید جواب آزمایشمو درست خوندم؟

چون بالای هزاره،،احتمالا جواب روببری سونو بشی واسه ساک حاملگی،،واسه من ۱۰۵۹ بود تا جواب روبردم سونو شدم وساک رو دید😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
خیلی مبارکت باشه عزیزم😍😍😍 بتات عالیه، ایشالا ۹ ماه رو به سلامتی طی کنی

ممنون گلم انشالله شما هم به سلامتی نینی تو به دنیا بیاری😘

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
چون بالای هزاره،،احتمالا جواب روببری سونو بشی واسه ساک حاملگی،،واسه من ۱۰۵۹ بود تا جواب روبردم سونو ...

فردا زنگ میزنم مرکز شما دو قلو بارداری؟

مبارکه عزیزم برامنم دعاکن

ممنون عزیز دلم انشالله که به حق همین اذان خدا بچه های سالم وصالح بهت میده انشالله قسمت همه منتظرا بشه❤