2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تبریک میگم.دخترعشقه.نمازشکربخون به خاطرش😍😍والابرامن وهرکی توفامیل وخاهروهمسایه دختربوده چرب وچیلی ...

مرسی عزیزم بله واقعا اگه لکه بینی نداشتم نماز شکرم میخونم جای من باباش و مامانم نماز شکر خوندن الهی هرکی هر چی داره خدا براش حفظ کنه هرکی هم نداره بزودی زود دامنش سبز بشه. تو بارداری طبیعی نمیدونم ولی چون ماها پروژسترون داریم خیلی نمیشه.... من که کلا علائمم شبیه پسر بود نه حالت تهوع داشتم و نه ...... من کلا اعتقاد به این علائما از اولم نداشتم ولی از ته دلم برای داشتن دخترم خداروشکر میکنم خدا گل دختر شمارم براتون حفظ کنه 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
اره گلم رفت بالا. ببین من از وقتی فهمیدم استراحت مطلق شدم  و بالشت زیر پاهام گذاشتم که پاهام با ...

خداروشکر برای من متاسفانه هنوز بالا نرفته ولی دکترم خیلی امیدواری میده که میره بالا. بعد ببخشید یه سوال دیگه تو تایمی که لکه بینی داشتید انوکسا آسپرین رو قطع کرده بودید یا داشتین؟ 

من لکه بینیم الان هست کمه ولی قطع نشده و چون لکه قهوه ای تیره هست دکتر میگه اون زیاد مهم نی چون من بعد خونریزیم یه هماتوم پیش جفتم انگار بوجود اومده نگرانم که قطع نمیشه چرا لکه بینیم کامل.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
وااای بچه ها من افتادم به خونریزی کامل خون رقیق ازم اومد  همه بدنم داره میلرزه

نترس گلم هیچی نیست برویه سونوقبلشم یه شیاف بزاروبرو

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
دوستان من دوشنبه باید آزمایش بتا بدم،۵روز مونده به پریودم علت اینکه سینه هام درد می‌کنه می‌تونه از پ ...

به خاطرمصرف پروژسترون میتونه باشه شایدم مامان شدی ایشالله

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
@ssseffat   سلام عزیزم به نیتت یس خوندم انشالله حاجت روا بشی

ممنون عزیزم خدا گل دخترا تو آقاپسرتونگه داره برات برای سلامتی تو دلیت ایت الکرسی میخونم 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵