2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
الحمدالله که همه چی خوب بوده عزیزم اون لخته خون که چیزی نیست همون هماتومه که منم وخیلی بچه های دیگه ...

مرسی عزیزم بابت راهنمایت ولی با دوتا بچه تا بتونم استراحت میکنم والله شنبه ۵ میل بود امروز شده بود ۸میل بابا این دکترا الکی به ادم استرس میدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره احتملا اشتباه  کرده انشاالله همه چی خوب پیش بره نی نی ثحیح وسالم بیاد بغلت عزیزم 😘😘

همچنین عزیزم از دست این دکترا با تاکیدای ما وگفتنامون اونا بازاشتباه میکنن امروز دلم به حال اون بیسوادای بدبخت سوخت 

مرسی عزیزم بابت راهنمایت ولی با دوتا بچه تا بتونم استراحت میکنم والله شنبه ۵ میل بود امروز شده بود ۸ ...

خب خداروشکر دیگه الحمدالله داره به رشدش ادامه میده 

خیالت راحت مشکلی نیست همین جنین ریزه میزه یه پسر تپل مپل برات میشه الهی مطمئن باش 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
الحمدالله که همه چی خوب بوده عزیزم اون لخته خون که چیزی نیست همون هماتومه که منم وخیلی بچه های دیگه ...

سلام تبریک میگم عزیزم برای بارداریت 😍😍😍

میشه بهم بگید چطور باردار شدین و کدوم مرکز رفتین 

من دکترا بهم گفتن یا ای وی اف یا میکرو ،تو نت خیلی خوندم در موردشون ولی خیلی ترس دارم و نمیدونم کجا برم 

یبار ای یو ای منفی داشتم 

خانما که تجربه لکه قهوه ای داشتن تجربیتاتون بگین لطفا تا چه حد خطرناک من تا شنبه دیوانه مبشم

عزیزم من الان یهفتست دارم هم تو این گرون هم تو کل نی نی سایت خوندم راجبش که خطرناک نیست 

ایشالا که نباشه با دکترت تماس بگیر احتمالا شیافت رو اضافه کنن 

برایه منم امروز یه سری ازمایش نوشت نمیدونم برایه چیه ناشتا باید بدمش

من انجام دادم ناشتا نبودم ولی گف چند ساعت از غذا خوردنت باید گذشته باشه.همون روز که برا قلب رفتم تو اوج استرس رفتم آزمایش خونمو دادم.حالا جوابشو شوهرم برده دکتر گفته تیرویدش بالاس بره دکتر غدد.با اینکه رنج نرمالش از ۱۲ تا ۱۹ بوده برا من ۱۵وخورده ای بود ولی بازم گفته بالاس

من انجام دادم ناشتا نبودم ولی گف چند ساعت از غذا خوردنت باید گذشته باشه.همون روز که برا قلب رفتم تو ...

والله برایه من که تاکید کرد ۸تا ۱۰ ساعت ناشتا باشم شاید من قندم کمی بالا بوده قبلا برایه اونه این ازمایشو تو هفت هفته حتما باید بدیم شما کی میرید دکتر باز برادون انتی نزده

والله برایه من که تاکید کرد ۸تا ۱۰ ساعت ناشتا باشم شاید من قندم کمی بالا بوده قبلا برایه اونه این از ...

بمن گف ۲۰روز بعد بیا من ۲۶ ابان میرم.حالا دکتر غدد هم برم که خدای نکرده تییروییدم مشکل ساز نشه

سلام 

من جواب ام ار ای رو گرفتم بردم پیش دکتر ولی متاسفانه خوب نبود دکتر گفت احتمال سی درصد عقب ماندگی ذهنی داره برو متخصص مغز کودکان امروز بردم متخصص مغز کودکان گفت با توجه به ام ار ای و سونو این بچه مشکل داره 

دیروز دوباره سونو هم دادم ولی خوب نبود 

نمیدونم چی بگم و چیکار کنم مثل دیوونه ها شدم 

انشاالله این اتفاق واسه دشمن سرم هم نیاد 

میترسم به دنیا بیاد نتونه راه بره بشینه بازی کنه روزی هزار بار بمیرمو زنده شم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام تبریک میگم عزیزم برای بارداریت 😍😍😍 میشه بهم بگید چطور باردار شدین و کدوم مرکز رفتین  ...

سلام عزیزم ممنونم الهی که خیلی زود شما خبر بارداریتو بهمون بدی 

عزیزم منم میکرو کردم دفعه دوم خداروشکر مثبت شدم مرکز ناباروری رویان میرم مشکلمونم هم ازخودم بود هم از همسرم 

شما کجا هستین؟ کدوم مرکز میرین؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍