2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046488 بازدید | 684516 پست
مرسی عزیزم خوبیم شکر خدادکتر بلاش اصلا ازش راضی نیستم بابا من بهش گفتم از این ۴۰۰ استفاده نمیکنم مای ...

دکتر منم بلاش هست من از اول همون دوتا شیاف روزی رو داشتم الانم که هفته ۲۳ هستم بازم روزی یکی دارم به خاطر طول سرویکسم هنوز قطع نکرده گفته باید ادامه بدم گفت اصلا تا سه ماهگی رابطه نداشته باشم نمیدونم مگه خود دکتر انصاری روزی دو تا شیاف برات ننوشته بود من تو پرونده ام نگاه کروم نوشته بود تا سه ماهگی یعنی ۱۲ هفته کل دارها رو طبق قبل ادامه بدم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
دکتر منم بلاش هست من از اول همون دوتا شیاف روزی رو داشتم الانم که هفته ۲۳ هستم بازم روزی یکی دارم به ...

نه از همون اولم از این شیافه داد روزی یکی از ایناس که تو اپلیکاتوره امادس پس بابا میرم عوض میکنم چون سری پیشم از این شیافه داد رفتم عوضش کردم میترسم روزی یکی ۴۰۰ کم باشه حالا برایه این لخته چه کار کنم به نظرت بر طرف  بشه شما کی ازبین رفت ؟ ببخشید اورو خدا هی سوال میپرسمو مزاحمت میشم خدا پسرتو برات نگه داره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره جنین دارم...ولی از منفی دوبار میترسم....من سابقه افسردگی دارم با کوچکترین ناراحتی حالم بد میشه و ...

تو منی خواهر من دوبار اینجوری منفی شدم نذاشتن گریه هم بکنم تو دلم جمع شد طپش قلب هم گرفتم یکم برو بیرون حال و هوات عوض بشه سعی کن کتاب بگیری بخونی سرت و گرم آشپزی کن و روحیه تو ببر بالا 

ما میتونیم ما مادرای سخت کوش آی وی افی هستیم ما تحمل کردیم درد آمپول و عمل و معده مون داغون شده از قرص و دارو ولی محکم و مصمم باش تا آخرش برو 

ما زنا قوی هستیم خدا طبیعتمون و اینجوری آفریده قوی باش گلم خدا انشالله که بجای این منفی بودن دوتا دوتا هدیه بهت بده و از ته دل خوش‌حالت کنه هر وقت خسته شدی بگو خدا بزرگتر از مشکلات ما هستش 

آبجی گلم خیلی درکت میکنم ما همه همدردیم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
به نظرت کدوم دکتر بهتره میتونم عوضش کنم

من ازش راضیم تا الان ولی تعریف دکتر اسکندریون رو شنیدم اونم خیلی خوبه ولی دکتر بختیاری میگن خوب نیست 

عزیزم شما دفعه سوم یکار کردین که مثبت ردین تورو خدا کمکم کنید ...

من معجزه شد و طبیعی شدم دقیقا وقتی همه چی و ول کرده بودم هشت نه ماه ؛ میخواستم این ماه برم پانکچر دوباره شروع کنم که ..... امیدوارم همینجور که معجزه شده بمونه برام شنبه برم قلبشو ببینم

عزیزم اون دوبار من هرکار بگی کردم خراش پی ار پی جنینا گرید عالی رحم سه خطی اما نگرفت

واقعا مطمئنم همش استرسه خیلی تاثیر داره

یکم به خودتون استراحت بدید دوباره شروع کنید

نه نداد الان نگران این دو هفته اختلافم گفت باید ببینم رشدش خوبه از دکترش اصصصلا راضی نیستم حس خوبی ب ...

خب منم همینه عزیزم یه هفته اختلاف داشت.تا غربالگری نری درست و حسابی هفته رو مشخص نمیکنن .منم اون هفته ای که قلب نبود ۵هفته گف بعد هفته بعدش که رفتم گفت ۷ هفته.

نه از همون اولم از این شیافه داد روزی یکی از ایناس که تو اپلیکاتوره امادس پس بابا میرم عوض میکنم چون ...

خیلی ممنون عزیزم خوب اگه با اون شیاف راحتی از اون بزن فک نکنم فرقی کنه مثلا پیش پریناتولوژیست رفتم بهم گفت سیکلوژست استفاده کنم با فرتیژست فرقی نداره ولی سیکلوژست خارجیه مال من تا سونو ان تی جذب شده بود فقط دکتر بهم گفت اگه لک قرمز یا خون قرمز دیدم خطرناکه اون موقع شیاف رو سه تا کنم امپولم بزنم که خدا رو شکر من برام مشکلی پیش نیومد 

بچه ها من ۵ روز انتقال بودم دو روز بهم تب اومد و درست شد و پاهامم سرد بود ولی کل بدن داغ بجز پاهام.. ...

عزیزم عوارض داروها افتضاحه من دارو ایتفاده میکردم کلا تهوع داشتم معده درد رحمم تیر میگشید سینه هام حساس پاهام یخ 

یعنی هزچی بگی و داشتم اما همش مال دارو مخصوصا پروژسترون! 

گفتن ۲۱ روز دیگه بیا اون موقع که سنوم کرد الان باز سنو شدم گفت پشت جفتت لخته ی خون داری این همون هما ...

اره هماتومه 

عجیله لک نداشتی این مدت ؟🤔

نه بابا هفته ات خوبه قشنگ طبق سونو قبلیت رشد کرده

منم شاید الان باز برم سونو 

شکمی رفتی؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
بچه ها من اومدم قلبشون خداروشکر تشکیل شده بود مرسی از دعاهاتون عزیزانم ❤️ ۱۵ آذر هم وقت سونو غر ...

مبارکه عزیزم 

چندم انتقال دادی 

سونو رفتی چند هفته بودی

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
عزیزم همه چیش خوب بود شکر خدا ضربانش ولی گفت دوهفته عقبی ازتاریخ انتقالت پشت جفتمم لخته ی خون بود

الحمدالله که همه چی خوب بوده عزیزم اون لخته خون که چیزی نیست همون هماتومه که منم وخیلی بچه های دیگه داریم اون جذب میشه انشاءالله مشکلی نیست فقط استراحت کن عزیزم

درموردِ هفته ام بنظر من هفتت درسته چون من با خودم شمارو مقایسه میکنم که تو یه روز انتقال دادیم برامن ۲روز بعدِ انتقالم به احتمال خیلی زیاد لانه گزینی کرده بود طبق علائم واینا میگم ولی برا شما نزدیک زمان آزمایشامون تازه بیبی چکات هاله مینداخت که معلوم بوده تازه اس پس با این حساب هفته ات باید درست باشه بعدم که نسبت به سونوی شنبه ات مقایسه کن وقتی رشد داشته مشکلی نیست که عزیزم 

الان بابتِ اینم انقدر نشین غصه بخور وفکر وخیال کن 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خیلی ممنون عزیزم خوب اگه با اون شیاف راحتی از اون بزن فک نکنم فرقی کنه مثلا پیش پریناتولوژیست رفتم ب ...

برایه من اینه مطمین اشتباه کرده چون سری پیش توپرندم  نوشت بعد رفتم نسخه رو عوض کردم توپرونده عوضش نکرد اینبارم از رو پرونده داروهامو داد همینو میزارم جرات نمیکنم عوضش کنم چون دوز این اصلا روش هک نشده ممنونم عزیزم خدا خیرت بده