2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046676 بازدید | 684536 پست
پس اسپوتنیک بزن گلم چون بعدا به این پلتفورم ممکنه دسترسی نباشه  ایمنی ترکیبی برای کرونا خیلی ع ...

مرسی زینب جون

مرسی از راهنماییت😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیزم وقتتون بخیر، دوستانی هستند که تو مرکز رویان باشند

من بچه اولم رویان باردار شدم الان هم توی سیکل برای بچه دومم هستم 

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍

امروز رویان بودم خانمه اومده بود برا بچه سومش میگفت ۱۳ سال پیش میکرو کردم دوقلو دارم دوتا دختر حالا برا بچه سوم اومدم اقدام 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من بچه اولم رویان باردار شدم الان هم توی سیکل برای بچه دومم هستم 

بچه اولت چندسالشه عزیزم؟

خدا حفظش کنه برات

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها من همیشه که میخوام برم  ویزیت توی رویان اینترنتی نوبت میگیرم ولی هر وقت میرم رویان حدود سه چهار ساعتی منتظر نوبت میشم کسی تجربه ای داره ؟؟ 

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
بچه اولت چندسالشه عزیزم؟ خدا حفظش کنه برات

بچه اول ۱۳ سالشه ۴ تا جنینم مونده بود دیگه گفتم برم انتقال بدم اخه قبلش فکر میکردم کلی دارو باید مصرف کنم ولی دکترم گفت سیکلت نچراله 

بچه ها من همیشه که میخوام برم  ویزیت توی رویان اینترنتی نوبت میگیرم ولی هر وقت میرم رویان حدود ...

عزیزم من تلفنی وقت میگیرم همیشه بعد سعی میکنم نوبت صبح بگیرم اونم قبل هشت میرم اونجا که نفرات اول باشم معمولا کمتر علاف شدم 

بچه اول ۱۳ سالشه ۴ تا جنینم مونده بود دیگه گفتم برم انتقال بدم اخه قبلش فکر میکردم کلی دارو باید مصر ...

عه نکنه همون خانمی هستی که امروز باهم صحبت میکردیم😊😊😊دقیقا همین شرایطو داشت 

دکتر واسه پسر من  آپتامیل پی دی اف داد  با وزن ۱۷۰۰ بدنیا اومد الان سه ماهشه شده ۵ کیلو .ب ...

مرسی عزیزم منم اوایل اپتامیل اچ آ یک میدادم اوایل.نان دادم یبوست داد.شیریارانه ای بهداشت دادم الان دیگه با اون سیرنمیشن رفتن تو۷ماه.ببلاک وبیومیل روتعریف میکنن نمیدونم کدومو بخرم.راستی عزیزم پسرت تک قلو ۱۷۰۰شد؟

منم مثل شما بودم، خیالت راحت تو کاتالوگ شیاف نوشتن رکتال و واژینال، مشکلی نداره

سلام زینب جون من می‌خوام فردا برم واکسن کرونا بزنم با توجه به اینکه دی ماه تخمک کشی دارم میخواستم بپرسم بنطرت رو تخمک ها اثر میزاره واکسن؟؟یعنی کیفیتش اینا ؟؟یا بزارم انشاءالله حامله شدم بعد دوازده هفته بزنم

ببخش سوالام زیاد شد

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عه نکنه همون خانمی هستی که امروز باهم صحبت میکردیم😊😊😊دقیقا همین شرایطو داشت 

نه من نبودم چون واکسن زدم دکتر گفت یک ماه بعدش برای انتقال بیا مدتی یه رویان نیومدم