2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
من فقط در حد ضربه هایی که ادم اوایل احساس میکنه احساس میکنم تا دیروز ظهر چنان با قدرت میزد که شکمم ج ...

نیلدا جون مام نگران شدیم بی خبرمون نذار عزیزم انشاءالله که همه چی رو رواله ومشکلی نیست

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم میگم من از دیروز لک های قهوه ای تیره دارم خطرناکه ایا

نه دورت بگردم انشاءالله که هماتومته داره دفع میشه 

من باتوجه به تجربه این چندین هفته ام با وجود هماتوم ترجیح میدم که لکه بینی ویه مقدار دفع لخته رو داشته باشم احساس میکنم اینجوری دفع میشه چون سری اول رفتم سونو گفت اندازه هماتومم ۱۷ ولی دوهفته بعدش رفتم گفت ۱۰ شده تو اون دوهفته هم کلی لکه بینی وخونریزی داشتم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان بی بی چک زدم منفی شد...یک ابان انتقال داده بودم صب ساعت نه😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔بنظرتون امیدی هست....کسی بود روز ده نه بی بی منفی بشه بعد بی بی بذار مثبتشه؟؟؟؟؟؟

Nst رو باید برم بیمارستانایی که زایمانم انجام میدن؟ یا بیمارستانی که حتما دکترم میره؟  از دیشب ...

عزیزم، بعضی از مراکز سونوگرافی هم دارن، استرس داری حتما برو چک کنه، انشالله که چیزی نباشه و خوشحال برمیگردی، وقتی نمیتونی بی خیال باشی و فکر و خیال میکنی، حتما برو که خیالت راحت بشه.

خدا از دهنت بشنوه گلم...نه روز نه انتقالم

عزیزم زوده بنظرم بی بی میخوای بزنی بزار روز دوازدهم انشالله مثبتی الان برات حمد خوندم انشالله دلت شاد شه.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
گلم اصلا ربطی نداره به رابطه من خودم دو هفته قبل انتقال از شوهرم دور بودم اصلا نزدیکی نداشتیم ولی مث ...

ممنون عزیزم.خدا حفظش کنه واست

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
ببین گلم هیسترو هر موقع دکتر صلاح بدونه انجام بده ولی ربطی به پانکچر نداره جون فقط محیط رحم بررسی می ...

دکترم گفت این پریود هیسترو پریود بعدش پانکچر بنظرتون اینجوری برم یا اول هیسترو پریود بعد پانکچر

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین.
دکتر نصر هم از چسب جنین و خراش اینا استفاده می کنه ؟

نه عزیزم من انجام ندادم هیچ کدوم رو ! و اینکه شیافم من از دکتر پرسیدم گفت حتما واژینال باید بذاری و اینکه اگه تا ۲،۳ ساعت بعد شیاف بخوابی اونی که دفع میشه چربی دور شیافه خودش دفع نمیشه عزیزم ! ترشحم داری نشونه ی خوبیه توو بارداری ترشح زیاد میشه 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
حتما عزیزم میبینی ولی حالا که وقت گرفتی بزار همون چهارشنبه بری چون فکر کنم دوقلو بود برای شما درسته؟ ...

اره عزیزم دوقلو هستن 😍 

همون ۴ شنبه میرم پس دلم گرم شد با حرفات عزیزم  انشاالله میبینم خیالم راحت میشه 🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
اره عزیزم دوقلو هستن 😍  همون ۴ شنبه میرم پس دلم گرم شد با حرفات عزیزم  انشاالله میبینم خ ...

عزیزم چند تا انتقال دادی عزیزم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
عزیزم چند تا انتقال دادی عزیزم

۲ تا عزیزم