2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست
خداکنه مال منم دوتاشون بگیره لطفا برام دعاکن

انشاالله عزیزم خدا کنه همونی که میخوای بشه 🤲🏻برا منم دعا کن که ۴ شنبه قلبشونو ببینم 🤲🏻😍

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
خدا از دهنت بشنوه گلم...نه روز نه انتقالم

عزیزم زود زدی بازم بذار روز ۱۰ ناشتا بزن وسط روز زدی؟؟؟ تازه روز ۸ هستی زوده عزیزم

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله عزیزم خدا کنه همونی که میخوای بشه 🤲🏻برا منم دعا کن که ۴ شنبه قلبشونو ببینم 🤲🏻😍

ایشالله میبینی عزیزم نگران نباش

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

بچه ها من پریود دوممه بعد از پانکچر قبل پانکچر اصلا پریودام دردناک نبود از بعد پانکچر خیلی دردناک هستن آیا طبیعیه؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
۲ تا عزیزم 

عزیزم شما مشکلتون چی بود ای وی اف کردین ، کیفیت جنین هایی که انتقال دادین چه‌طور بود که هر دوتاش هم‌گرفت؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
واااااای یعنی بخاطر بارداریه؟ نکنه مال منم خورد شه همش چه کاری آدم از دستش برمیاد که اینجوری نشه.من ...

اره قطعامال بارداریه چون ادم کلسیم کم میاره.من مکمل نمیخوردم.شمالبنیات وقرص مکمل کلسیم بخورکه بدنت کم نیاره.اینجوری نشه.من اشتباه کردم نخوردم

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
اره قطعامال بارداریه چون ادم کلسیم کم میاره.من مکمل نمیخوردم.شمالبنیات وقرص مکمل کلسیم بخورکه بدنت ک ...

میخورم عزیزم شبی یدونه قرص کلسیم میخورم ماست و دوغ و شیر هم میخورم همینش برام عجیب بود که با وجود اینا بازم....

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
واااااای یعنی بخاطر بارداریه؟ نکنه مال منم خورد شه همش چه کاری آدم از دستش برمیاد که اینجوری نشه.من ...

اره قطعامال بارداریه چون ادم کلسیم کم میاره.من مکمل نمیخوردم.شمالبنیات وقرص مکمل کلسیم بخورکه بدنت کم نیاره.اینجوری نشه.من اشتباه کردم نخوردم

عزیزم شما مشکلتون چی بود ای وی اف کردین ، کیفیت جنین هایی که انتقال دادین چه‌طور بود که هر دوتاش هم‌ ...

عزیزم من کیست آندومتریوز داشتم عکس رنگی گرفتم هردو لوله بسته شده بود و تنها راه بارداری همین آی وی اف بود برام , جنینام کیفیتشون a بود عزیزم اما دفعه دوم مثبت شد دفعه قبل هم دوتا انتقال دادم کیفیت اونا هم a بود اما هیچ کدوم نگرفت .

برام دعا کن الا جون ..

ان شاالله میگیره عزیزم و با بی بی و بتای مثبت و تپل خوشحال و امیدوارمون می کنی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره عزیزم چون من شهرستانم باید باهم بریم حالا دو ساعتم یه دوری میزنیم توشهر    

باورکن تعارف نمیکنم بیاین خونه ما. اگه موافق باشین خودمم بیام با همسرم بیارمتون خونمون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
میخورم عزیزم شبی یدونه قرص کلسیم میخورم ماست و دوغ و شیر هم میخورم همینش برام عجیب بود که با وجود ای ...

حالاکلسیم ازدست میدی دنیاهم که بیادسرشیردادن.کلاادم داغون میشه.ولی خب خداراشکردیگه چاره ای نیس.خاهرمن اینقدررررردوغ خوردتوبارداریش که بچه اش دنیاکه اومداستخونش درشت بودخیلی.خودشم هیچیش نشدبدنش کم نیورد.

البته که سرماخوردگی نداریم فعلا😅😅😅😅 ولی ان شاء الله سبک رد بشه حتما دائم تحت نظر باشین چون این ...

ببخشید زینب جون متفورمین با کدوم یک از این داروها تداخل داره اسپرین فولیک اسید استرادیول پرندزولون لوتیروکسین

بله گلم من قبل انتقال هیسترو با خراش دادن برام 

پروانه جون اثرخراش زود میره نه؟ من مرداد هیسترو داشتم ولی بخاطر لنفوسیت انتقالم عقب افتاد ان شاالله اگه مشکلی پیش نیاد آذر انتقال بده برام دیگه بی اثر شده نه؟

همسرت آزمایشfi دادن؟ خودت آزمایشایمنی و انعقادی دادی؟ گروه خونیتون چیه؟

بله عزیزم ازمایش دادم 

گروه خونیم B+

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍