2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
مرسی گلم اخه رویان به من گفته ۱۶ آذر برم سونو اگه اوکی بود دوهفته بعدش انتقال ولی نه انوکسا دادن به ...

سوگولی جون به من روز ۲ پریودی که رفتم برا شروع سیکل انتقال آسپرینو شروع کردن ولی بعد مثبت شدنم به خونریزی ولکه بینی افتادم قطع کردن 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سوگولی جون به من روز ۲ پریودی که رفتم برا شروع سیکل انتقال آسپرینو شروع کردن ولی بعد مثبت شدنم به خو ...

عزیزم من روز ۹ انتقالم از ظهر واقعا شرمنده که میگم یکهو انگار خیس میشم مخصوصا تو حرکات  مثل بلند شدن و اینا ترشحات بی رنگ و بی بو هم هست ممکنه التهاب باشه یا چی ؟

من فقط در حد ضربه هایی که ادم اوایل احساس میکنه احساس میکنم تا دیروز ظهر چنان با قدرت میزد که شکمم ج ...

QUOTE]

عزیزم من روز ۹ انتقالم از ظهر واقعا شرمنده که میگم یکهو انگار خیس میشم مخصوصا تو حرکات  مثل بلند شدن و اینا ترشحات بی رنگ و بی بو هم هست ممکنه التهاب باشه یا چی ؟

وای سیرابی  نمیدونم بتونم بخورم یا نه  انقدر احساس ضعف و ناتوانی میکنم حس میکنم یه پیرزن ...

]

مرسی گلم اخه رویان به من گفته ۱۶ آذر برم سونو اگه اوکی بود دوهفته بعدش انتقال ولی نه انوکسا دادن به ...

نه دیگه درسته ۱۶ آذر که میری سونو میشی بهت میگن چیکار کنی

منم رویان بودم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

منم رویانم منم ماه دیگه انتقال دارم انشالا نمیدونم چرا انتقال اول هیچی نمیدن

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
من نمیخام مامانم اینا ای دفه بفهمن دفه قبل مامانم میزد این سری باید بگم یکی بیاد توخونه بزنه

عزیزم خودتم میتونی بزنی انوکسا به شکمت بزن

پروژسترون هم عضلانیه من به پهلو میخوابم برای خودم میزنم با اینکه اولین بار بود کلا عضلانی میزدم

بعید می‌دونم عزیزم التهاب اگه بود باید بو داشته باشه انشاالله مثبتی  پس فردا بی بی بزن

شما نداشتید این حالت و ؟جرات بی بی ندارم اصلا اسمشم میاد دست و دلم می لرزه بخدا