2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
دوستان این چسب چنین چیه ؟کسی می دونه ؟کی استفاده‌  میشه ؟

یه امپوله که قبل انتقال میزنن که شانس لانه گزینی رو بیشتر کنه

من بار اخر انتقال به دکترم گفتم گفت نیاز نیست

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالا میخواد دارو بده تو خونه بخوری  بمون همون دوشنبه برو مطب چون سن بارداریت کمه احتمالا ر ...

ممنون عزیزمم برا راهنماییت من الان دو تا سونو آخرم همون 6 هفته نشون داد بدون قلب یعنی رشدش تو همون 6 هفته متوقف شده خداکنه برام راحت سقط بشه اگرم قرار بشه کورتاژ انجام بدم بهش میگم هیسترو کنه برام بجای کورتاژ تا ببینم قسمت چی میشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بعد ۴۰ دقیقه یه هاله کمرنگ افتاده که با چراغ گوشی معلوم میشه بنظرتون مثبته؟؟؟؟

عزیزم صد در صد مثبته

امکان نداره بی بی اشتباه کنه

اگه منفی باشه صد ساعتم وایسی با میکروسکوپم نور بندازی هاله نداره 

خیلی مبارکه💃💃💃💃

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
سلام دوستان عزیزم با دعاهای شما امروز رفتم قلب کوچولوشو دیدم واز ته قلب برایه همتون دعا کردم ببخشید ...

وای عزیزم مبارکه😍😍😍🥰توروخدا برامنم.دعاکن منم مث تو باردوممه  انشالله تپل مپلو سالم بیاد تو بغلت

سلام دوستان عزیزم با دعاهای شما امروز رفتم قلب کوچولوشو دیدم واز ته قلب برایه همتون دعا کردم ببخشید ...

وای پروانه جون برات خوشحالم برا همه دعا کن دیدی میگفتیم صبر کن 🥳🥳🥳🥳

سلام دوستان من توی سیکل پانکچرم روز هشتم پریودی بودم امروز رفتم سونو گفت سه تا تخمک دارم دوشنبه دوباره برم سونو ب احتمال زیاد چهارشنبه پانکچر بشم تو روخدا بگید سه تا برای روز هستم کم نیست؟

وای عزیزم خدایا هزار بار شکررررررر

چقدر ذوق کردم برات 

انشالا تا آخرش و بسلامت بگذرونی 

تو که مارو کشتی😂😂😂😂

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
ای جانم خدا حفظشون کنه الهی. پول بتا زده بودی؟ دستگاه رفتن خوبی جون؟

فدات شم.اره عزیزم۶تا زده بودم سه روز قبل زایمانم ۳تازدن تو بیمارستان.اره عزیزم دخترم ۵روز تودستگاه موند ۵روز تونوزادان. ۱۰روزم پسرم تو دستگاه موند۵ روزم نوزادان. بعد دو هفته دخترم پنومونی کرد دوباره بستریش کردن۱۴روز بستری شدپسرمم ۷روز بستری شد.بعد زایمان طبیعی وحشتناک یه ماه بیمارستان بودم شدیدا ضعیف شده بودم روزای خیلییییی سختی داشتم خداروشکر به خیر گذشت

بعد ۴۰ دقیقه یه هاله کمرنگ افتاده که با چراغ گوشی معلوم میشه بنظرتون مثبته؟؟؟؟

عزیزم به نظر من مثبته من خودم اولیم بی بی زدم روز 9 انتقالم بود بعده بیست دقیقه هاله خیلی کمرنگ انداخت که هی بازن روز 11 گذاشتم دیدم پررنگ تر شد وقتی روز 15 بی بی زدم دیگه کامل دو خط انداخت روز 17 رفتم آز دادم بتام 1278 بود بی بی الکی حتی سه روزم ازش بگذره هاله نمیندازه اگه منفی باشه چون من خودم تو این دو سال بی بی زیاد زدم هیچوقت اصلا بعده سه روزم هاله نمی دیدم چه برسه به بیست دقیقه دیگه بعده سه روز مینداختم دور ولی این سری که مثبت شدم هاله رو دیدم بعده بیست دقیقه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏