2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
چی بگم والا. حالا امروز یه مارک دیگه میخرم و فردا صبح میزنم. ببینم چی میشه

ان شاالله خوش خبری عزیزم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جان کی رفتی برا سونو قلب؟؟؟؟  من ۴ شنبه وقت دارم میشه ۷ هفته ۴ روز ! دلم شور میزنه می ...

سلام گلم من یک هفته بعد جواب مثبتم رفتم مرکز برای ساک که خداروشکر سوپرایز شدم قلبم دید شش هفته و صفر روز بودم . میفهمم بارداری هر مرحلش استرسه منم الان برای سونو آنومالی خیلی استرس دارم توکل بخدا ایشالله میری قلبشم میبینی گلم هفت هفته هم بری مطمئن باش دیده میشه

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام گلم من یک هفته بعد جواب مثبتم رفتم مرکز برای ساک که خداروشکر سوپرایز شدم قلبم دید شش هفته و صفر ...

من رفتم مرکز ۵ هفته و ۴ روز بودم کیسه زرده و ساکم دید گفت جاشونم خوبه و مشکلیم نبود تا الان خداروشکر اما دلم شور میزنه میگم زنگ بزنم فردا پسفردا برم ؟؟نمیدونم از یه طرف ترسیدم گفتم وایسم الکی زود نرم ! نمیدونم ! دلنگرانم خیلی ! ایشالا بری سونو و هیچ مشکلی نباشه عزیزدلم ! برام خیلی دعا کن 🤲🏻❤️خیلی 🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام گلم من یک هفته بعد جواب مثبتم رفتم مرکز برای ساک که خداروشکر سوپرایز شدم قلبم دید شش هفته و صفر ...

توروخدا دعا کن منم چندروز دیگه انتقال دارم دعاکن خدا منم سوپرایز کنه...انشالله بچه تو به سلامتی بغل کنی وچراغ زندگیت بشه

مارکش چی بود اینیکه شما گرفتید اصل هست اخه میگت داروخونه ها هم‌بیشتر تغلبی میفروشن ،منم میخوام بگیرم ...

رویال ژلی تانگ فورت هست نمیدونم اصله یا نه من همیشه از این داروخونه خریدامو میکنم قیمتش یادم نیست چون خیلیا چیزا خریدم مال سه ماه پیش هم بود

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
یعنی واقعا هیچ علائمی نداشتی؟؟بی بی چک استفاده کردی؟؟؟

اره واقعاهیچی علایم نداشتم فقط پاهام یخ بوداونم نزدیکای پاییزهمیشه پام یخ میشه پس بهش ربطی نداره .نه استفاده نکردم ترسیدم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
پروانه جون دکتر برای قبل تخمک کشی وقبل انتقال ال دی داد؟؟آخه من پلی کیستیکم اصلا بهم نداد یراست منو ...

والله به من که دادن چون منم پلی کیستیکم باز میخوایی به دکترت بگو برایه یه دست رشد کردن تخمکا میدن 

والله به من که دادن چون منم پلی کیستیکم باز میخوایی به دکترت بگو برایه یه دست رشد کردن تخمکا میدن&nb ...

منم پلی کیستیکم نه دیگه نمیشه کار ازکار گذشته من انتقالم دادم منفی شدم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦